Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tsitsinoua-48-

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
281
συναντηση με Μαρια απο starmassage την προηγουμενο ΣΚ...κοντουλα τα χει τα πιασιματα της φοραει γυαλακια κυριολεκτικα τεραστια βυζια ναζιαρικη φωνουλα γλυκια ευγενικη καλουτσικο μασαζ  θα ελεγα, η φωτο ειναι αντιπροσωπευτικοτατη..στο δια ταυτα για πρωτη φορα δε καταφερα κατι παροτι σε ολη τη διαρκεια του μασαζ εκανα χωρις πετσετα...της πεταξα υπονοουμενα με σταματησε οταν πηγα να βαλω χερακι μονος μου λεγοντας μου οτι κανει μονο μασαζ κλπ...για καποιο λογο ειμαι πεπεισμενος οτι μπορει να πεσει το καστρο εστω κ για το πρωτο σταδιο οποτε θα επανελθω πολυ συντομα με νεα συνεδρια και ορεξη για μπλα μπλα διοτι το αθλημα θελει μπιρι μπιρι για να γινει δουλιτσα..το ραντεβουδακι εγινε στο λακομπα στη καλλιθεα στο οποιο μου ειπε οτι εχει παει αρκετε φορες κ με αλλους πελατες....αλητες κ δε λετε τιποτα εεε  :s&m_3: :s&m_3:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
συναντηση με Μαρια απο starmassage την προηγουμενο ΣΚ...κοντουλα τα χει τα πιασιματα της φοραει γυαλακια κυριολεκτικα τεραστια βυζια ναζιαρικη φωνουλα γλυκια ευγενικη καλουτσικο μασαζ  θα ελεγα, η φωτο ειναι αντιπροσωπευτικοτατη..στο δια ταυτα για πρωτη φορα δε καταφερα κατι παροτι σε ολη τη διαρκεια του μασαζ εκανα χωρις πετσετα...της πεταξα υπονοουμενα με σταματησε οταν πηγα να βαλω χερακι μονος μου λεγοντας μου οτι κανει μονο μασαζ κλπ...για καποιο λογο ειμαι πεπεισμενος οτι μπορει να πεσει το καστρο εστω κ για το πρωτο σταδιο οποτε θα επανελθω πολυ συντομα με νεα συνεδρια και ορεξη για μπλα μπλα διοτι το αθλημα θελει μπιρι μπιρι για να γινει δουλιτσα..το ραντεβουδακι εγινε στο λακομπα στη καλλιθεα στο οποιο μου ειπε οτι εχει παει αρκετε φορες κ με αλλους πελατες....αλητες κ δε λετε τιποτα εεε  :s&m_3: :s&m_3:

Την κοπέλλα δεν την ξερω,αλλά εκ των συμφραζομένων συμπεραινω οτι κατι δεν εκανες καλά......μασατζού που πηγαίνει στο λακομπα,αποκλείεται να μην δινει τουλάχιστον φραππέ......μαλλον δεν το χειρίστηκες εξυπνα.......ειδες τι σου ειπε? οτι εχει ξαναπάει εκει με αλλους.......
Το οτι δεν ενημέρωσε κανείς,σημαινει οτι πέρασαν καλά και κρατάνε εχεμύθεια για να μην "καψουν" την κοπέλλα........

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Την κοπέλλα δεν την ξερω,αλλά εκ των συμφραζομένων συμπεραινω οτι κατι δεν εκανες καλά......μασατζού που πηγαίνει στο λακομπα,αποκλείεται να μην δινει τουλάχιστον φραππέ......μαλλον δεν το χειρίστηκες εξυπνα.......ειδες τι σου ειπε? οτι εχει ξαναπάει εκει με αλλους.......
Το οτι δεν ενημέρωσε κανείς,σημαινει οτι πέρασαν καλά και κρατάνε εχεμύθεια για να μην "καψουν" την κοπέλλα........
εγω θα την παω στο μπιλλ για να εχω σιγουρα αποτελεσματα... :pipa2: :tits: :cum:....
και στο δευτερο ραντεβου... :tits2: :kissass: :tits: :fuck1: :zfuck:.....
:grin: :grin: :grin: :hi:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μια φορα εχω πάει εκει,η περιοχή δεν είναι και ότι καλύτερο........καλύτερα στα μερη που αισθανόμαστε ανετα........ :walkingpenis: :walkingpenis:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μια φορα εχω πάει εκει,η περιοχή δεν είναι και ότι καλύτερο........καλύτερα στα μερη που αισθανόμαστε ανετα........ :walkingpenis: :walkingpenis:
συμφωνω.οπου θελει και νομιζει καλυτερα.εγω απλα το ειπα,για να γινει καλυτερο το προγραμμα...μετα την κατεβαζουμε,και νοτια(που ειναι και γνωστα τα μερη,στην ιδια)... :grin: :grin: :sunglasses:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nickst36

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και εμένα παιδιά τιποτα η Μαρία....μαλιστα ξενέρωσα απίστευτα οταν μου ειπε οτι την παει στα ραντεβού ο άντρας της!!!!Ακου να δείς!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.389
Πόντοι
41.813

τι πρωτοτυπο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.389
Πόντοι
41.813
Το οτι δεν ενημέρωσε κανείς,σημαινει οτι πέρασαν καλά και κρατάνε εχεμύθεια για να μην "καψουν" την κοπέλλα
........

τι πρωτοτυπο

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
γιατί αδερφέ πρωτότυπο;;;;Κάθε φορά που λέγεται κατι για κοπελα εδω μεσα πεφτουν ολοι με τις βλακείες τους και το καίνε το θέμα....Η μήπως οχι;;;;

...μεσα σε ενα μηνα τα εμαθες ολα οσα συμβαινουν εδω μεσα boy????

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.389
Πόντοι
41.813
γιατί αδερφέ πρωτότυπο;;;;Κάθε φορά που λέγεται κατι για κοπελα εδω μεσα πεφτουν ολοι με τις βλακείες τους και το καίνε το θέμα....Η μήπως οχι;;;;

δηλ επικροτεις το να μην γραφεται τιποτα? για να καταλαβω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom