Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736
ειναι καλο κομαντο ο gari δεν τον φοβαμαι, θα τα καταφερει :rockon:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειναι βουλγαρα οικιακη βοηθος/μασεζ
ομως εχει αποσυρει την αγγελιας της
θα τσεκαρω μπας και εχει βαλει καινουργια ωστε να την ποσταρω
ωραιος,θα περιμενει κοσμος να ξερεις  :rockon:  :rockon:  :rockon:

tefas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
και αυτη τα ιδια...εξαφανιστηκε ρε γμτ...

image.jpg
Πωω .Βγάζει εκφυλα ενστιχτα λέμεε!
Πως τη λένε αυτή?
Υπάρχει κανα λινκ - τηλ να δοκιμάσουμε τη τύχη μας?

nikos_poly1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
283
Πόντοι
21
μια κοπελιτσα ονοοματι μονικα που εμενε ν.φαληρο κ μετα παλαιο φαληρο με δικο της χωρο που χαθηκε?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
tumblr_nwpyvk4Sxt1u921buo1_400.gif

Η θεια Ολγα επι τω εργω.

kostas2012

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
1
Πόντοι
0
συναντηση με την αχορταγη ολγα
salem  16/11/15 ωρα 7 μμ
συναντηθηκαμε εξω απο την πορτα του ξενοδοχειου ,ειναι μια συμπαθητικη ,με καμπυλες γυναικα γυρω στα 45 ,ντυμενα απλα ..
δωματιο δεν υπηρχε διαθεσιμο μονο καποια σουιτα στα 40 ευρω .μου λεει η ρεσεπσιονιστ να περιμενουμε λιγο ..καθησαμε στο σαλονι και συζητουσαμε περι ανεμων και υδατων σε 10 λεπτα ανεβαινουμε πανω ,σε ενα ωραιο δωματιο στο 2 οροφο ...απο κει περα ηταν σαν να ειχα βρεθει  με μια στερημενη παντρεμενη .μπαινει μεσα για μπανακι και μετα εγω ..φορουσε ενα ωραιο στριγκακι το οποιο της ειπα να μην βγαλει.
ξεκιναει με γλωσοφιλα και φιλια στηθος και οπως κατεβαινει αρχιζει το μουλιασμα πουτσου και αρχιδιων ..πιπα φοβερη ισως η καλυτερη που μου χουν κανει ..μετα απο 15 λεπτα μου φοραει την προβοσκιδα και την γαμαω οσο πιο δυνατα και βαθια μπορω χωρις να δυσανασχετει ,ισα ισα να με παροτρυνει να την γαμαω και πιο δυνατα ..Ήταν σε κατάσταση έκστασης και παροξυσμού. Ήταν αλλού.Τα μεγάλα της βυζιά κουνιόταν και ο ιδρώτας είχε αρχίσει να τρέχει από τον λαιμό της. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να πονάει. Ξαφνικά άρχισε να χύνει μικρούς πίδακες υγρών από το μουνί της..χυσε μωρο μου να της λεω χυσε ...αυτο που ηθελα διακαως ηταν να παρω τον κωλο της ..δεν διστασα της το ειπα και αυτη με μιας οδηγησε τον πουτσο μου στον τουρλωμενο κωλο της .Έβγαλε μια φωνή πόνου και έκπληξης.Άρχισα να της γαμάω τον κώλο με οση δυναμη μπορουσα και αυτη να μου ξαναλεει χυνωω..ειχε περασει μια ωρα δεν μπορουσα να τελειωσω με το προφυλακτικο ,το βγαζω και της λεω γονατισε και ελα κοντα στον καθρεπτη του δωματιου..το τελειωμα δεν αργησε να ερθει .Δεν πρόλαβα να τελειώσω, έπεσε και άρχισε να γλείφει και να ρουφάει με μανία το σπέρμα μέχρι που δεν άφησε τίποτε.
πιστευω οτι για τα χρηματα που ζηταει και για αυτα που προσφερει ειναι μια καλη επιλογη ..εννοειται πως θα την ξανατιμησω

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 59

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
συναντηση με την αχορταγη ολγα

θα σε τρελάνουν στα πμ μέλη με μηδενική συμμετοχή

ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΛΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ωραία ενημέρωση

:hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
κ
Καλό το μενού...αλλα η εικόνα της δεν λέει.
Εδω ισχυει το αντιθετο...μια εικονα, καμια λεξη! Θα πρεπει να ανοιξεις μονος το menu για να δεις τι κουζινα κανει... :hi:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πολύ καλή η ενημέρωση για την Ολγα......ακριβως έτσι είναι τα πράγματα.........με 40 ευρω κάνει τα πάντα.....
Το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό,εμενα πάντως δεν μου αρεσε.
Στο facebook υπάρχουν πάρα πολλές φωτογραφίες της,και τωρινές και παλαιότερες.Μην ζητήσετε λινκ,ψάξτε να την βρειτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom