Δοκιμή με Άρτεμις από joy. Μελαχρινη κοντά στα 40 με ωραιο σωματακι και πρόσωπο λιγο σκυλε.Καλη συμπεριφορά γενικά αλλά νομίζω δεν την πολύ γουστάρει τη φάση.Η τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου έδωσε.Μασαζ μέτριο όπως και το τελείωμα που ενώ αρχικά δήλωσε πως φτάνει μέχρι χέρι,εν τέλει έβαλε και στόμα.Το οποίο ομως επισης δε με ενθουσίασε.Δεν ξέρω αν κάποιος έχει διαφορετική εμπειρία,δύσκολα θα ξαναδοκίμαζα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Ψάχνω και εγώ την Μαίρη αλλά απάντηση δεν πήρα από κανένανΡέα από deluxe ξέρουμε τπτ. Ρε παιδιά η Μαίρη από joy / lux που έχει χαθεί?
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Την είχα πάρει μετά την επιστροφή της και είχε πέσει πολύΚαλυτερα που δεν την βρισκετε παιδες.
Όχι πως ήμουν τρελός φαν, αλλά τέλος πάντων.
Διαγραμμένο μέλος 227634
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 273
- Πόντοι
- 20
Δοκιμη με Αννα απο vip, αρχισε ο αερας να θυμιζει παλιες καλες εποχες θα πω σκετο. Παρτε αφοβα
Κανενα νεο για Ρεα απο deluxe κανεις?
Επικοινωνια και βουρ στο πατσα αστα να πανε στο περαμα ειναι και κανει μονο μασαζ κεντρο αισθητικης συνοικιακο.κριμα γιατι εχει προσοντα οπως οι περισσοτερες με διαφημισεις μασαζ και αλλα τετοιαLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι γι αυτήν εδώ??
Εχει προφιλ στο facebook πλεον ολες ετσι λειτουργουν εοτε με ανοικτα ειτε με κλειστα προφολΜέχρι εκτονωση με χέρι μου είχαν πει από το τηλ
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 201
κι εμενα μου αρεσε πολυ,μακαρι να την ξαναβρισκαμεΨάχνω και εγώ την Μαίρη αλλά απάντηση δεν πήρα από κανέναν
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 201
μπορεις να διευκρινησεις μασαζ αν ξερει,μεχρι που φτανει..ποσα χρηματα... αν θες και σε μηνυμα προσωπικο....Δοκιμη με Αννα απο vip, αρχισε ο αερας να θυμιζει παλιες καλες εποχες θα πω σκετο. Παρτε αφοβα
Συγνώμη δηλαδή και πως έρχεσαι σε επικοινωνία για το κάτι παραπάνω;Τυποι μου εχετε καμια ιδεα για αυτο?
ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ | Μασάζ κατ' Οίκον στην Αθήνα
massagetop.gr
βλεπω πολλα τεμαχια που ειναι σε αλλα καταστηματα τα οποια προχωρανε
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Οτι νάναι γενικώς!Οι περισσοτερες απο massage top ειναι ανενεργες μεχρι και η θεια λενα ειναι εκει...
Ισχυει περισσοτερα σε πμΟτι νάναι γενικώς!
φραντζη 2, μασαζ νιρβανα.Μύστες κάποιο νέο για ΤΑΝΤΡΑ ΖΟΕ που την βρίσκουμε?
μασαζ κατερινα. 6999579838. χαλαρωτικο με χριστινα. καλη περιπτωση,περασα καλα.πιτσιρικα γυρω στα 25,κοντουλα αλλα με ωραιο σωμα. 60 το χαλαρωτικο μασαζ και αλλα τοσα για επαφη. για μια φορα καλη.την επομενη θα ζητησω αλλη κοπελλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις