Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καλο..φοβερος χαρακτηρας
Ελπιζω να μην με παρεξηγησες Jimmy
Ρε παιδιά 60 ευρω η ώρα χρεώνει η Μεγάλη Βρετανία και τα λοιπά 5* ξενοδοχεία. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ακριβό και να μην παίζει εκτόνωση? Δεν έχω πάρει καν τηλέφωνο, αλλά η τιμή είναι εξωπραγματική για μασάζ. Βάλε και το χοτέλι και η δαπάνη φτάνει στο ποσό των 80+ ευρώ για να τον παίξουμε μετά μόνοι μας. Αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρι, αλλά είμαστε για τέτοιους πειραματισμούς. Εγώ τα λυπάμαι να τα σπρώξω τα λεφτά μου. Διότι αν ήθελα μόνο μασάζ τότε στα παπάρια μου οι βυζάρες της Μαρίας και της κάθε Μαρίας. Πηγαίνω σε μία μασατζού και με 30 γιούρια με κάνει περδίκι. ΑυτάΕχει ξαναγραφτει πιο παλια αλλα μαλλον κανεις δεν πηγε
Η απλα δεν λεν
Ρε παιδιά 60 ευρω η ώρα χρεώνει η Μεγάλη Βρετανία και τα λοιπά 5* ξενοδοχεία. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ακριβό και να μην παίζει εκτόνωση? Δεν έχω πάρει καν τηλέφωνο, αλλά η τιμή είναι εξωπραγματική για μασάζ. Βάλε και το χοτέλι και η δαπάνη φτάνει στο ποσό των 80+ ευρώ για να τον παίξουμε μετά μόνοι μας. Αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρι, αλλά είμαστε για τέτοιους πειραματισμούς. Εγώ τα λυπάμαι να τα σπρώξω τα λεφτά μου. Διότι αν ήθελα μόνο μασάζ τότε στα παπάρια μου οι βυζάρες της Μαρίας και της κάθε Μαρίας. Πηγαίνω σε μία μασατζού και με 30 γιούρια με κάνει περδίκι. Αυτά
πραγματικα, υπαρχουν κοροιδα με τη σεσσουλα...τυπε εχεις ιδεα τη σημαινει "πυρφορος"?
μπορει να την παρει και 10 φορες,μεχρι να του κανει μασαζακι χωρις σωβρακο!
και αλλες 10 μετα,για να του παιξει μια μαλακια!
για παραπανω δε λεω,αριθμητικη ξερεις!!!
αν δε τα διναν,δε θα ανηγε και το ενα μαγαζακι πισω απο το αλλο.
σοφη η μαλακια σου ! ;)Ρε παιδιά 60 ευρω η ώρα χρεώνει η Μεγάλη Βρετανία και τα λοιπά 5* ξενοδοχεία. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ακριβό και να μην παίζει εκτόνωση? Δεν έχω πάρει καν τηλέφωνο, αλλά η τιμή είναι εξωπραγματική για μασάζ. Βάλε και το χοτέλι και η δαπάνη φτάνει στο ποσό των 80+ ευρώ για να τον παίξουμε μετά μόνοι μας. Αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρι, αλλά είμαστε για τέτοιους πειραματισμούς. Εγώ τα λυπάμαι να τα σπρώξω τα λεφτά μου. Διότι αν ήθελα μόνο μασάζ τότε στα παπάρια μου οι βυζάρες της Μαρίας και της κάθε Μαρίας. Πηγαίνω σε μία μασατζού και με 30 γιούρια με κάνει περδίκι. Αυτά
"ΠΥΡΦΟΡΟΣ" : 10 Συνεδρίες με σώβρακο και άρνηση της θεραπεύτριας για κάτι παραπάνω...Κόστος 600€τυπε εχεις ιδεα τη σημαινει "πυρφορος"?
μπορει να την παρει και 10 φορες,μεχρι να του κανει μασαζακι χωρις σωβρακο!
και αλλες 10 μετα,για να του παιξει μια μαλακια!
για παραπανω δε λεω,αριθμητικη ξερεις!!!
αν δε τα διναν,δε θα ανηγε και το ενα μαγαζακι πισω απο το αλλο.
Πολυ καλη η αναλυση του ορου, συνοδευεται μαλιστα κ απο οικονομικη μελετη)) χαχα"ΠΥΡΦΟΡΟΣ" : 10 Συνεδρίες με σώβρακο και άρνηση της θεραπεύτριας για κάτι παραπάνω...Κόστος 600€
10 Συνεδρίες χωρίς σώβρακο με υπονοούμενα της θεραπεύτριας για κάτι παραπάνω, αλλά την επόμενη
φορά...Κόστος άλλα 600€
1 Συνεδρία, η "ΧΡΥΣΗ ΣΥΝΕΔΡΊΑ" με φραπεδάκι ή και κάτι παραπάνω...Κόστος 60€ + ότι extra
ζητήσει η λαδοκόρη,ας πούμε περίπου 100€ όλα μαζί.
Αν οι συνεδρίες γίνονται σε χοτέλι το κόστος ανεβαίνει άλλα 21 x 22€ = 462€
Σύνολο: 600€ + 600€ + 100 + 462 = 1762€
"ΠΥΡΦΟΡΟΣ" λοιπόν από οικονομικής άποψης σημαίνει : 1800€ περίπου για μια μαλακία στην χειρότερη ή μια μπριζολίτσα στην καλύτερη...
Κι όμως φίλε υπάρχει εδώ μέσα άτομο που όχι μόνο το έκανε αλλά το εγραψε κιόλας για να του πούμε μπραβο."ΠΥΡΦΟΡΟΣ" : 10 Συνεδρίες με σώβρακο και άρνηση της θεραπεύτριας για κάτι παραπάνω...Κόστος 600€
10 Συνεδρίες χωρίς σώβρακο με υπονοούμενα της θεραπεύτριας για κάτι παραπάνω, αλλά την επόμενη
φορά...Κόστος άλλα 600€
1 Συνεδρία, η "ΧΡΥΣΗ ΣΥΝΕΔΡΊΑ" με φραπεδάκι ή και κάτι παραπάνω...Κόστος 60€ + ότι extra
ζητήσει η λαδοκόρη,ας πούμε περίπου 100€ όλα μαζί.
Αν οι συνεδρίες γίνονται σε χοτέλι το κόστος ανεβαίνει άλλα 21 x 22€ = 462€
Σύνολο: 600€ + 600€ + 100 + 462 = 1762€
"ΠΥΡΦΟΡΟΣ" λοιπόν από οικονομικής άποψης σημαίνει : 1800€ περίπου για μια μαλακία στην χειρότερη ή μια μπριζολίτσα στην καλύτερη...
Ρε παιδιά 60 ευρω η ώρα χρεώνει η Μεγάλη Βρετανία και τα λοιπά 5* ξενοδοχεία. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ακριβό και να μην παίζει εκτόνωση? Δεν έχω πάρει καν τηλέφωνο, αλλά η τιμή είναι εξωπραγματική για μασάζ. Βάλε και το χοτέλι και η δαπάνη φτάνει στο ποσό των 80+ ευρώ για να τον παίξουμε μετά μόνοι μας. Αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρι, αλλά είμαστε για τέτοιους πειραματισμούς. Εγώ τα λυπάμαι να τα σπρώξω τα λεφτά μου. Διότι αν ήθελα μόνο μασάζ τότε στα παπάρια μου οι βυζάρες της Μαρίας και της κάθε Μαρίας. Πηγαίνω σε μία μασατζού και με 30 γιούρια με κάνει περδίκι. Αυτά
150Τιμούλα ;
φίλος επιχειρηματίας απο λονδίνο εχει γαμήσει στο Χιλτον την κοπέλα του μασαζ εκει στο χωρο του υπογείου ...
Τιμούλα ;
Ναι για αυτήν. Ξέρεις κάτι;Για τη βυζοΜαρία μιλάμε; :coff gbpee:
εγω παντως δεν καταλαβα για τη βυζομαρια..Ρώτησα για επιβεβαίωση αν τα 150 που έδωσε ο φίλος (του φίλου) αφορούν την βυζοΜαρία ή απλά εγώ μπερδεύτηκα.
οχι dig,ο φιλος ποιο πανω,ανεφερε μια συνεδρια γνωστου του,σε μεγαλο ξενοδοχειο.Ρώτησα για επιβεβαίωση αν τα 150 που έδωσε ο φίλος (του φίλου) αφορούν την βυζοΜαρία ή απλά εγώ μπερδεύτηκα.
Και τι έγινε τελικά του είπαμε "ΜΠΡΑΒΟ" του παιδιού???Κι όμως φίλε υπάρχει εδώ μέσα άτομο που όχι μόνο το έκανε αλλά το εγραψε κιόλας για να του πούμε μπραβο.
ΔΕΝ μας ενδιαφερει η σουιτα...προγραμμα/τιμη?./..λεγεεεεεεεε?....(αβυζη ειναι,αλλα θα κανω πετρα την καρδια μου)...θα σκεφτομαι την μαρια...!!!;)
σουιτα στο χsalem
ΔΕΝ μας ενδιαφερει η σουιτα...προγραμμα/τιμη?./..λεγεεεεεεεε?....(αβυζη ειναι,αλλα θα κανω πετρα την καρδια μου)...θα σκεφτομαι την μαρια...!!!