Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Πως συναντηθηκες ρε παιχτη αφου ειναι κλειστο το γραφειοΣυνάντηση με Λυδία από την Τεα...!!! Η φωτογραφία στο Viber είναι η Λυδία πριν 20 χρόνια δυστυχώς.
Πως συναντηθηκες ρε παιχτη αφου ειναι κλειστο το γραφειοΣυνάντηση με Λυδία από την Τεα...!!! Η φωτογραφία στο Viber είναι η Λυδία πριν 20 χρόνια δυστυχώς.
σε μια εβδομάδα ανοίγουν τύπε!Συνάντηση με Λυδία από την Τεα...!!! Η φωτογραφία στο Viber είναι η Λυδία πριν 20 χρόνια δυστυχώς.
Θα πει οτι συναντηθηκε πριν κλεισουν λογικασε μια εβδομάδα ανοίγουν τύπε!
Μπράβο έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για μπανακι!
ε ναι!Θα πει οτι συναντηθηκε πριν κλεισουν λογικα
Ξανασκέψου το , μπαμπατσικη μεν αλλά αλλά απο τηγανίτα τίποτα..παρλαπίπα μέχρι να χαθεί η μπάλλα(παίζει άνετα στον ΠΑΟ)Καλησπέρα...είμαι νέος στο σαιτ αλλά έμπειρος (νομιζω) στο μασαζ στο σπίτι...θα παραθέσω τις εμπειρίες μου στο μέλλον...απλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση ...επειδή φια βάζω πολύ για την Alice gueen,υπάρχει κάποιος τρόπος να την κλείσω για ραντεβού?
Πως συναντηθηκες ρε παιχτη αφου ειναι κλειστο το γραφειο
Απλώς θα έπρεπε να γράψεις λίγα παραπάνω και να αναφέρεις ότι η κριτική για την συνάντηση είναι ετεροχρονισμένη …Φίλε μου το γνωρίζω ότι είναι κλειστό. Αν θες σου στέλνω κ φωτο από το viber που με έχουν ενημερώσει. Είναι καλοκαίρι κ ως γνωστόν οι περισσότεροι φεύγουμε σε άδειες. Έτσι κ εγώ τώρα γύρισα Αθήνα. Στις διακοπές το τελευταίο που θα έκανα ήταν να μπω στο bourdela και να διαβάζω. Με τη Λυδία βρέθηκα πριν φύγω κ πριν κλείσουν. Εγώ γράψει αρκετές κριτικές από διάφορα μαγαζιά δεν ασχολούμαι με την Τεα συγκεκριμένα. Όπως με βοηθάνε άλλοι εδώ μέσα έτσι βοηθώ κ εγώ. Όσο για το μπάν.... τα φιλιά μου.
Ευχαριστω.....αυτο ηθελα να μαθω.2 νεοι και οι 2 ρωτανε για την μιλανα ,εχει σουξε η κοπελα (ή εχει αναδουλειες το deluxe )
Επι της ουσιας τωρα ,κανει αρκετα καλο μασαζ και προσφερει και ενα απολαυστικο φραπεδακι αλλα δεν εχει παραπανω.Δεν βλεπεις τιποτα ,δεν πιανεις τιποτα ,αυτα ξεχαστε τα.
Τιμια επιλογη αν σου αρκει το φραπεδακι.
Εγω φίλε μου γράφω την προσωπική μου άποψη κ μονο. Αυτό δεν σημαίνει όλοι πρέπει να συμφωνούν. Όλα έχουν να κάνουν με το γούστο του καθενός κ πως βλέπει τα πράγματα. Άλλωστε όλοι μας την προσωπική μας άποψη γράφουμε... Αν βρίσκουν πχ τη Μαρία την Ειρήνη κτλ όμορφη μαγκιά τους κ μπράβο τους. Όπως βοηθάνε αρκετοί εδώ μέσα με τις εμπειρίες-απόψεις τους έτσι έγραψα κ εγω. Σωστά θα έπρεπε να γράψω ότι ειναι ετεροχρονισμένη, βέβαια μέσα στην άδεια μου δεν θα καθόμουν να γράφω στο bourdela. Ο καθένας αποφασίζει για την πάρτη του κ μονο...Απλώς θα έπρεπε να γράψεις λίγα παραπάνω και να αναφέρεις ότι η κριτική για την συνάντηση είναι ετεροχρονισμένη …
Είναι σύνηθες φίλοι να γράφουν μετά από κάποιο διάστημα την εμπειρια τους
Ανεξάρτητη πλέον όπως πριν;Λοιπον εχω καλα νεα για οσους ψαχνουν τη ζωη απ το deluxe .Απο δευτερα.
Θα εχει δωματιο στο mery plaza στο μοσχατο με 60 το χαλαρωτικο και 80 tantra b2b με happy end και στα δυο προγραμματα .
Καλη φαση για τους μιιλφακηδες αφου γλυτωνεις και το ξενοδοχειο
Οσοι εχουν το τηλ της μπορουν να επικοινωνησουν μαζι της .
Το τηλ της ειναι αυτο που τελειωνει σε 866?Λοιπον εχω καλα νεα για οσους ψαχνουν τη ζωη απ το deluxe .Απο δευτερα.
Θα εχει δωματιο στο mery plaza στο μοσχατο με 60 το χαλαρωτικο και 80 tantra b2b με happy end και στα δυο προγραμματα .
Καλη φαση για τους μιιλφακηδες αφου γλυτωνεις και το ξενοδοχειο
Οσοι εχουν το τηλ της μπορουν να επικοινωνησουν μαζι της .
?Το τηλ της ειναι αυτο που τελειωνει σε 866?
Δεκτόν φίλε αλλά μας λες μόνο για τις παλιές φωτογραφίες και τίποτα για το πώς πέρασες (εκτός αν την έδιωξες γι'αυτο το λόγο)Εγω φίλε μου γράφω την προσωπική μου άποψη κ μονο. Αυτό δεν σημαίνει όλοι πρέπει να συμφωνούν. Όλα έχουν να κάνουν με το γούστο του καθενός κ πως βλέπει τα πράγματα. Άλλωστε όλοι μας την προσωπική μας άποψη γράφουμε... Αν βρίσκουν πχ τη Μαρία την Ειρήνη κτλ όμορφη μαγκιά τους κ μπράβο τους. Όπως βοηθάνε αρκετοί εδώ μέσα με τις εμπειρίες-απόψεις τους έτσι έγραψα κ εγω. Σωστά θα έπρεπε να γράψω ότι ειναι ετεροχρονισμένη, βέβαια μέσα στην άδεια μου δεν θα καθόμουν να γράφω στο bourdela. Ο καθένας αποφασίζει για την πάρτη του κ μονο...