singleasthat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 635
- Πόντοι
- 300
Η γραμματέας από το velvet έχει κάνει και σε εμένα λάθος ώρα! Ευτυχώς μένω μόνος και δεν είχα πρόβλημα, αλλά με τέτοια λάθη κλείνουν σπίτια!
τραγικη απλως. Απαντησε μετα απο 15 λεπτα και αφου της εστειλα 2-3 φορες στο viber. Ουτε στοιχειωδεις γνωσεις ορθογραφιας, εμενα με ενοχλει, και εν τελει ζητανε και να σε φακελωσουν, σ αυτο δε φταιει αυτη βεβαια αλλα το γραφειο.Αθλια η εξυπηρετηση απο velvet ...μονολεκτικες απαντησεις σαν να βαριεται να μιλησει με τον πελάτη και εχω στειλει για επιβεβαιωση ραντεβου, το εχει διαβασει και δεν εχει απαντήσει καν.
Και σε εμενα. τα ιδια, 40λεπτά. καθυστέρηση και ζητούσε ονοματεπώνυμο για να κλεισει το ραντεβου, πολιτική της εταιρίας και καλά.τραγικη απλως. Απαντησε μετα απο 15 λεπτα και αφου της εστειλα 2-3 φορες στο viber. Ουτε στοιχειωδεις γνωσεις ορθογραφιας, εμενα με ενοχλει, και εν τελει ζητανε και να σε φακελωσουν, σ αυτο δε φταιει αυτη βεβαια αλλα το γραφειο.Αθλια η εξυπηρετηση απο velvet ...μονολεκτικες απαντησεις σαν να βαριεται να μιλησει με τον πελάτη και εχω στειλει για επιβεβαιωση ραντεβου, το εχει διαβασει και δεν εχει απαντήσει καν.
Δεν το πάει φουλ η Ηρώ. Μόνο μερικά φιλάκια στο μαγουλο πήρα και με αρκετό παρακαλετό φραπεδάκι το οποίο οφείλω να πω ότι ήταν απολαυστικότατο.Η Ηρώ φίλε μου είναι από τις κοπέλες που προχωρουν στα φουλ έξτρα και είναι πολύ δυνατή σε όλα της , μαζί με Αφροδίτη και Νεφέλη , τώρα πλέον και Εύα που είναι νέα Είσοδος...
Τώρα για το τηλέφωνικο κέντρο σίγουρα χρειάζεται να διορθώσει λίγο το τρόπο της επικοινωνίας με το πελάτη , δεν διαφωνώ μαζί σας καθόλου.....αλλά προτιμώ να σηκώνει το τηλέφωνο γυναίκα πάρα άνδρας όπως έτυχε σε κάποιο γραφείο που πήρα ...
Καλό είναι να ακούγονται τα καλά και τα κακα από τα γραφεία που είναι στο χώρο....
Και σε εμενα. τα ιδια, 40λεπτά. καθυστέρηση και ζητούσε ονοματεπώνυμο για να κλεισει το ραντεβου, πολιτική της εταιρίας και καλά.τραγικη απλως. Απαντησε μετα απο 15 λεπτα και αφου της εστειλα 2-3 φορες στο viber. Ουτε στοιχειωδεις γνωσεις ορθογραφιας, εμενα με ενοχλει, και εν τελει ζητανε και να σε φακελωσουν, σ αυτο δε φταιει αυτη βεβαια αλλα το γραφειο.Αθλια η εξυπηρετηση απο velvet ...μονολεκτικες απαντησεις σαν να βαριεται να μιλησει με τον πελάτη και εχω στειλει για επιβεβαιωση ραντεβου, το εχει διαβασει και δεν εχει απαντήσει καν.
Το παει φουλ η Ηρω αλλα κουραζει λιγο και εχει μια μανια να ειναι σβηστα ολα με απολυτο σκοταδι οταν τα βγαζει.Δεν το πάει φουλ η Ηρώ. Μόνο μερικά φιλάκια στο μαγουλο πήρα και με αρκετό παρακαλετό φραπεδάκι το οποίο οφείλω να πω ότι ήταν απολαυστικότατο.Η Ηρώ φίλε μου είναι από τις κοπέλες που προχωρουν στα φουλ έξτρα και είναι πολύ δυνατή σε όλα της , μαζί με Αφροδίτη και Νεφέλη , τώρα πλέον και Εύα που είναι νέα Είσοδος...
Τώρα για το τηλέφωνικο κέντρο σίγουρα χρειάζεται να διορθώσει λίγο το τρόπο της επικοινωνίας με το πελάτη , δεν διαφωνώ μαζί σας καθόλου.....αλλά προτιμώ να σηκώνει το τηλέφωνο γυναίκα πάρα άνδρας όπως έτυχε σε κάποιο γραφείο που πήρα ...
Καλό είναι να ακούγονται τα καλά και τα κακα από τα γραφεία που είναι στο χώρο....
Αλλα για φουλ ή για στόμα, δεν.... ισως μετα απο πολλάααααα ραντεβού
Ειναι ομως πολλα κιλα η Ολυμπια , αρκετα παραπλανητικη η φωτο...Kαλημερα παιδια , οταν λεμε full , σε τι κοστος τελικο ? Απο Κορωνοιο φοβαστε ?
και απο vipmassage
Αννα 2 Μιλφ το παει φουλ
Ολυμπια 25αρα το παει φουλ
Ελλη Μιλφ το Παει Φουλ
Ευα Μιλφ το παει φουλ
Kαλημερα παιδια , οταν λεμε full , σε τι κοστος τελικο ? Απο Κορωνοιο φοβαστε ?
και απο vipmassage
Αννα 2 Μιλφ το παει φουλ
Ολυμπια 25αρα το παει φουλ
Ελλη Μιλφ το Παει Φουλ
Ευα Μιλφ το παει φουλ
Δουλευει κανονικα μεσω βιμπερ.Το daydream Athens δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο , έχεις κάποιο ς πληροφορίες αν δουλεύει το γραφείο η Όχι?
Οταν λες οτι λογικευτηκε για ποιο νουμερο μιλαμε τωρα οτι ζηταει?Αλλά πλέον η Νεφέλη έχει βάλει νερό στο κρασί της, όντως ζητούσε πάρα πολλά , τώρα πλέον έχει λογικευτει , αν χάνεις ραντεβού εννοείται θα κάνεις πίσω