Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
323
Πόντοι
20

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
520
Πόντοι
81
Απο απο silk

Μια αλεξ μενει μονο στο μασαζ και κάποτε ένας εδω μεσα ειπε οτι κανονισε με αλεξ και οταν τ ηρθε στο δωματιο έκλεισε 2ωρο απο μια ωρα και εγω σα μαλακας μετα πηγα κ κανονισα μαζι της και η κοπελα ειναι στα δεν μονο μασαζ με πετσετα

Δαναη ειχε αναφερθεί απο ενα μυστη πριν κανα δυο σελίδες συμφωνω σε οτι ειπε και ο αλος μύστης η γυναίκα ειναι γαματη ειναι επαγγελματίας περασα παρά πολυ ωραια και στο κομμάτι τ μασαζ και στο καλαμακι οπου ηταν γυμνη τελείως προχωράει σε φουλ αλα δν ζήτησα εγω το καλαμακι ν πηγε συν 30 η 40 δεν θύμαμαι
φιλος το σιλκ γενικα εχει και πολυ καλο τηλ κεντρο εαν ρωτήσεις διακριτικα και οχι χύμα θα σε καθοδηγησουν σε πιο ασφαλες επιλογές .....

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
520
Πόντοι
81
Απο σιλκ επίσης ζωή ,,,,,εχω κανονισει 2 φορες μαζι της γτ νόμιζα οτι την δευτερη φορα θ ειμαι πιο τυχερός , τελικα πάντα μενει με τ ρουχα και το μονο που κανει ειναι φραπέ με συν 30 …..
φιλος εχω δοκιμασει ,,,, εαν δεν βγαζει ρουχα και δεν παιξει μεχρι καλαμακι δεν αξίζει η φαση με τιποτα ... κανεις την δουλεια μονος σου και κερδιζεις και 100€.. τουλαχιστον γιατι εχουμε ακουσει και + 60 για χερι εχουμε ξεφύγει τελειςως

dolcevita24

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
121
Πόντοι
0
Ενημέρωση από εμπειρίες με λαδοκόρες από το Deluxe Massage, με τιμή εκκίνησης τα 60 ευρώ.
1. Χριστίνα, Αλβανίδα εμφανίσιμη, ηλικία 25+ με καλό μασάζ αλλά για φραπέ θέλει + 100 ευρώ.
2. Φένια, Αλβανίδα γεματούλα με κωλάρα, ηλικία 25+ καλό μασάζ , + 40 ευρώ για φραπέ, +60 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι και + 80 ευρώ για μπριζόλα
3. Έλενα, Αλβανίδα γεματούλα και αυτή, ηλικία 25+ , καλό μασάζ, +40 ευρώ για φραπέ, +60 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι + 90 ευρώ η μπριζόλα
4. Τίνα, Ελληνίδα εμφανίσιμη, ηλικία 25, με πλαστικά βυζιά και φοβερό bubble ass, μέτριο μασάζ αλλά αρπακτικό...ζητάει + 40 ευρώ για φραπέ και + 90 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι με σκουφάκι και +140 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι χωρίς σκουφάκι.
5. Νεφέλη, άγνωστης εθνικότητας, ηλικία 35+, πολύ καλό μασάζ + 60 ευρώ ο φραπές.

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
327
Πόντοι
21
Χαχαχαχαχα :2funny::2funny:....
Αααα μάλιστα,τώρα καταλάβαμε τι γίνεται....αργά η γρήγορα όλα βγαίνουν.Το θέμα είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να εκδηλωθείς,δεν κρατηθηκες ούτε καν ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Ρε δούλεμα που πέφτει εδώ μέσα...

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Ενημέρωση από εμπειρίες με λαδοκόρες από το Deluxe Massage, με τιμή εκκίνησης τα 60 ευρώ.
1. Χριστίνα, Αλβανίδα εμφανίσιμη, ηλικία 25+ με καλό μασάζ αλλά για φραπέ θέλει + 100 ευρώ.
2. Φένια, Αλβανίδα γεματούλα με κωλάρα, ηλικία 25+ καλό μασάζ , + 40 ευρώ για φραπέ, +60 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι και + 80 ευρώ για μπριζόλα
3. Έλενα, Αλβανίδα γεματούλα και αυτή, ηλικία 25+ , καλό μασάζ, +40 ευρώ για φραπέ, +60 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι + 90 ευρώ η μπριζόλα
4. Τίνα, Ελληνίδα εμφανίσιμη, ηλικία 25, με πλαστικά βυζιά και φοβερό bubble ass, μέτριο μασάζ αλλά αρπακτικό...ζητάει + 40 ευρώ για φραπέ και + 90 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι με σκουφάκι και +140 ευρώ για φραπέ με καλαμάκι χωρίς σκουφάκι.
5. Νεφέλη, άγνωστης εθνικότητας, ηλικία 35+, πολύ καλό μασάζ + 60 ευρώ ο φραπές.
+40 για φραπέ;;;;!!!!!! Τρελαθήκαμε εντελώς;;!! Πεστε μου οτι τα δίνετε ;

dolcevita24

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
121
Πόντοι
0
+40 για φραπέ;;;;!!!!!! Τρελαθήκαμε εντελώς;;!! Πεστε μου οτι τα δίνετε ;
Καλά εδώ άλλες ζητάνε +100 ευρώ για φραπέ, τα +40 ευρώ σε πείραξαν; Συμφωνώ μαζί σου ότι η λογική τιμή είναι +20 ευρώ για φραπέ αλλά έχω πολύ καιρό να πετύχω λαδοκόρη που να ζητάει τόσο λίγα για απλό φραπέ και δεν μιλάω μόνο για το Deluxe αλλά γενικά.

dolcevita24

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
121
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχα :2funny::2funny:....
Αααα μάλιστα,τώρα καταλάβαμε τι γίνεται....αργά η γρήγορα όλα βγαίνουν.Το θέμα είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να εκδηλωθείς,δεν κρατηθηκες ούτε καν ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Ρε δούλεμα που πέφτει εδώ μέσα...
Σε εμένα απευθύνεσαι; Έχει γούστο να με κατηγορείς σαν προμότορα του Deluxe...ο άλλος με είπε προμότορα του Massaua... αποφασίστε σε ποιο μαγαζί είμαι προμότορας...γιατί σε όλα μάλλον δύσκολο...

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
323
Πόντοι
20
Καλά που νομίζουν ότι δουλεύουν αυτές?? Στο Παρίσι?? Ευχαριστούμε για ενημερώσει φίλος... Σφαγείο κανονικό το γραφείο μάλλον... Για αυτο πρέπει να δίνετε άκυρο... Μήπως κ συνέλθουν κάποια στιγμή..

dolcevita24

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
121
Πόντοι
0
Καλά που νομίζουν ότι δουλεύουν αυτές?? Στο Παρίσι?? Ευχαριστούμε για ενημερώσει φίλος... Σφαγείο κανονικό το γραφείο μάλλον... Για αυτο πρέπει να δίνετε άκυρο... Μήπως κ συνέλθουν κάποια στιγμή..
Φίλε γενικά αυτά ζητάνε οι λαδοκόρες και σε άλλα γραφεία...δεν νομίζω ότι είναι θέμα του συγκεκριμένου γραφείου χωρίς να θέλω να το υπερασπιστώ και πεταχτούν οι κλώνοι να με κατηγορήσουν για προμότορα...εγώ ενημέρωση προσπαθώ να κάνω και σε ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις.

alexakoss13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Like
88
Πόντοι
0
Φίλε μου εκτός την πρώτη τις άλλες δεν τις βρήκα στο site. Έχουν φύγει ή σου τις δείχνουν μέσω viber?
Πάντως πολλά λεφτά.
Μάλλον πληρώνουμε το ότι είναι και καλά της διπλανής πόρτας

dolcevita24

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
121
Πόντοι
0
Φίλε μου εκτός την πρώτη τις άλλες δεν τις βρήκα στο site. Έχουν φύγει ή σου τις δείχνουν μέσω viber?
Πάντως πολλά λεφτά.
Μάλλον πληρώνουμε το ότι είναι και καλά της διπλανής πόρτας
Καλησπέρα φίλε, τις βλέπω από το story στο WhatsApp πλην Τίνας που στέλνουν φωτογραφία.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.485
Πόντοι
2.306
Τι γίνεται εδώ ρε!!!!! Τι ποσά είναι αυτά που ζητάνε??????? Το θέμα είναι ποιοι μλκς τα δίνουν και μετά χαλάει όλο το πράγμα!!! Έχω κόψει το μασάζ εδώ και μήνες και δεν νομίζω να αρχίσω πάλι με αυτά που διαβάζω. Δυστυχώς χάλασε το παλιό καλό μασάζ...

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.154
Πόντοι
2.536

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.154
Πόντοι
2.536
Μαλλον επειδη ειναι μουναρα και δεν θελει το γραφειο ή η κοπελα να διαδιδετε η φωτο της

panossparta

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν κάποιος ξέρει και έχει δοκιμάσει να μας πει!!!!
Ναι φίλε.

Έχω παίξει μπαλίτσα με κάποιες απο αυτο το σικρετ το αλλο δε ξερω τι ειναι που εβαλε ο συνάδελφος Μασάζ Κατ'οίκον Μασάζ Στο Σπίτι | Secret Massage Athens όλες αρκετα τίμιες μέχρι στιγμής, απαντάνε μονο whatsapp οχι βαιμπερ εαν εχω καταλαβει καλα.

Μην τους ρωτησεις για εξτρα εμενα μου απαντησαν πολλοι απότομα αλλα επειδη το αλλο γραφειο που παιρνω καμια φορα δεν απαντούσαν έκλεισα με αυτους και τωρα ειναι στα αγαπημένα μια φορά τη βδομάδα στάνταρ, απλα κλεινεις β2β στα 80 η χαλαρωτικο στα 60 δεν επιβεβαιωνουν τιποτα στα τηλ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ νομιζω ειναι το ιδιο ργαφειο με https://www.massageway.gr/ ξεφυτρωνουν παντου να πουμε

Ισως κανω λαθος δεν εχω καταλαβει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύποι εγώ είχα πάρει Ξένια από Royal και μου χε πει +60 τον φραπέ :2funny::2funny::2funny:
Γαμησέτα ναι τόσο πήγε κ σε μένα με Ξένια, καβλώνω όμως δεν μπορώ ρε φιλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom