Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
276
Πόντοι
20
Γιατί ευχάριστοι εμεις δεν ήμαστε ? Αν θέλουν να ευχαριστιούνται και αυτές μια πιπα δεν είναι και τοσο τραγικό να κάνουν . Ευχάριστο είναι κ αυτό .
Μα δεν είπα εγώ ότι δεν είμαστε εμείς. Εσύ το υπονοείς τωρα :P

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
276
Πόντοι
20
Αναρωτιέμαι πάντως για πιο λόγο τρώγεστε πλέον εδώ μέσα. Εγω παίρνω όλο και αραιότερα, αφού μόνο πουτάνες υπάρχουν στο κατ'οικον.
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή πως γίνεται κάποιοι να δυσκολεύστε να πάρετε αυτό που θέλετε και καταλήγετε να παραπονιέστε. Τα "έξτρα" είναι το βασικό πρόγραμμα και το μασάζ είναι το εξτρα.

Η μόνη αντιπαράθεση μπορεί να είναι για το αν μια κοπέλα είναι όπως στη φωτογραφία ή όχι.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.565
Πόντοι
6.186

kostakis38

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Κάνει μόνο έξτρα... Και έχει και τουπέ. Η Μαριάννα του ίδιου γραφείου, με τις ίδιες υπηρεσίες και πιο όμορφη είναι και πιο καλό παιδί... Αυτά βέβαια είναι γούστα. Περί ορέξεως... εχετε δοκιμασει την μαριαννα??για full την ωρα τι παιζει απο τιμη?αξιζει??

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Οχι οχι δεν εχω δοκιμάσει
Φίλε την έχω πάρει όταν ήταν στο magic , αν εκαιρεσεις ότι έχει ςραίο σώμα και ωραία βυζιά, κατά τα άλλα αρκετά στημένη και ψεύτικη. Επίσης έχει πολλά χιλιόμετρα το κοντερ, οπότε όλα πάνε στον αυτόματο. έχει κάνει και πεζοδρόμιο στην Ιταλία πιο μικρή. Οπότε καταλαβαίνεις.

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Το κακο ειναι οτι λιγοι ανεβαζουν κριτικες απο νεα κοριτσια. Ολο τα ιδια και τα ιδια και ξεκατινιασμα μεταξυ των μελων. Εγω σταθερα θα βαλω κριτικες οσων δοκιμασα και ελπιζω μα μαθω απο συνφοριτες και τιποτα καινουριο στο μελλον οπως στην αρχη του νηματος. Το λοιπον:

Ολγα deluxe. Υπερεκτιμημενες οι κριτικες. Μονο το τεραστιο μπουστο αληθευει. 50 χρονων και βαλε σιγουρα. Καλο μασαζακι, τελειωμα με χερι - στηθος με εξτρα 30 ευρουδακια. Καλη εμπειρια απο μια μεγαλη γυναικα με ομολογουμενως μετρια εμφανιση

Ντινα joy: οταν λενε οι συνφοριτες οτι ειναι χαλαρη δεν καταλαβαιμω τι εννοουν. Δεν προχωρησε ουτε αφησε υπονοουμενο για τιποτα. Χωρις πετσετα το μασαζ μεν, σε κανει τουμπανο αλλα μεχρι εκει. Ομοιως η Νικη περυσι. Απο εμφανιση η Ντινα ομολογουμενως ωραια γυναικα περι τα 30 - 32 με αθλητικο σωμα

Λαμπρινη hermes: καλο μασαζ, ομιλιτικη, με πετσετα οπως οι περισσοτερες του hermes που εχω δοκιμασει στο παρελθον

Μαργαριτα your: πιπινι 20 χρομων με την τρελλα του 20χρονου. Επικοινωνιακη και σεξυ αλλα καμια σχεση με μασαζ και μαλιστα αισθησιακο μασαζ. Δοκιμασα 2 φορες μηπως αποκτησει ανεση αλλα δεν.. ειχα καταλαβει απο προηγουμενα ποστ οτι ειναι πιο ανετη, μαλλον παρανοησα.

Αλικη απο attika: ενδιαφερουσα εμπειρια,λ για το αισθησιακο μασαζ, μενει με εσωρουχο και σε φτιαχνει με το χερι και στηθος. Καθολου στομα. Προσοχη εχει πολλα κιλα στο σωμα αλλα κερδιζει απο συμπεριφορα. (&30 ευρω)

Αυτα απο εμενα. Ελπιζω να αρχισει το νημα να καθαριζει και να αποκτησει ξανα ενημερωτικο ενδιαφερον. Τα σεβη μου

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
Μασάζ 0, δεύτερο μερος 3/10. Ύφος 1000 καρδιναλίων, στο 20λεπτο μισάωρο έχει φύγει. Το ποσό που ζητάει καλύτερα να το δώσεις σε ενα γραφειο με κανένα μοντελάκι από ανατολικό μπλοκ και να πας και για 1 ώρα μαζί της στο δικό της ξενοδοχείο και να τελειωσεις και 2 φορες. Για μασάζ απλά γελάω.. Έρχεται και ούτε καν εσώρουχα φοράει για να τελειώνει γρήγορα και να μην χάνει χρόνο βάλε βγαλε. Απλά κατεβάζει την φόρμα σου λέει και κανένα άντε τελείωνε και όπου φύγει φύγει. Γενικότερα ότι παίζει με όλες στο συγκεκριμένο. Δεν αξίζει θα κλαις τα λεφτά σου. Ακόμα και αν τις πεις έχουμε άλλη μισή ώρα σου λέει την δουλειά μου την έκανα και φεύγει
ετσι ειναι εκει,δυστυχως

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Δεν εχω δεχθει επαγγελματικη προταση απο ΝΤΕΛΟΥΞ
ουτε εχω παει εγω να παρακαλεσω να παρω λεφτα
για να γινω προμοτορας εδω μεσα οπως εκαναν μερικοι αλλοι

ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ !

Δεν ημουν ουτε θα γινω προμοτορας - ψιλικατζης κανενος γραφειου
για αυτο εγραφα και θα γραφω για ολα τα γραφεια και ολες τις κοπελες !

Ασχετα με το τι κριτικαρει - λεει ο αλπουλα και ο οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα σε αυτο το στυλακι - υφακι

εγω θα συνεχισω να λεω - γραφω οτι θελω ελευθερα

οσο ειμαι μελος του φορουμ θα συνεχισω να γραφω οτι θελω
και να γραφω εκει που δεν πιανει μελανη τον καθε αλπουλα

δεν θα ξανα απαντησω σε κανεναν δημοσια που εχει ορεξη
για κουραδο μαγκιες και ψευτο νταηλικια
Ψευτο κουτοπονηριες και φαντασιες απ το μυαλο του καθενος !
Μερικοι εχουν συμφεροντα εδω μεσα μερικοι ομως εχου βιτσια
τους αρεσει ο τσακωμος η φασαρια να πλακωνονται με καποιον
ξεσπανε με το Χ τροπο

ΝΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ

ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΑ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !

Η ανοχη και η ευγενια μου τελειωσε !
οποιος εχει προβλημα μαζι μου
θα μου στειλει π.μ και θα τα το λυσουμε παρεουλα !

Δεν θα ξανα μπω στη διαδικασια να ψευτο μαλακιζομαι
ψευτο τσακωνομαι με τη καυλαντα ή το συμφερον του καθενος
οποιος εχει προβλημα περιμενω προσωπικο μηνυμα....

Η εξυπηρετηση πελατων του DELUXE ειναι οντως Νο1 για μενα μετα απ τοσο χρονια πελατης που ειμαι
και εχει πολυ καλα κοριτσια παντα ειμαι ευχαριστημενος !

Γενικα ψωνιζω απ ολα τα γραφεια και γραφω για ολα τα γραφεια !

Εγω προσωπικα Δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα , ουτε ειχα μεχρι σημερα !
Γενικα δεν εχω ψυχιατρικα προβληματα ουτε συμφεροντα !

Καλη συνεχεια και καλα να περνατε

οταν εχω νεα εμπειρια απο μασαζ
θα την γραψω οπως κανω παντα τοσα χρονια

Καλη συνεχεια σε ολους
με αγαπη.........
Περιέργως με ολες τις κοπέλες εχεις χημεία, στο νήμα ομως εδω με ολους εμας δεν εχεις τυχαία(!! )τα ιδια γούστα γιατι ολοι εμεις βλεπουμε κατι αλλο απο αυτο που εσυ βλεπεις…
Αστο φιλαρακο για εμενα την πάτησες με την Βανέσα ( σίγουρα και για να το λενε και αλλοι καιρο σε εχουν τσιμπήσει και για αλλη κοπελα) που προμοταρες και ειναι ίσως το μεγαλύτερο αρπακτικό που μονο με εσενα ειχε χημεία(!!)και ηταν αλλο προσωπο απο αυτο που ειδαμε ολοι μπροστα μας!!
Ολοι εχουμε τις δουλειες μας και απλα κανουμε πολλοι απο εδω την καβλαντα μας αλλα σιγουρα κανενας απο εμας δεν γουσταρει να πετάει λεφτα ή να χάνει χρονο επειδη ενας gravity του λεει τα δικα του..
Γνωμουλα μου παντως Καλα εκανες και δεν έγραφες τοσο καιρο συμβουλή μου να το ξανακάνεις…

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Μικαέλα Deluxe,μικρή καινούρια στο γραφείο από Ρουμανία ,έτσι τουλάχιστον μου είπε καμμία σχέση η φώτο με την πραγματικότητα,δυστυχώς το photo shop θριάμβευσε πάλι,μασάζ μέτριο και απαίτησε (δεν ζήτησε)40 € για φραπέ στο τέλος.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Γιατί να γράψουμε κριτικές;;όταν βγαίνουμε κ γράφουμε έρχονται κάποιοι κ μας βγάζουν ψεύτες η προμοτορες!!!σε λίγο δεν θα ανεβάζει κανένας κριτική στο θρεντ!!
Ασε και γνωρίζουμε ποιες κριτικές είναι ψεύτικες και ποιες όχι!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ολγα deluxe. Υπερεκτιμημενες οι κριτικες. Μονο το τεραστιο μπουστο αληθευει. 50 χρονων και βαλε σιγουρα. Καλο μασαζακι, τελειωμα με χερι - στηθος με εξτρα 30 ευρουδακια. Καλη εμπειρια απο μια μεγαλη γυναικα με ομολογουμενως μετρια εμφανιση
την συγκεκριμένη την "έφερε" εδώ ο γνωστός γκραβιτυ που ύστερα αό το χώσιμο που του έριξα εξαφανίστηκε , το έγραψα οτι είναι απορώ πως βγάζουν κάτι τελευταίες και τις διαφημίζουν εδώ.
Εννοείται δεν αξίζει η συγκεκριμένη!

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
Μαρίνα και Αντώνης Empire Massage : μασάζ σε εμένα η κοπέλα κ στην δικιά μου και οι δύο , πολύ καλό μασάζ και από τους δύο με εχτρα παιχνίδι ο κάθε ένας στον παρτενέρ του και μεταξύ τους . Ενδιαφέρον για ζευγάρι, πολύ καλή εμπειρία από έμπειρα παιδιά σε αυτό.

Ηλιάνα Empire Massage : καλό μασάζ , πολύ καλό παιχνίδι με την δικιά μου αλλά κ με εμένα , στα συν η καλή συμπεριφορά στα γούστα και ότι εχει αδυνατίσει από παλαιότερα . Δύναμη με τις γυναίκες.

Νικόλ οσμος massage: χαλαρωτικό χαιδεμα σε εμένα κ την κοπέλα μου με εχτρα προφανώς περιποίηση μιας κ μιλάμε για οσμοσε. Καλή στο σοσιαλ , άνετο τυπακι και τρελός χαβαλες . Στα πολύ συν ότι είναι ανοικτόμυαλλη.

Μαριάνα οσμοσε μασάζ : μόνος μου αυτή την φορά με περιποίηση από την έμπειρη κοπέλα. Προτείνετε για όποιον θέλει δυνατό ξεχαρμανιασμα.

Ίριδα τεας: πολύ καλό μασάζ , πετιτ , μόνος μου , σοβαρή πιπουλα με δακτυλιαδμα.

Σταματήστε το κράξιμο και αρχίστε να γαμάτε δυνατά. Βοηθάει περισσότερο. Πλέον ξέρετε τι παίζει στην αγορά . Τέλος η κλαψα. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε
δεν κραζω συμφωνω με οτι λες αλλα η ηλιανα απο empire η οποια λεγεται και ανθη στο αδελφο crystal massage .....ειναι σαν βοδι και στο σωμα αλλα και στο μυαλο δεν ξερει τιποτα απο μασαζ και το χειροτερο ερχεται σε ξενοδοχειο προτεινει β μερος και απαιτει να εχει ο πελατης προφυλακτικο γιατι ετσι ξερει απο τοτε που δουλευε call girl οπως λεει..(εδω γελαμε) και ξεχασα εχει και περιοδο αλλα ειναι στα τελειωματα.....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
δεν κραζω συμφωνω με οτι λες αλλα η ηλιανα απο empire η οποια λεγεται και ανθη στο αδελφο crystal massage .....ειναι σαν βοδι και στο σωμα αλλα και στο μυαλο δεν ξερει τιποτα απο μασαζ και το χειροτερο ερχεται σε ξενοδοχειο προτεινει β μερος και απαιτει να εχει ο πελατης προφυλακτικο γιατι ετσι ξερει απο τοτε που δουλευε call girl οπως λεει..(εδω γελαμε) και ξεχασα εχει και περιοδο αλλα ειναι στα τελειωματα.....
Συμφωνώ! και για να μην ξεχνάμε ότι έφτιαχνε λογαριασμούς εδώ για να παραπληροφορεί κόσμο με ψεύτικες κριτικές και όταν ξεσκεπάστηκε, ξεκίνησε τις απειλές και τα βρισιδια.
Έχει αποχωρήσει μέλος από εδώ μέσα από τις απειλές της.

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Μαρίνα και Αντώνης Empire Massage : μασάζ σε εμένα η κοπέλα κ στην δικιά μου και οι δύο , πολύ καλό μασάζ και από τους δύο με εχτρα παιχνίδι ο κάθε ένας στον παρτενέρ του και μεταξύ τους . Ενδιαφέρον για ζευγάρι, πολύ καλή εμπειρία από έμπειρα παιδιά σε αυτό.

Ηλιάνα Empire Massage : καλό μασάζ , πολύ καλό παιχνίδι με την δικιά μου αλλά κ με εμένα , στα συν η καλή συμπεριφορά στα γούστα και ότι εχει αδυνατίσει από παλαιότερα . Δύναμη με τις γυναίκες.

Νικόλ οσμος massage: χαλαρωτικό χαιδεμα σε εμένα κ την κοπέλα μου με εχτρα προφανώς περιποίηση μιας κ μιλάμε για οσμοσε. Καλή στο σοσιαλ , άνετο τυπακι και τρελός χαβαλες . Στα πολύ συν ότι είναι ανοικτόμυαλλη.

Μαριάνα οσμοσε μασάζ : μόνος μου αυτή την φορά με περιποίηση από την έμπειρη κοπέλα. Προτείνετε για όποιον θέλει δυνατό ξεχαρμανιασμα.

Ίριδα τεας: πολύ καλό μασάζ , πετιτ , μόνος μου , σοβαρή πιπουλα με δακτυλιαδμα.

Σταματήστε το κράξιμο και αρχίστε να γαμάτε δυνατά. Βοηθάει περισσότερο. Πλέον ξέρετε τι παίζει στην αγορά . Τέλος η κλαψα. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε
Άλλο ένα πυροτέχνημα

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
προσφατη συναντηση με νικη απο joy ... οπως την εχουν χαρακτηρισει και αλλοι εδω στο νημα είναι το μιλφ της διπλανη πορτας που θες να γαμησεις ....
καλη εμφανιση λιγο σπασμενο πρόσωπο πρεπει να ειναι γυρω στα 36-38 ... μετριο αναστημα, κορμι οχι τοσο καλο όσο θα περιμενα απο την φωτο που ειχα δει , ωραιο μπουστο ...
πολυ επικοινωνιακη , και η ευχαριστηση εκλπηξη είναι οτι κανει καλο μασαζ εως πολυ καλο μπορω να πω ...
η κοπελα εχει εμπειρια, προχωραει εκτιμω και παραπανω απο τον φραπε που πηρα εγω με +20 .... απο μενα συστηνεται ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom