Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Θα το παραδεχτω, πολυ παλια, μερικα χρονια πριν. Τρομερες καβλες, καλοκαιρι, δεν επαιζε τιποτα Αθηνα και ειχα βρει την αγγελια, χωρις φωτο ομως. Πηρα, ηταν συμπαθης στο τηλεφωνο και ετσι την καλεσα. Ειναι αυτο που βλεπετε, μεγαλη σε κυβικα... Ελα ομως που δεν υπηρχε εναλλακτικη και το σπερμα ειχε φτασει μεχρι το ματι και δεν εβλεπα καλα. Ετσι εκανα την καταδρομικη. Κανει τα παντα, απο γλυφοκωλι, που μεχρι τοτε δεν το ειχα νιωσει μεχρι πρωκτικο κλπ. Μου ελεγε πως εχει και μια φιλη αν ηθελα διπλο, αλλα οταν ειδα φωτο παρολιγο να χεστω επανω μου, ακομη χειροτερη! Θυμαμαι πως μιλαγε δηθεν μου καβλωτικα και πως αφου κατεθεσα στο στομα της δεν εβλεπα την ωρα να φυγει. Οπως λεει σοφα ενας φιλος μου, την κοπελα (τελος παντων ας την πουμε ετσι) δεν την πληρωνεις για να την γαμισεις αλλα για να φυγει. Σοφο ρητο στην περιπτωση της. Οχι για κανενα αλλο λογο αλλα ηταν πολυλογου μετα και δεν σταματαγε να προσπαθει να μου πουλησει το διπλο με την φιλη της. Ααααα, ξεχασα το μασαζ. Ανυπαρκτο!
Σε γενικες γραμμες η κυρια ειναι πολυ ενταξει, προσπαθει να σε ευχαριστησει αλλα δυστυχως δεν την βοηθαει το παρουσιαστικο της λογω των πολλων παραπανω κιλων. Εχει ομως ενα θετικοτατο: ειναι συνεχεια χαμογελαστη.
Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, ειναι για σκληρα κομμαντος ή για απεγνωσμενες καταστασεις, οταν νιωθεις πως το σπερμα θα βγει απο τα αυτια σου...

Τίποτε δε φοβούμαι ‘γω,
σπαθιά μήτε σαΐτες,
τι το μαχαίρι τούτο δω
μου δώκαν Δροσουλίτες.

Απ’ αγαπά τη λεβεντιά
τη δόξα και τη χάρη,
σίγουρα είναι γέννημα
τσι Κρήτης παλικάρι.

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Σήμερα θέλω κάτι σε βρωμιά. Κάτι που θα σιχαθείς αφού το ταπεινώσεις. Που θα του συμπεριφερθείς λες και πρόκειται για ανθρώπινη χαβούζα. Μάλλον θα πάρω τηλ την κ. Έφη.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Σήμερα θέλω κάτι σε βρωμιά. Κάτι που θα σιχαθείς αφού το ταπεινώσεις. Που θα του συμπεριφερθείς λες και πρόκειται για ανθρώπινη χαβούζα. Μάλλον θα πάρω τηλ την κ. Έφη.
τοσο χαλια ειναι αυτη η κ.Εφη τελικα>?

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96

Πάρε τη κα Λούντα από Βλαχοπούλου!

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
τοσο χαλια ειναι αυτη η κ.Εφη τελικα>?
δεν είναι τοσο χαλια απλως είναι πολύ ηλικιωμενη το 48 που γραφει η ηλικια στην αγγελια είναι προ πολου ξεπερασμενο ,οσο και ταλαιπωρη ζωη να εχει κανει,τωρα περιττα κιλα δεν υπαρχουνε πολλα είναι και μικροκαμωμενη με μεγαλο στηθος 3πλασ ,το τσιμπουκι της είναι αριστο γιατι μην ξεχναμε γυναικες ελληνιδες αυτης της ηλικιας δεν φιλουσανε καν πουτσο,το στυλ γκραννυ που εχει της εχει δωσει πελατεια πολύ μα πολύ νεαρα παιδια ηλικια 18-25ετων τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,,,,,,,,

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
δεν είναι τοσο χαλια απλως είναι πολύ ηλικιωμενη το 48 που γραφει η ηλικια στην αγγελια είναι προ πολου ξεπερασμενο ,οσο και ταλαιπωρη ζωη να εχει κανει,τωρα περιττα κιλα δεν υπαρχουνε πολλα είναι και μικροκαμωμενη με μεγαλο στηθος 3πλασ ,το τσιμπουκι της είναι αριστο γιατι μην ξεχναμε γυναικες ελληνιδες αυτης της ηλικιας δεν φιλουσανε καν πουτσο,το στυλ γκραννυ που εχει της εχει δωσει πελατεια πολύ μα πολύ νεαρα παιδια ηλικια 18-25ετων τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,,,,,,,,
σχετική κριτική για έφη θα βρείς εδώ :

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Γεια σας!
Ποια/ες κοπέλα θα προτεινατε για καλό μασάζ και φραπέ στο 30αρι χοντρικα?
Την βικη-στεφανια την έχω πάρει αλλά ήθελα κάτι καινουριο.
Σχετικά εμφανισημη κατα προτιμηση..
Ευχαριστώ :)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
πάνε 2-3 χρόνια που σταμάτησε να μου στέλνει εκείνα τα μακρόσυρτα sms για τις ευεργετικές ιδιότητες της αερόπιπας
ζει?

ζεί  και βασιλεύει την πέτυχα σε μια εκδήλωση πριν κάμποσες εβδομάδες
είναι απίστευτο ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ
απορώ και γω με τον εαυτό μου!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Γεια σας!
Ποια/ες κοπέλα θα προτεινατε για καλό μασάζ και φραπέ στο 30αρι χοντρικα?
Την βικη-στεφανια την έχω πάρει αλλά ήθελα κάτι καινουριο.
Σχετικά εμφανισημη κατα προτιμηση..
Ευχαριστώ :)

Ειρήνη Μάρνης 36 (5ος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom