Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Θα ναι μάνας μήνας τώρα που δοκιμάζω κορίτσια από day dream Athens κι έχω μείνει φουλ ευχαριστημένος σε θέμα μασάζ, πολύ άνετα κι ευχάριστα κορίτσια, συνιστώ Ζωή...

θες να μας δώσεις κάνα κουπόνι από το μαγαζί να δοκιμάσουμε κι εμείς; Ή μόνο για τα αβανταδόρικα σχόλια είσαι;

Μην το κάνετε, κάνει μπαμ.

Kavliaris_panthiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
133
Πόντοι
280
καλησπερα παιδια,απο deluxe σιγουρα παιζει και κατι εξτρα εκτος απο μασαζ??γιατι ρωτησα και μου ειπαν οχι

sifounas1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα friends,μετά από μελέτη λέω να δοκιμάσω την τύχη μου με Νίνα από Αρτ μασάζ,έχει κανείς να δώσει πληροφορίες?
Είναι πολύ εμφανίσιμη, όταν είχα κάνει (είχε ξεκινήσει πρόσφατα).Μασσζ καλο μετά στον ακούμπαγε λίγο άλλα δεν έκανε κάτι παραπάνω(δηλαδή φραπεδια) 

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
καλησπερα παιδια,απο deluxe σιγουρα παιζει και κατι εξτρα εκτος απο μασαζ??γιατι ρωτησα και μου ειπαν οχι

εταιρία με υπηρεσίες μασάζ είναι, τι θα απαντήσουν σε τέτοιες ερωτήσεις από ένα άγνωστο τηλέφωνο;
δες τι έχει γραφτεί, αξιολόγησε (δεν είναι δύσκολο με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί) και μπες στην αρένα...

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπέρα

Έχει κανείς δοκιμάσει κάποια απ τις παρακάτω κοπέλες από deluxemassage

Λυδία

Νεκταρία

Εύα

Είναι νέες κοπέλες μετά τη καραντίνα
Τις στέλνουν  μέσω viber

Ευχαριστώ πολύ

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Καλησπέρα

Λυδία

Νεκταρία

Εύα

Τις στέλνουν  μέσω viber

Ευχαριστώ πολύ

Νεκταρια ειναι yourmassage.gr όπως και Μαίρη friend λυδια είναι deluxe έχω δοκιμάσει κοπέλα της διπλανής πόρτας αρκετά καλό μασαζ μπρος κ πίσω και χαμογελαστή.ευα είχα πάρει αλλά ήταν χάλια από deluxe και αγενεστατη.επομενος στόχος ένα ξανθό που έχει φέρει το yourmassage φαινετε πολύ δυνατό..θα ενημερώσω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Νεκταρια ειναι yourmassage.gr όπως και Μαίρη friend λυδια είναι deluxe έχω δοκιμάσει κοπέλα της διπλανής πόρτας αρκετά καλό μασαζ μπρος κ πίσω και χαμογελαστή.ευα είχα πάρει αλλά ήταν χάλια από deluxe και αγενεστατη.επομενος στόχος ένα ξανθό που έχει φέρει το yourmassage φαινετε πολύ δυνατό..θα ενημερώσω.
η Νεκταρία από yourmassage προχωράει γενικά τα παιδιά που δουλεύουν εκεί προχωράνε;επίσης δεν έχει φωτό Νεκταρίας...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Γνωρίζουμε τίποτα για joymassage;;

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Καλησπέρα

Λυδία

Νεκταρία

Εύα

Τις στέλνουν  μέσω viber

Ευχαριστώ πολύ

Λυδία, ναι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Από τα γνωστά ποια κάνει φραπέ στείλτε πμ αν θελετε

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Είναι πολύ εμφανίσιμη, όταν είχα κάνει (είχε ξεκινήσει πρόσφατα).Μασσζ καλο μετά στον ακούμπαγε λίγο άλλα δεν έκανε κάτι παραπάνω(δηλαδή φραπεδια) 

Σε ποιο προγραμμα στον ακουμπαγε; Στο χαλαρωτικο; Με 10 ευρω; Είσαι γυμνός;

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
Επειδή δεν έχω καταλάβει.. παίζει από αυτά τα μασαντζιδικα να έχουν και κοριτσια που κάνουν και παραπάνω πράγματα? Γνωρίζει κανείς η κάποιος εμπειρια?

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21

Για να σε προλάβω, αν λέγοντας ξανθό εννοείς τη Χριστίνα, θα σου πω ότι δεν είναι καινούργια, δεν την έφεραν τώρα. Απλά άλλαξε φωτογραφίες. Έχει αναφερθεί ότι δεν είναι για εμάς.. στο λεω για να μην το κλάψεις το πενηνταρι.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
απο μασαζ στο σπιτι  - MS Massage

εχει παρει κανεις αφροδιτη  αυτη φαινεται σεξι μωρο

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Από ΑΡΤ ξέρουμε ποιες προχωράνε?

Βιργινια  κ  ζωή?

Ευχαριστώ πολύ

Με πληροφορησε ένας φίλος από εδώ μέσα ότι 1 Ιουλίου θα ανοίξει ένα νέο γραφείο σάιτ με νέες ακυκλοφόρητες κοπέλες που θα έχουν όλο το πακέτο

Από βδομάδα θα ξέρω.... ιστοσελίδα κ τηλέφωνο...

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΩΓΩ - Σκετο απλο μασαζ τιποτα παραπανω

ΖΩΗ Μακρια Μπαζο

ισως αξιζει - Δεν εχω δοκιμασει τη Αλεξανδρα....

-------------------------------------------

Μακρυα απο ΑΝΝΑ  - Deluxe - σκετο απλο μασαζ

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΩΓΩ - Σκετο απλο μασαζ τιποτα παραπανω

ΖΩΗ Μακρια Μπαζο

ισως αξιζει - Δεν εχω δοκιμασει τη Αλεξανδρα....

-------------------------------------------

Μακρυα απο ΑΝΝΑ  - Deluxe - σκετο απλο μασαζ

επίσης να προσθέσω Μαρία από Ντελουξ μακριά γτ κάνει μασάζ με πετσέτα και στα πόδια κάνει μασάζ λιγο πιο πανω απο το γόνατο πιο πάνω δεν πάει  κ αν θα πάει με το ζόρι!! ήτανε παλιά στο clickformassage και στο massage4you!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
επίσης να προσθέσω Μαρία από Ντελουξ μακριά γτ κάνει μασάζ με πετσέτα και στα πόδια κάνει μασάζ λιγο πιο πανω απο το γόνατο πιο πάνω δεν πάει  κ αν θα πάει με το ζόρι!! ήτανε παλιά στο clickformassage και στο massage4you!

Δυστυχώς τη πάτησα Κ Εγώ με αυτή τη Μαρία  που τώρα πήγε deluxe Κ πριν ήταν σε αυτά τα σάιτ
Ενώ είναι ωραία σέξι μιλφ
Είναι ορκισμενη να μη  κάνει τίποτα έξτρα κρίμα

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου φίλε μ

• Like
Αντιδράσεις: wack34

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Για να σε προλάβω, αν λέγοντας ξανθό εννοείς τη Χριστίνα, θα σου πω ότι δεν είναι καινούργια, δεν την έφεραν τώρα. Απλά άλλαξε φωτογραφίες. Έχει αναφερθεί ότι δεν είναι για εμάς.. στο λεω για να μην το κλάψεις το πενηνταρι.
Κρίμα και φαινετε ωραίο μωρό τουλάχιστον κάνει χωρίς πετσέτα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom