ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.055
- Πόντοι
- 5.006
Το άλλαξα ρε έρχεται και πάσχα.
Το άλλαξα ρε έρχεται και πάσχα.
επιβεβαιωνω συναγωνιστη. Ειχα συναντηση προ 2 ημερων με την εν λογω κορασιδα και αποδειχτηκε εξαιρετικη επιλογη . αισθησιακη .... ΠΟΛΥ ανετοτατη και συμμετεχει με 1000... σημερα το πρωι συναντηση με Μαρια απο το ιδιο γραφειο. καστανοξανθη ομορφη χαμογελαστη με το φραπεδακι της και με πολυ καλη αποδοση, Ομοιως συμφωνα με πληροφορηση ειναι και η αγγελικη , δοκιμαστηκε πριν απο 5 μερες , και η κελλυ απο βελβετ vfmΚαλημέρα μάγκες τι κάνουμε??? Προ ολίγου είχα πολύ ειδική συνεδρία με τη νέα είσοδο του πριβέ massage την Κλεοπάτρα. Το σώμα εξαιρετικών προδιαγραφών μελαχρινή ιδρώνει τη φανέλα σε κάθε επίπεδο. Το μασάζ της ήταν πάρα πολύ δυνατό και προχώρησε πολύ πολύ πολύ άνετα value for money. Θα ξανατιμηθεί αμεσότατα κι αν και η δεύτερη φορά είναι το ίδιο καλή θα μονιμοποιηθεί οποιοσδήποτε θέλει πληροφορήση μηνυματάκι
Αντιγόνη αποχώρησεTHANKS για τα INFO
εγω προσπαθησα να παρω μονικα απο γραφειο ΤΕΑ
δεν τη βρισκω ποτε ελευθερη
ΑΝΤΙΓΟΝΗ / ΜΟΝΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ?
ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΙ ?
Από joy έχεις πάρει τώρα τελευταία???Δοκιμασα τη Χριστιαννα απο Βελβετ , γυρω στα 25 Ελληνιδα
ευγενικη - κοινωνικη με διαθεση
πολυ καλο κορμι , μετριο προσωπο
καλο τιμιο μασαζ
γδυσιμο και καλαμακι ΑΚΑ
ολα μαζι πακετο 90 ευρω
περασα ωραια γενικα
Απο ΒΕΛΒΕΤ μου αρεσει και η ευγενια πολυ αλλα ειναι μονο κυριακη......
αλλη απο βελβετ εμενα Δεν με συγκινησε....
Απο ΤΖΟΙ θα παρω σιγουραΑπό joy έχεις πάρει τώρα τελευταία???
Ή πίσω που λέγαμε για Βαλέρια από lux;;;
Ιωάννα καινούργια;Απο ΤΖΟΙ θα παρω σιγουρα
ΜΑΙΡΗ + Ιωαννα
Ωραια Μωρα και προχωρανε σιγουρα σε εξτρα.......
αυτες οι 2 μου αρεσαν
Μαίρη ελληνιδα;Ιωάννα καινούργια;
Για Μαίρη έχω ακούσει θετικά σχόλια.
Φίλε δοκίμασα τις προάλλες Κατερίνα από privemassagebaby ( Instagram) και έπαθα πλάκα. Φοβερό barefoot και φυσικά footjob στο τέλος με τα ομορφα δαχτυλάκια της. Άστο άπαιχτη!Καλησπέρα Παίδες,
Σκέφτομαι να ξαναρχίσω τις συνεδρίες κατ οίκον. Αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση για ashiatsu massage με footjob στο τέλος είμαι όλος αυτιά είτε εδω έιτε σε pm. Ευχαριστώ!!
Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το λινκ αυτου του πριβε?επιβεβαιωνω συναγωνιστη. Ειχα συναντηση προ 2 ημερων με την εν λογω κορασιδα και αποδειχτηκε εξαιρετικη επιλογη . αισθησιακη .... ΠΟΛΥ ανετοτατη και συμμετεχει με 1000... σημερα το πρωι συναντηση με Μαρια απο το ιδιο γραφειο. καστανοξανθη ομορφη χαμογελαστη με το φραπεδακι της και με πολυ καλη αποδοση, Ομοιως συμφωνα με πληροφορηση ειναι και η αγγελικη , δοκιμαστηκε πριν απο 5 μερες , και η κελλυ απο βελβετ vfm
Καλημερα σας. Αν επιτρεπεται ποσο κοστισε το πακετακι? Την εχω σταμπαρει κι εγω. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να στειλω πριβε. Ευχαριστω προκαταβολικαΚαλημέρα μάγκες τι κάνουμε??? Προ ολίγου είχα πολύ ειδική συνεδρία με τη νέα είσοδο του πριβέ massage την Κλεοπάτρα. Το σώμα εξαιρετικών προδιαγραφών μελαχρινή ιδρώνει τη φανέλα σε κάθε επίπεδο. Το μασάζ της ήταν πάρα πολύ δυνατό και προχώρησε πολύ πολύ πολύ άνετα value for money. Θα ξανατιμηθεί αμεσότατα κι αν και η δεύτερη φορά είναι το ίδιο καλή θα μονιμοποιηθεί οποιοσδήποτε θέλει πληροφορήση μηνυματάκι
Diamond επιβεβαιώνω απόλυτα... Το πριβε είναι μια χαρά σε ΜεναΑντιεπαγγελματιες και το diamonds και το prive massage δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, από μένα ένα μεγάλο άκυρο και στα 2! Και δεν μιλάω για της κοπέλες, αλλά για τα γραφεία
Εγω μολις μιλησα με πριβε και εχω τελειως αντιθετη αποψη!!!!!!!!!! Η κοπελλα που απαντησε ηταν ευγενεστατη και πολυ ακριβης στις απαντησεις της!Αντιεπαγγελματιες και το diamonds και το prive massage δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, από μένα ένα μεγάλο άκυρο και στα 2! Και δεν μιλάω για της κοπέλες, αλλά για τα γραφεία
Δηλαδή, με μια κουβέντα έβγαλες νόημα;Εγω μολις μιλησα με πριβε και εχω τελειως αντιθετη αποψη!!!!!!!!!! Η κοπελλα που απαντησε ηταν ευγενεστατη και πολυ ακριβης στις απαντησεις της!
Δεν ειπα μια! Αλλα με οσες ειπα καταλαβα οτι μιλησα με μια κοπελλα που εχει επιπεδο και ξερει να χειριζεται τον πελατη σωστα και με ωραιο τροπο! Δεν της εκανα και προταση γαμου! ΕλεοςΔηλαδή, με μια κουβέντα έβγαλες νόημα;
Μονο εμενα δεν φραπεδιασε η ΜΑρια?επιβεβαιωνω συναγωνιστη. Ειχα συναντηση προ 2 ημερων με την εν λογω κορασιδα και αποδειχτηκε εξαιρετικη επιλογη . αισθησιακη .... ΠΟΛΥ ανετοτατη και συμμετεχει με 1000... σημερα το πρωι συναντηση με Μαρια απο το ιδιο γραφειο. καστανοξανθη ομορφη χαμογελαστη με το φραπεδακι της και με πολυ καλη αποδοση, Ομοιως συμφωνα με πληροφορηση ειναι και η αγγελικη , δοκιμαστηκε πριν απο 5 μερες , και η κελλυ απο βελβετ vfm