Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Το ψηστήρι πάντα … δίχως αυτό σούπα χωρίς αυγολέμονο ! Απλώς για να δούμε την άνεση και διάθεση πριν την ερώτηση κρισεως
εισαι κατα βαθος ευαισθητο παιδι το κτλβ!θες συναισθημα....σεβαστο!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056

Adimassage

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
0
Μετά από καιρό κατάφερα να κάνω μια συνάντηση μασάζ. Κατέληξα με Κατερίνα από Deluxe. Συμπαθητική παρούσια όχι κάτι τρομερό από εμφάνιση, νορμάλ κιλά, ωραία μάτια.
Το μασάζ της όμως ήταν πολύ καλό με αρκετή δύναμη ώπου χρειάστηκε και σίγουρα όχι χάδι. Το έκανε σταδιακά ποιο χαλαρωτικο και λιγο αισθησιακο και στο τελος εκανε ενα ωραιο φραπε. Δεν κλέβει καθόλου στο χρόνο της.
Δεν εβγαλε κατι αν και την ρωτησα και για παραπανω αντιτιμο και μου ειπε οτι μεχρι φραπε προχωραει.
Δεν με χαλασε γιατι το μασαζ ηταν εξαιρετικο και το φιναλε οπως θα επρεπε οποτε εφυγα χαλαρωμενος.
Δεν ζητησε κατι εξτρα.
Λογικα θα την ξανατιμησω γιατι το μασαζ ηταν οντως κανονικο.
--- Προσπάθησα να επικοινωνησω με Red γιατι ψυνομουν πολυ για Χριστινα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση στο κινητο και στο ινστα.
Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας μου πει. Ευχαριστω.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Όχι παιδιά..
Δεν έχει κωλο σαν την Καρντάσιαν.Εχει τεράστια άσχημη περιφέρεια με παχουλά πόδια...Και συμφωνώ με τον φίλο @Περαματιώτης ότι από κοντά δεν είναι όμορφη.
Άρα πάχυνε κι άλλο . Πάνε περίπου 2-3 χρόνια που την είχα πάρει

Lorenz

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Δοκίμασα από insta σε αυτό το προφίλ stina_lade νομίζοντας ότι είναι ανεξάρτητη αλλά μου βγήκε γραφείο. Επικοινωνία μέσο insta και τυπικό γραφείο. Η κοπέλα που ήρθε προχωράει κανονικά, μου ζήτησε +30 για εκτόνωση και +100 για full τα οποία μου φάνηκαν πολλά. Τουλάχιστον έκανε μασάζ άνω του μετρίου για γραφείο και για περισσότερη ώρα. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ξέρει κανένας τίποτα για αυτην;; Λέει πρώτη φορά δεν έρχεται μόνη της έρχεται με μια φίλη 80 μια ώρα μασάζ
Καταφερες και της μιλησες? Απο τιντερ τη πετυχα και δε μου απαντησε ποτε στο ινστα.Αν ειναι οντως αυτη και ετσι αξιζει ενα κασκαντεριλικι.

Aleptas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Καταφερες και της μιλησες? Απο τιντερ τη πετυχα και δε μου απαντησε ποτε στο ινστα.Αν ειναι οντως αυτη και ετσι αξιζει ενα κασκαντεριλικι.
Δεν διαφωνώ γι'αυτό και έστειλα εδώ να δω αν ισχύει ή είναι ο οποιοσδήποτε από πίσω

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Δεν διαφωνώ γι'αυτό και έστειλα εδώ να δω αν ισχύει ή είναι ο οποιοσδήποτε από πίσω
Και αυτή μου θυμίζει κάτι και η φίλη της που είναι στις φωτό νομίζω δουλεύει η δούλευε σε γνωστό μασάζ κατά οίκον μάλλον με το όνομα Βίκυ αν θυμάμαι καλά. Αν είναι αυτές είναι υπαρκτά πρόσωπα

Aleptas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Και αυτή μου θυμίζει κάτι και η φίλη της που είναι στις φωτό νομίζω δουλεύει η δούλευε σε γνωστό μασάζ κατά οίκον μάλλον με το όνομα Βίκυ αν θυμάμαι καλά. Αν είναι αυτές είναι υπαρκτά πρόσωπα
Ναι αλλά 2 κορίτσια για μια ώρα 80 ;; Μου ακούγεται καπως

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Πάντως είναι γνωστές φάτσες στα μασάζ κατοικον

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
νομιζω θα επρεπε να κανουμε ενα νημα που να εχει λιστα με αυτες που προχωρανε σε σεξ και κοστος για να σταματησουν οι ερωτησεις που ειναι πανω απο το 80% των σελιδων του νηματος...

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
132
Πόντοι
0
νομιζω θα επρεπε να κανουμε ενα νημα που να εχει λιστα με αυτες που προχωρανε σε σεξ και κοστος για να σταματησουν οι ερωτησεις που ειναι πανω απο το 80% των σελιδων του νηματος...
Συμφωνω

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
295
Πόντοι
20
" όλα πήγαιναν όμορφα μέχρι …" δηλαδή υπάρχει άνεση πριν το παρασύνθημα ή κατευθείαν στο ερώτημα ?
Για να γινω πιο σαφης:μετα απο 45 σχεδον λεπτα απλου μασαζ και αφου ειχα γυρισει ανασκελα η λεγαμενη απο μονη της μου προτεινε να παμε στο παρασυνθημα.....μου αντιπροτεινε εκτονωση χωρις να βγαλει καθολου ρουχα με τα μισα λεφτα.....τα θεωρησα παλι υπερβολικα και απερριψα την ανηθικη προταση της.....χαχαχα......

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Μετά από καιρό κατάφερα να κάνω μια συνάντηση μασάζ. Κατέληξα με Κατερίνα από Deluxe. Συμπαθητική παρούσια όχι κάτι τρομερό από εμφάνιση, νορμάλ κιλά, ωραία μάτια.
Το μασάζ της όμως ήταν πολύ καλό με αρκετή δύναμη ώπου χρειάστηκε και σίγουρα όχι χάδι. Το έκανε σταδιακά ποιο χαλαρωτικο και λιγο αισθησιακο και στο τελος εκανε ενα ωραιο φραπε. Δεν κλέβει καθόλου στο χρόνο της.
Δεν εβγαλε κατι αν και την ρωτησα και για παραπανω αντιτιμο και μου ειπε οτι μεχρι φραπε προχωραει.
Δεν με χαλασε γιατι το μασαζ ηταν εξαιρετικο και το φιναλε οπως θα επρεπε οποτε εφυγα χαλαρωμενος.
Δεν ζητησε κατι εξτρα.
Λογικα θα την ξανατιμησω γιατι το μασαζ ηταν οντως κανονικο.
--- Προσπάθησα να επικοινωνησω με Red γιατι ψυνομουν πολυ για Χριστινα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση στο κινητο και στο ινστα.
Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας μου πει. Ευχαριστω.
Στο ρεντ προχωρανε?εχεις δοκιμασει χριστινα μυστη?

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846
Στο ρεντ προχωρανε?εχεις δοκιμασει χριστινα μυστη?
Βασικά δεν απαντανε στα μηνύματα
Και σε εμένα που είχα στείλει πριν μερικές μέρες
Μπορεί να έτυχε βεβαια

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Δοκίμασα από insta σε αυτό το προφίλ stina_lade νομίζοντας ότι είναι ανεξάρτητη αλλά μου βγήκε γραφείο. Επικοινωνία μέσο insta και τυπικό γραφείο. Η κοπέλα που ήρθε προχωράει κανονικά, μου ζήτησε +30 για εκτόνωση και +100 για full τα οποία μου φάνηκαν πολλά. Τουλάχιστον έκανε μασάζ άνω του μετρίου για γραφείο και για περισσότερη ώρα. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.
Είχες δει από πριν τη φάτσα που θα σου έρθει ή όχι; Και η τελική τιμή ήταν 60+... ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom