Το κακο ειναι οτι λιγοι ανεβαζουν κριτικες απο νεα κοριτσια. Ολο τα ιδια και τα ιδια και ξεκατινιασμα μεταξυ των μελων. Εγω σταθερα θα βαλω κριτικες οσων δοκιμασα και ελπιζω μα μαθω απο συνφοριτες και τιποτα καινουριο στο μελλον οπως στην αρχη του νηματος. Το λοιπον:
Ολγα deluxe. Υπερεκτιμημενες οι κριτικες. Μονο το τεραστιο μπουστο αληθευει. 50 χρονων και βαλε σιγουρα. Καλο μασαζακι, τελειωμα με χερι - στηθος με εξτρα 30 ευρουδακια. Καλη εμπειρια απο μια μεγαλη γυναικα με ομολογουμενως μετρια εμφανιση
Ντινα joy: οταν λενε οι συνφοριτες οτι ειναι χαλαρη δεν καταλαβαιμω τι εννοουν. Δεν προχωρησε ουτε αφησε υπονοουμενο για τιποτα. Χωρις πετσετα το μασαζ μεν, σε κανει τουμπανο αλλα μεχρι εκει. Ομοιως η Νικη περυσι. Απο εμφανιση η Ντινα ομολογουμενως ωραια γυναικα περι τα 30 - 32 με αθλητικο σωμα
Λαμπρινη hermes: καλο μασαζ, ομιλιτικη, με πετσετα οπως οι περισσοτερες του hermes που εχω δοκιμασει στο παρελθον
Μαργαριτα your: πιπινι 20 χρομων με την τρελλα του 20χρονου. Επικοινωνιακη και σεξυ αλλα καμια σχεση με μασαζ και μαλιστα αισθησιακο μασαζ. Δοκιμασα 2 φορες μηπως αποκτησει ανεση αλλα δεν.. ειχα καταλαβει απο προηγουμενα ποστ οτι ειναι πιο ανετη, μαλλον παρανοησα.
Αλικη απο attika: ενδιαφερουσα εμπειρια,λ για το αισθησιακο μασαζ, μενει με εσωρουχο και σε φτιαχνει με το χερι και στηθος. Καθολου στομα. Προσοχη εχει πολλα κιλα στο σωμα αλλα κερδιζει απο συμπεριφορα. (&30 ευρω)
Αυτα απο εμενα. Ελπιζω να αρχισει το νημα να καθαριζει και να αποκτησει ξανα ενημερωτικο ενδιαφερον. Τα σεβη μου