Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

FilipposXXX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες τι κάνουμε??? Προ ολίγου είχα πολύ ειδική συνεδρία με τη νέα είσοδο του πριβέ massage την Κλεοπάτρα. Το σώμα εξαιρετικών προδιαγραφών μελαχρινή ιδρώνει τη φανέλα σε κάθε επίπεδο. Το μασάζ της ήταν πάρα πολύ δυνατό και προχώρησε πολύ πολύ πολύ άνετα value for money. Θα ξανατιμηθεί αμεσότατα κι αν και η δεύτερη φορά είναι το ίδιο καλή θα μονιμοποιηθεί οποιοσδήποτε θέλει πληροφορήση μηνυματάκι
επιβεβαιωνω συναγωνιστη. Ειχα συναντηση προ 2 ημερων με την εν λογω κορασιδα και αποδειχτηκε εξαιρετικη επιλογη . αισθησιακη .... ΠΟΛΥ ανετοτατη και συμμετεχει με 1000... σημερα το πρωι συναντηση με Μαρια απο το ιδιο γραφειο. καστανοξανθη ομορφη χαμογελαστη με το φραπεδακι της και με πολυ καλη αποδοση, Ομοιως συμφωνα με πληροφορηση ειναι και η αγγελικη , δοκιμαστηκε πριν απο 5 μερες , και η κελλυ απο βελβετ vfm

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες,
Σκέφτομαι να ξαναρχίσω τις συνεδρίες κατ οίκον. Αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση για ashiatsu massage με footjob στο τέλος είμαι όλος αυτιά είτε εδω έιτε σε pm. Ευχαριστώ!!

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Δοκιμασα τη Χριστιαννα απο Βελβετ , γυρω στα 25 Ελληνιδα

ευγενικη - κοινωνικη με διαθεση

πολυ καλο κορμι , μετριο προσωπο

καλο τιμιο μασαζ

γδυσιμο και καλαμακι ΑΚΑ

ολα μαζι πακετο 90 ευρω

περασα ωραια γενικα

Απο ΒΕΛΒΕΤ μου αρεσει και η ευγενια πολυ αλλα ειναι μονο κυριακη......

αλλη απο βελβετ εμενα Δεν με συγκινησε....

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Δοκιμασα τη Χριστιαννα απο Βελβετ , γυρω στα 25 Ελληνιδα

ευγενικη - κοινωνικη με διαθεση

πολυ καλο κορμι , μετριο προσωπο

καλο τιμιο μασαζ

γδυσιμο και καλαμακι ΑΚΑ

ολα μαζι πακετο 90 ευρω

περασα ωραια γενικα

Απο ΒΕΛΒΕΤ μου αρεσει και η ευγενια πολυ αλλα ειναι μονο κυριακη......

αλλη απο βελβετ εμενα Δεν με συγκινησε....
Από joy έχεις πάρει τώρα τελευταία???
Ή πίσω που λέγαμε για Βαλέρια από lux;;;

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Από joy έχεις πάρει τώρα τελευταία???
Ή πίσω που λέγαμε για Βαλέρια από lux;;;
Απο ΤΖΟΙ θα παρω σιγουρα

ΜΑΙΡΗ + Ιωαννα

Ωραια Μωρα και προχωρανε σιγουρα σε εξτρα.......

αυτες οι 2 μου αρεσαν

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
90
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες,
Σκέφτομαι να ξαναρχίσω τις συνεδρίες κατ οίκον. Αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση για ashiatsu massage με footjob στο τέλος είμαι όλος αυτιά είτε εδω έιτε σε pm. Ευχαριστώ!!
Φίλε δοκίμασα τις προάλλες Κατερίνα από privemassagebaby ( Instagram) και έπαθα πλάκα. Φοβερό barefoot και φυσικά footjob στο τέλος με τα ομορφα δαχτυλάκια της. Άστο άπαιχτη!
Μετά μια καλή επίσης για barefoot είναι και η Αφροδίτη από lotus relax πολύ καλή αλλά δεν έκανε τελειωματάκι και δεν ξέρω αλλά τα πόδια δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που μου είχαν στείλει viber φωτό. Αλλά και οι 2 καλές.???

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
38
Πόντοι
0
εχει να προτείνει καποιος κατι καλο ? ημουν ενεργοτατας και επανήλθα

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
επιβεβαιωνω συναγωνιστη. Ειχα συναντηση προ 2 ημερων με την εν λογω κορασιδα και αποδειχτηκε εξαιρετικη επιλογη . αισθησιακη .... ΠΟΛΥ ανετοτατη και συμμετεχει με 1000... σημερα το πρωι συναντηση με Μαρια απο το ιδιο γραφειο. καστανοξανθη ομορφη χαμογελαστη με το φραπεδακι της και με πολυ καλη αποδοση, Ομοιως συμφωνα με πληροφορηση ειναι και η αγγελικη , δοκιμαστηκε πριν απο 5 μερες , και η κελλυ απο βελβετ vfm
Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το λινκ αυτου του πριβε?

Kavlicious

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
393
Πόντοι
20
Καλημέρα μάγκες τι κάνουμε??? Προ ολίγου είχα πολύ ειδική συνεδρία με τη νέα είσοδο του πριβέ massage την Κλεοπάτρα. Το σώμα εξαιρετικών προδιαγραφών μελαχρινή ιδρώνει τη φανέλα σε κάθε επίπεδο. Το μασάζ της ήταν πάρα πολύ δυνατό και προχώρησε πολύ πολύ πολύ άνετα value for money. Θα ξανατιμηθεί αμεσότατα κι αν και η δεύτερη φορά είναι το ίδιο καλή θα μονιμοποιηθεί οποιοσδήποτε θέλει πληροφορήση μηνυματάκι
Καλημερα σας. Αν επιτρεπεται ποσο κοστισε το πακετακι? Την εχω σταμπαρει κι εγω. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να στειλω πριβε. Ευχαριστω προκαταβολικα

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Αντιεπαγγελματιες και το diamonds και το prive massage δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, από μένα ένα μεγάλο άκυρο και στα 2! Και δεν μιλάω για της κοπέλες, αλλά για τα γραφεία

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Αντιεπαγγελματιες και το diamonds και το prive massage δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, από μένα ένα μεγάλο άκυρο και στα 2! Και δεν μιλάω για της κοπέλες, αλλά για τα γραφεία
Diamond επιβεβαιώνω απόλυτα... Το πριβε είναι μια χαρά σε Μενα

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Εγω μολις μιλησα με πριβε και εχω τελειως αντιθετη αποψη!!!!!!!!!! Η κοπελλα που απαντησε ηταν ευγενεστατη και πολυ ακριβης στις απαντησεις της!

Eric71

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
Εγω μολις μιλησα με πριβε και εχω τελειως αντιθετη αποψη!!!!!!!!!! Η κοπελλα που απαντησε ηταν ευγενεστατη και πολυ ακριβης στις απαντησεις της!
Δηλαδή, με μια κουβέντα έβγαλες νόημα;

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Δηλαδή, με μια κουβέντα έβγαλες νόημα;
Δεν ειπα μια! Αλλα με οσες ειπα καταλαβα οτι μιλησα με μια κοπελλα που εχει επιπεδο και ξερει να χειριζεται τον πελατη σωστα και με ωραιο τροπο! Δεν της εκανα και προταση γαμου! Ελεος

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Μονο εμενα δεν φραπεδιασε η ΜΑρια? :angry::angry:

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημερα και καλο ΣΚ

Εχει ερθει Νεο μωρο μιλφακι στο ΝΤΕΛΟΥΞ

μια Κατερινα

Ξερει κανεις μεχρι που φτανει ?

Κορμαρα εχει...