gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.018
- Πόντοι
- 96
..Βικυ Στεφανια..Εχει δικο της νημα εδω μεσαΗ στεφάνια ποια είναι?
..Βικυ Στεφανια..Εχει δικο της νημα εδω μεσαΗ στεφάνια ποια είναι?
συναντηση με Μαρια απο starmassage την προηγουμενο ΣΚ...κοντουλα τα χει τα πιασιματα της φοραει γυαλακια κυριολεκτικα τεραστια βυζια
συναντηση με Μαρια απο starmassage την προηγουμενο ΣΚ...κοντουλα τα χει τα πιασιματα της φοραει γυαλακια κυριολεκτικα τεραστια βυζια ναζιαρικη φωνουλα γλυκια ευγενικη καλουτσικο μασαζ θα ελεγα, η φωτο ειναι αντιπροσωπευτικοτατη..στο δια ταυτα για πρωτη φορα δε καταφερα κατι παροτι σε ολη τη διαρκεια του μασαζ εκανα χωρις πετσετα...της πεταξα υπονοουμενα με σταματησε οταν πηγα να βαλω χερακι μονος μου λεγοντας μου οτι κανει μονο μασαζ κλπ...για καποιο λογο ειμαι πεπεισμενος οτι μπορει να πεσει το καστρο εστω κ για το πρωτο σταδιο οποτε θα επανελθω πολυ συντομα με νεα συνεδρια και ορεξη για μπλα μπλα διοτι το αθλημα θελει μπιρι μπιρι για να γινει δουλιτσα..το ραντεβουδακι εγινε στο λακομπα στη καλλιθεα στο οποιο μου ειπε οτι εχει παει αρκετε φορες κ με αλλους πελατες....αλητες κ δε λετε τιποτα εεε
εγω θα την παω στο μπιλλ για να εχω σιγουρα αποτελεσματα... ....Την κοπέλλα δεν την ξερω,αλλά εκ των συμφραζομένων συμπεραινω οτι κατι δεν εκανες καλά......μασατζού που πηγαίνει στο λακομπα,αποκλείεται να μην δινει τουλάχιστον φραππέ......μαλλον δεν το χειρίστηκες εξυπνα.......ειδες τι σου ειπε? οτι εχει ξαναπάει εκει με αλλους.......
Το οτι δεν ενημέρωσε κανείς,σημαινει οτι πέρασαν καλά και κρατάνε εχεμύθεια για να μην "καψουν" την κοπέλλα........
συμφωνω.οπου θελει και νομιζει καλυτερα.εγω απλα το ειπα,για να γινει καλυτερο το προγραμμα...μετα την κατεβαζουμε,και νοτια(που ειναι και γνωστα τα μερη,στην ιδια)...Μια φορα εχω πάει εκει,η περιοχή δεν είναι και ότι καλύτερο........καλύτερα στα μερη που αισθανόμαστε ανετα........
κανονικαΗ Δρακουμέλ δουλεύει;
Μια φορα εχω πάει εκει,η περιοχή δεν είναι και ότι καλύτερο........καλύτερα στα μερη που αισθανόμαστε ανετα........
για κεντρο ειπε ο andy51.μαζευεις αρνητικα σχολια,για το μπιλλ εσυ?...κεντρο λες η λακομπα??
συναντηση με Μαρια απο starmassage την προηγουμενο ΣΚ...κοντουλα τα χει τα πιασιματα της φοραει γυαλακια κυριολεκτικα τεραστια βυζια ναζιαρικη φωνουλα γλυκια ευγενικη καλουτσικο μασαζ θα ελεγα, η φωτο ειναι αντιπροσωπευτικοτατη..στο δια ταυτα για πρωτη φορα δε καταφερα κατι παροτι σε ολη τη διαρκεια του μασαζ εκανα χωρις πετσετα...της πεταξα υπονοουμενα με σταματησε οταν πηγα να βαλω χερακι μονος μου λεγοντας μου οτι κανει μονο μασαζ κλπ...για καποιο λογο ειμαι πεπεισμενος οτι μπορει να πεσει το καστρο εστω κ για το πρωτο σταδιο οποτε θα επανελθω πολυ συντομα με νεα συνεδρια και ορεξη για μπλα μπλα διοτι το αθλημα θελει μπιρι μπιρι για να γινει δουλιτσα..το ραντεβουδακι εγινε στο λακομπα στη καλλιθεα στο οποιο μου ειπε οτι εχει παει αρκετε φορες κ με αλλους πελατες....αλητες κ δε λετε τιποτα εεε
Την κοπέλλα δεν την ξερω,αλλά εκ των συμφραζομένων συμπεραινω οτι κατι δεν εκανες καλά......μασατζού που πηγαίνει στο λακομπα,αποκλείεται να μην δινει τουλάχιστον φραππέ......μαλλον δεν το χειρίστηκες εξυπνα.......ειδες τι σου ειπε? οτι εχει ξαναπάει εκει με αλλους.......
Το οτι δεν ενημέρωσε κανείς,σημαινει οτι πέρασαν καλά και κρατάνε εχεμύθεια για να μην "καψουν" την κοπέλλα........
γιατί αδερφέ πρωτότυπο;;;;Κάθε φορά που λέγεται κατι για κοπελα εδω μεσα πεφτουν ολοι με τις βλακείες τους και το καίνε το θέμα....Η μήπως οχι;;;;τι πρωτοτυπο
γιατί αδερφέ πρωτότυπο;;;;Κάθε φορά που λέγεται κατι για κοπελα εδω μεσα πεφτουν ολοι με τις βλακείες τους και το καίνε το θέμα....Η μήπως οχι;;;;
ενα μηνα ειμαι μελος παρακολουθω πολυ καιρο για να αντιλαμβανομαι τι παιζει boy...μεσα σε ενα μηνα τα εμαθες ολα οσα συμβαινουν εδω μεσα boy????
ενα μηνα ειμαι μελος παρακολουθω πολυ καιρο για να αντιλαμβανομαι τι παιζει boy
γιατί αδερφέ πρωτότυπο;;;;Κάθε φορά που λέγεται κατι για κοπελα εδω μεσα πεφτουν ολοι με τις βλακείες τους και το καίνε το θέμα....Η μήπως οχι;;;;