gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
την Σίλβια την έχει σμπρώξει κανείς?
πέρσι είχαμε την κουβεντα της για κάτι απροσεξίες της που διόρθωσε στο μισό
κι έχει ωραίο κορμί γαμήσιμο
αυτή πρέπει να είναι η χοντρή με το κασετοφωνάκι και τα cd με τα κύματα
μακριά συναγωνιστή
αν δεν σου σηκωθεί με την αερόπιπα της θα σου κάνει παρατήρηση
οκόχι ρε...δεν ειναι η Χριστινα δρακουμέλ
οκ
ποιά είναι?
ευχαριστώ να σαι καλάGari εισαι τιτανομεγιστος..ευχαριστουμε για την πληρη ενημερωση
θα είναι μπουκωμένη μην το παίρνεις προσωπικά
εχω στειλει μηνυματα κ πηρα κ τηλ.! τιποτα! μου φαινεται εχω ενα πελωριο συννεφο πιτσας απο πανω μου που με ακολουθει
αααααχχααχαχαχαχχααχαχχααχχαχαχαχα...κλαιω που συνεχιζες τις προσπαθειες.θα στειλω απο το κινητο της πιτσαριας,αφεντικος.εκει θα απαντηση.
εχω στειλει μηνυματα κ πηρα κ τηλ.! τιποτα! μου φαινεται εχω ενα πελωριο συννεφο πιτσας απο πανω μου που με ακολουθει
Θα ειναι κλεισμενη σε καμοια πιτσαρια και δεν θα εχει σημα , ξαναστειλε της δεν χανεις κατι ...
η πιτσαρια η πουτσαρια, ενα απο τα δυοΘα ειναι κλεισμενη σε καμοια πιτσαρια και δεν θα εχει σημα , ξαναστειλε της δεν χανεις κατι
Σου ειπα που πρεπει να πας να γαμησεις .... σε καθετο της Καληρροης .... εσυ δεν ακους , ε ασταδιαλα σε βαρεθηκαΝα γαμησω θέλω ρεεεεεε
Τι στον πετσο αναιβαζουν αγγελιες και τηλ οι βλαμενες αφου δεν τα σηκωνουνε τα γαμηδιακαι εγω δεν πηρα απαντηση
τελος,απο την βραζιλιανα,του μπραχαμιου.πας παρακατω.Να γαμησω θέλω ρεεεεεε
σταματηστε την κλαψα μωρε!!!!!!!...δουλευουν τα κοριτσια..αμαν!!!!.....Τι στον πετσο αναιβαζουν αγγελιες και τηλ οι βλαμενες αφου δεν τα σηκωνουνε τα γαμηδια
ενσημα βαρεα.σταματηστε την κλαψα μωρε!!!!!!!...δουλευουν τα κοριτσια..αμαν!!!!.....
ουυυ..κανονικα.κουτακια,και γαριδες και αυτη.ενσημα βαρεα.