Ξέρουμε τίποτα για την Μπέλα απο το "You Need Me Massage"? Έστειλα στο viber και μου ειπαν οτι κανει μονο b2b στα 90ε /ωρα. Απο την φωτογραφια φαινεται δυνατό κοντοκόριτσο, αλλα θα θελα να ακουσω και απο εσας, καθως εψαξα στο search και δεν βρηκα κατι (δεν ειναι η Μπελα η μαυρούλα).
Disclaimer: Ο,τι διαβάσετε πιο κατω, ειναι η κριτική μου για την Μπέλα απο "You Need Me Massage". Ξέρω οτι οταν περναω πολυ ωραια, τεινω να γινομαι υπερβολικος, οπότε αν η κριτική μου ειναι για 10, εσεις αφαιρέστε 1,2 μαξ βαθμους
Παιδια, δεν άντεξα. Ήθελα πρώτα να παρω λιγο feedback απο κανενα παιδι εδω, αλλα μετά την προπόνηση με επιασαν κατι περιεργες ορεξεις για μασαζ, και βλεποντας την φωτογραφια που μου εστειλαν για την "Μπέλα" στο viber, εκλεισα 90 λεπτά μασαζάκι. Η Μπέλα κανει μονο Body 2 Body (το ηξερα απο το Viber το απογευμα) και ειναι στα 90 ευρω / 60 λεπτα, 110ευρω τα 90 λεπτά (και γενικα +20 για καθε μιση ωρα).
Είχα κανονισει για 90 λεπτά, να έχουμε τον χρόνο μας. Έκανα το μπανακι μου το ομορφο, χτυπαει το κουδουνι στις 22:30 το κορίτσι μας. Της ανοιγω, της βάζω λιγο παγωμένο νερό να πιει, σπάμε λιγο τον πάγο και πηγαινει στο μπανιο να αλλάξει για το b2b. Φοράει ενα ολοσωμο μαγιό (δεν θα το βαλω στα αρνητικα, αλλά θα προτιμούσα κατι πιο... δυνατό), βάζουμε 2 πετσέτες θαλάσσης στο κρεβάτι για να μην γινει χάλια, γδύνομαι και ξαπλωνω μπρούμυτα.
Με αλειφει με λάδι παντου, βάζει και πανω της και αρχίζει ενα τρομερο (πραγματικά) μασαζ με τα ποδια και με όλο της το σώμα πανω μου. Δεν θέλω να γραφω υπερβολες αλλα σε καποια φαση άρχισα να τρέμω άσχημα απο την καυλα (το ενιωθα να στάζει συνεχώς υγρα). Απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, ενιωθα την κωλάρα της και τα ομορφα ποδια (εχει μικρο στηθος, από οσο ειδα απο το ολοσωμο, αλλα τα ποδια και ο κωλος της ειναι σουπερ). Αφου τελειωσε με το πισω μέρος (και ενω δεν ηξερα αν ειναι στα "δεν" το κοριτσι ή στα "ναι"), απο ο,τι καταλαβα εκατσε απο την πλευρα που ειναι τα ποδια μου και μου εκανε μασαζ στις μπαλες και γύρω απο το πεος με τα ποδια (και πανω στο πεος, αφου ειχαν αρχισει οι καυλες και εξειχε κανονικα και απο το κάτω μερος). Τρομερη αισθηση, σοβαρά.
Γυρνάω ανασκελα, συνεχισα να τρεμω σαν το ψαρι. Της λεω "παρα πολυ ωραιο το χαλαρωμα αλλα θελω να σε βλεπω τώρα". Γελάει και ξεκιναει το κουνημα πανω μου. Απο πόδια μεχρι σχεδον στο στηθος, με αρκετη περιποιηση στα "σημεια", και με το ολοσωμο της να εχει μπει ολο μέσα και οπως γυάλιζε ολη απο τα λάδια, βρεθηκα σε παρα πολυ δυσκολη κατασταση... Συνεχισε να ασχολειται με τα "γυρω-γυρω" και σε καποια στιγμη με βλεπει που ειμαι "ετοιμος", μου λεει "μπορεις να διαλεξεις και εκτονωση. Είναι έξτρα 50ευρω να ξερεις, απλα στο λεω..". Η φαση ειναι οτι ειχα σηκωσει ακριβως τα λεφτα για το μασαζ, οποτε δεν ειχα cash και για την εκτονωση. Τώρα που εχει περασει η ωρα, θα πω "καλυτερα" γιατι ειναι πολλα 50 για εκτονωση, ενω εχω δωσει και 110 για b2b (που ομως το αξιζε και με το παραπανω).
Συνεχιζει με τρομερες κινησεις το body2body απο μπροστα, μεχρι που τελειωσε ο χρονος (παραλιγο και εγω) και μου ειπε οτι θα παει να κανει ενα ντουζακι και επιστρεφει σε 5 λεπτακια. Ε ρε παιδες, 20 δευτερολεπτα τον επιασα, αφου εφυγε, και τελειωσα σχεδον instantly. Με ειχε ξεφτυλίσει. Σας λεω, πρωτη φορα "τρεμω" απο καυλα τοσο πολυ.
Έκανε το μπανακι της, καθησαμε 5 λεπτακια στο σαλονι, μιλησαμε λιγο, την πληρωσα και έφυγε. Παιδια... Μου αρεσε παρα παρα πολυ... Εχω κανει παρα πολλα μασαζ στη ζωη μου, εχω πλουσια σεξουαλικη ζωη, αλλά η κοπελιτσα αυτη με τρέλανε. Πέρα απο την εμφανιση, ηταν ευγενικοτατη, ηταν παρα πολυ γλυκια και ηλιακα ηταν ο,τι επρεπε (Εγω ειμαι 30, αυτη να ηταν μαξ 24-25).
Στο τελος την ρώτησα αν εργαζεται καθε μερα, και μου λεει πως απο Κυριακη, πλέον, θα εργαζεται καθε μερα. Παιδιά, αύριο θελω να την κλεισω για ενα 2ωρο. Θέλω να την γνωρίσω. Πιστευετε πως υπαρχει περιπτωση να καταφερω να κρατησω στοιχεια, ώστε να της προτεινω κανενα ποτάκι? Γενικα ηταν πολύ ανετη μαζι μου, και στο μπλα μπλα και στις κινήσεις της.