Kavliaris_panthiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 133
- Πόντοι
- 280
καλησπερα παιδια,απο deluxe σιγουρα παιζει και κατι εξτρα εκτος απο μασαζ??γιατι ρωτησα και μου ειπαν οχι
Είναι πολύ εμφανίσιμη, όταν είχα κάνει (είχε ξεκινήσει πρόσφατα).Μασσζ καλο μετά στον ακούμπαγε λίγο άλλα δεν έκανε κάτι παραπάνω(δηλαδή φραπεδια)Καλησπέρα friends,μετά από μελέτη λέω να δοκιμάσω την τύχη μου με Νίνα από Αρτ μασάζ,έχει κανείς να δώσει πληροφορίες?
καλησπερα παιδια,απο deluxe σιγουρα παιζει και κατι εξτρα εκτος απο μασαζ??γιατι ρωτησα και μου ειπαν οχι
Καλησπέρα
Έχει κανείς δοκιμάσει κάποια απ τις παρακάτω κοπέλες από deluxemassage
Λυδία
Νεκταρία
Εύα
Είναι νέες κοπέλες μετά τη καραντίνα
Τις στέλνουν μέσω viber
Ευχαριστώ πολύ
η Νεκταρία από yourmassage προχωράει γενικά τα παιδιά που δουλεύουν εκεί προχωράνε;επίσης δεν έχει φωτό Νεκταρίας...Νεκταρια ειναι yourmassage.gr όπως και Μαίρη friend λυδια είναι deluxe έχω δοκιμάσει κοπέλα της διπλανής πόρτας αρκετά καλό μασαζ μπρος κ πίσω και χαμογελαστή.ευα είχα πάρει αλλά ήταν χάλια από deluxe και αγενεστατη.επομενος στόχος ένα ξανθό που έχει φέρει το yourmassage φαινετε πολύ δυνατό..θα ενημερώσω.
Γνωρίζουμε τίποτα για joymassage;;
Καλησπέρα
Έχει κανείς δοκιμάσει κάποια απ τις παρακάτω κοπέλες από deluxemassage
Λυδία
Νεκταρία
Εύα
Είναι νέες κοπέλες μετά τη καραντίνα
Τις στέλνουν μέσω viber
Ευχαριστώ πολύ
Είναι πολύ εμφανίσιμη, όταν είχα κάνει (είχε ξεκινήσει πρόσφατα).Μασσζ καλο μετά στον ακούμπαγε λίγο άλλα δεν έκανε κάτι παραπάνω(δηλαδή φραπεδια)
Νεκταρια ειναι yourmassage.gr όπως και Μαίρη friend λυδια είναι deluxe έχω δοκιμάσει κοπέλα της διπλανής πόρτας αρκετά καλό μασαζ μπρος κ πίσω και χαμογελαστή.ευα είχα πάρει αλλά ήταν χάλια από deluxe και αγενεστατη.επομενος στόχος ένα ξανθό που έχει φέρει το yourmassage φαινετε πολύ δυνατό..θα ενημερώσω.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΩΓΩ - Σκετο απλο μασαζ τιποτα παραπανω
ΖΩΗ Μακρια Μπαζο
ισως αξιζει - Δεν εχω δοκιμασει τη Αλεξανδρα....
-------------------------------------------
Μακρυα απο ΑΝΝΑ - Deluxe - σκετο απλο μασαζ
επίσης να προσθέσω Μαρία από Ντελουξ μακριά γτ κάνει μασάζ με πετσέτα και στα πόδια κάνει μασάζ λιγο πιο πανω απο το γόνατο πιο πάνω δεν πάει κ αν θα πάει με το ζόρι!! ήτανε παλιά στο clickformassage και στο massage4you!
Κρίμα και φαινετε ωραίο μωρό τουλάχιστον κάνει χωρίς πετσέτα ;Για να σε προλάβω, αν λέγοντας ξανθό εννοείς τη Χριστίνα, θα σου πω ότι δεν είναι καινούργια, δεν την έφεραν τώρα. Απλά άλλαξε φωτογραφίες. Έχει αναφερθεί ότι δεν είναι για εμάς.. στο λεω για να μην το κλάψεις το πενηνταρι.
επίσης να προσθέσω Μαρία από Ντελουξ μακριά γτ κάνει μασάζ με πετσέτα και στα πόδια κάνει μασάζ λιγο πιο πανω απο το γόνατο πιο πάνω δεν πάει κ αν θα πάει με το ζόρι!! ήτανε παλιά στο clickformassage και στο massage4you!