Giannis$$$
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
kαλησπερα, ήθελα να ρωτήσω αν γγνωρίζετε άνδρα μασέρ που να κάνει μασαζ ταντρα σε ζευγαρι, γιατί σκέφτομαι με την φίλη μου να το δοκιμασουμε
Το ίδιο ακριβώς έπαθα κι εγώ Μ αυτή. Αφού νόμισα ότι ήταν μια κοπέλα που χτύπησε λάθος πόρτα. Καμία μα καμία σχέση με τη φωτογραφία. Αλλά αφού εξακολουθούμε και παίρνουμε καλά μας κάνουν. Πολύ καλά.
Πότε σου έστειλαν? Έχει σταματήσει νομίζω από Joy.Νίκη από το joy massage έχει δοκιμαστεί από κάποιον;Πολύ ωραίο μιλφ φαίνεται σε φωτό που μου έστειλαν
η μαργαριτα απο joy εμαθα εφυγε απο εκει . ξερουμε μηπως αμα αλλαξε γραφειο? και η ελενα απο empire νομιζω εφυγε δεν ξερω αν εχει αλλαξει γραφειο. μηπως γνωριζει κανεις τπτ? ευχαριστω
Ρομιλντα ειναι ωραια και ευχαριστη, αλλα στα δενΈχει καποιος έμπειρια απο joy με Ντινα η Ρομίλντα ;
Αδερφε και εσύ το ίδιο κάνεις, μονο για την Λυδία και το μασαζακι μου γράφειςΑνάλογα πως φαίνεται στα μάτια του φίλου με τα πολλά προφίλ που καταλάβαμε τι ρόλο παίζει και γιατί προμοταρει συγκεκριμένα πάντα γραφεία. Φίλε καλύτερα κλείνει μόνος σου και μην επηρεαζεσαι δεν ξέρουμε τι συμφέροντα υπάρχουν το σίγουρο είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις που διαβάζουμε και επηρεαζόμαστε τα λεφτά μας κλαίμε. Γνώμη μου που την έχω πατήσει από υπέρ κριτικές συγκεκριμένων προφίλ.
Γιατί ευχάριστοι εμεις δεν ήμαστε ? Αν θέλουν να ευχαριστιούνται και αυτές μια πιπα δεν είναι και τοσο τραγικό να κάνουν . Ευχάριστο είναι κ αυτό .Ρομιλντα ειναι ωραια και ευχαριστη, αλλα στα δεν
Μια ζωη αχαριστες οι γυναικες ρε φιλε.Γιατί ευχάριστοι εμεις δεν ήμαστε ? Αν θέλουν να ευχαριστιούνται και αυτές μια πιπα δεν είναι και τοσο τραγικό να κάνουν . Ευχάριστο είναι κ αυτό .
Όλα εφικτά είναι.Ξέρει κανείς αν είναι εφικτό αν τα βρεις με μια κοπέλα, να παρακάμψεις τα γραφεία για λόγους οικονομικούς; Να βγαίνει πιο φθηνά δηλαδή.
Πρέπει να ανοίξεις τα πμ σου για να δεχτείς μήνυμα. Κάνε μια αναζήτηση πάνω. Έχουν αναφερθεί και οι δυο.Ξέρει κανείς αν είναι εφικτό αν τα βρεις με μια κοπέλα, να παρακάμψεις τα γραφεία για λόγους οικονομικούς; Να βγαίνει πιο φθηνά δηλαδή.
επικινδυνα πραγματα για εμας τους παντρεμενους....καλυτερα καταδρομικες και να στιχοιζουν ακριβωτερα...ελλοχευουν κινδυνοι.....μην παραπεσει κανενα νουμερο κι εχουμε παραπλευρες απωλειες........Ξέρει κανείς αν είναι εφικτό αν τα βρεις με μια κοπέλα, να παρακάμψεις τα γραφεία για λόγους οικονομικούς; Να βγαίνει πιο φθηνά δηλαδή.
ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙς ΜΑΖΙ ΤΗΣΜεχρι φραπέ ; Και απο τιμουλα ;