nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Παιδιά μια βοήθεια από όποιον ξέρει. Ψάχνω τη Μαλαματινη από deluxe, που σταμάτησε. Όποιος ξέρει πού θα μπορούσα να τη βρω και θέλει, ας στείλει κάνα pm.
Παιδιά μια βοήθεια από όποιον ξέρει. Ψάχνω τη Μαλαματινη από deluxe, που σταμάτησε. Όποιος ξέρει πού θα μπορούσα να τη βρω και θέλει, ας στείλει κάνα pm.
Απλά μου άρεσε εμφανισιακά η κοπέλα ρε παίδες, δε νομίζω να κάνει τίποταΣου σερβίριζε φραπεδάκι μετά μπαλαμουτίου η Μαλαματίνη,ε;
είναι προτιμότερο να πας για μια βουτιά στο Σαρωνικό παρά να παραγγείλεις κάποια από δαύτεςΞέρει κανεις κατι για τα παρακάτω??
sorry εαν σας κούρασα
Απλά μου άρεσε εμφανισιακά η κοπέλα ρε παίδες, δε νομίζω να κάνει τίποτα
Τυπε μασεζ λέγονται οι λαδοκορες..Τελειως τυπικα, μιας και την εχω τιμησει την κοπελα και δεν εχω σχολιασει για παρτυ της, αν και εκανα παραθεση στο δικο της νημα στελνω και εδω πολυ λιτα και περιληπτικα την εμπειρια μου ωστε να την δουν ολοι...Αναφερομαι στην "Βίκυ - Στεφανία" ----> Εντιμο και καλο μασαζακι η κοεπλα!! Προσωπικα που την εχω τιμησει δυο φορες και ισως και αλλες στο μελλον.. η κοπελα με καβλωσε τοσο πολυ με το ωραιο της μασαζ και την ηρεμια που σου προσεφερε, που μολις επιασε το εργαλειο με τα χερακια της μεσα στα λαδια και με απιστευτα ωραια κ χαλαρη παλινδρωμικη κινηση των χεριων με εκανε να χυσω και τις 2 φορες παρα πολυ γρηγορα, χυνοντας κ βγαζοντας σπερμα απο τον πυθμενα των αρχιδιων μου... Εχυσα τοσο γρηγορα απο την υπερβολικη καβλα, και γιαυτο και ας ηθελα κατι εξτρα οπως πιπα η σεξ δεν κρατιομουν για κατι παραπανω.. Ισως καποια φορα καταφερω να κρατηθω ωστε να της δωσω και εγω λιγη χαρα και ευχαριστηση, ωστε να ανταποδωσω την ευγνωμοσυνη μου για τις ωραιες τις υπηρεσιες. (εαν της το βγαλω και επιθυμει παντα, μιας και εχει ξεκαθαρισει η κοπελα οτι ειναι μασαζερ... σεξ κανει μονο με οποιους γουσταρει και της το βγαζουν)... Οσο για την εμφανιση της κοπελας προσωπικα με καβλωνει αρκετα.. ναι εχει καποια εξτρα κιλακια, αλλα αυτο το σωζει στο οτι απο την φυση της η κοπελα ειναι γεροδεμενη, και ετσι τα εξτρα κιλακια καταληγουν σε εξτρα σφιχτο ιστο που ειναι οτι πρεπει κατεμε.. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Στα του μασαζ που ειναι και το βασικο για να κλεισω, η κοπελα ειναι οτι πρεπει, ειδικα για τους πελατες που ειανι κοντα της και δεν χρειαζεται να τρωνε χρονο και βενζινη να πανε καπου αλλου.
Τυπε μασεζ λέγονται οι λαδοκορες..
Γιατί γράφεις και δω, αφού εγραψες στο νήμα της;
Πολυ σημαντικη πληροφορια κατ εμε οτι τελειωσες 2 φορες χωρις καμια δυσανασχετηση απο τη κοπελα και φανταζομαι με τα ιδια χρηματα αφου υποτιθεται πληρωνεις χρονο.Οχι σαν μερικες ειτε σε μπουρδελα,ειτε σε στουντιο,ειτε σε μασαζ που χρεωνουν σε κοροιδα το καθε τι.Αρα χρησιμη η συνεισφορα σου.Τελειως τυπικα, μιας και την εχω τιμησει την κοπελα και δεν εχω σχολιασει για παρτυ της, αν και εκανα παραθεση στο δικο της νημα στελνω και εδω πολυ λιτα και περιληπτικα την εμπειρια μου ωστε να την δουν ολοι...Αναφερομαι στην "Βίκυ - Στεφανία" ----> Εντιμο και καλο μασαζακι η κοεπλα!! Προσωπικα που την εχω τιμησει δυο φορες και ισως και αλλες στο μελλον.. η κοπελα με καβλωσε τοσο πολυ με το ωραιο της μασαζ και την ηρεμια που σου προσεφερε, που μολις επιασε το εργαλειο με τα χερακια της μεσα στα λαδια και με απιστευτα ωραια κ χαλαρη παλινδρωμικη κινηση των χεριων με εκανε να χυσω και τις 2 φορες παρα πολυ γρηγορα, χυνοντας κ βγαζοντας σπερμα απο τον πυθμενα των αρχιδιων μου... Εχυσα τοσο γρηγορα απο την υπερβολικη καβλα, και γιαυτο και ας ηθελα κατι εξτρα οπως πιπα η σεξ δεν κρατιομουν για κατι παραπανω.. Ισως καποια φορα καταφερω να κρατηθω ωστε να της δωσω και εγω λιγη χαρα και ευχαριστηση, ωστε να ανταποδωσω την ευγνωμοσυνη μου για τις ωραιες τις υπηρεσιες. (εαν της το βγαλω και επιθυμει παντα, μιας και εχει ξεκαθαρισει η κοπελα οτι ειναι μασαζερ... σεξ κανει μονο με οποιους γουσταρει και της το βγαζουν)... Οσο για την εμφανιση της κοπελας προσωπικα με καβλωνει αρκετα.. ναι εχει καποια εξτρα κιλακια, αλλα αυτο το σωζει στο οτι απο την φυση της η κοπελα ειναι γεροδεμενη, και ετσι τα εξτρα κιλακια καταληγουν σε εξτρα σφιχτο ιστο που ειναι οτι πρεπει κατεμε.. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Στα του μασαζ που ειναι και το βασικο για να κλεισω, η κοπελα ειναι οτι πρεπει, ειδικα για τους πελατες που ειανι κοντα της και δεν χρειαζεται να τρωνε χρονο και βενζινη να πανε καπου αλλου.
Πολυ σημαντικη πληροφορια κατ εμε οτι τελειωσες 2 φορες χωρις καμια δυσανασχετηση απο τη κοπελα και φανταζομαι με τα ιδια χρηματα αφου υποτιθεται πληρωνεις χρονο.Οχι σαν μερικες ειτε σε μπουρδελα,ειτε σε στουντιο,ειτε σε μασαζ που χρεωνουν σε κοροιδα το καθε τι.Αρα χρησιμη η συνεισφορα σου.
Πολυ σημαντικη πληροφορια κατ εμε οτι τελειωσες 2 φορες χωρις καμια δυσανασχετηση απο τη κοπελα και φανταζομαι με τα ιδια χρηματα αφου υποτιθεται πληρωνεις χρονο.Οχι σαν μερικες ειτε σε μπουρδελα,ειτε σε στουντιο,ειτε σε μασαζ που χρεωνουν σε κοροιδα το καθε τι.Αρα χρησιμη η συνεισφορα σου.
Οχι φιλε μου λαθος καταλαβες... Λεω ξεκαθαρα οτι με εκανε να χυσω γρηγορα και τις 2 φορες, σε σχεση και με τις 2 συναντησεις που εχω κανει και αναφερει παραπανω στον σχολιασμο μου... Αρα ενα χυσιμο σε καθε συναντηση. Λογικα εαν θες δευτερο χυσιμο θα χρεωνει παραπανω, μιας και δευτερο χυσιμο ισουται με παραπανω χρονο.. και ο χρονος ειναι χρημα σε ολες τις δουλειες, αρα και στην συγκεκριμενη δεν αποτελει εξαιρεση
Γράψτο και αλλού γιατί είναι κάποιοι που δεν μπαίνουν ούτε εδώ ούτε στο νήμα της. Αυτονόητο δεν είναι κι αυτό;Καλα αν θελω να ανεβει το post-count θα εκανα παραθεσεις συνεχεια σε σχολια, με γελακια και γαμω-emoji και προσωπικα χεστηκα.. Θενξ για την διορθωση, μαζεζ λοιπον.. Γραφω και εδω γιατι δεν μπαινουν ολοι που θα μπουν εδω και στο νημα της. Και νομιζω προτεραιοτητα του σαιτ ειναι η πληροφορια σε συναγωνιστες που με εχουν βοηθησει και εμενα απο αυτο το νημα να βρω κοπελες στο δικο τους νημα.. Νομιζω αρα ειναι αυτονοητο
σαυροφωλιά
την εχει παρει κανεις?
Η κοπελα ξεκιναει την χειρωνακτικη προς το τελος του μασαζ οποτε μου φαινεται λιγο δυσκολο και απιθανο να τελειωσει καποιος δυο φορες πριν τελειωσει ο χρονος..
πόσο χρεώνεις το ποιοτικό μασάζ?
σαυροφωλιά
στη σαυροφωλιά το μόνο που σ ενδιαφέρει είναι να βγεις από αυτή κι όχι οι υπηρεσίεςΜόνο φραπεδιά παίζει? η κανονικό σεξ?