Δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο γίνεται ντόρος για τις ιστοσελίδες μασάζ (osmose, deluxe, massage sto spiti, joy, velvet κλπ). Από την εμπειρία μου λέω ότι αν όχι όλες, οι περισσότερες κάνουν μόνο μασάζ. Και σίγουρα κάτω του μετρίου. Οι τιμές είναι στάνταρ στα 50 γιούρια συν το χοτέλι. Οι περισσότεροι προσευχόμαστε μήπως και μας τον ακουμπήσει ξώφαλτσα και στην καλύτερη μήπως παίξει κανα handjob. Αν παίξει κάτι τέτοιο, τότε πιθανότατα θα σου ζητήσει extraδάκι 20 -30 ευρώ, (ανάλογα πόσο μπούλης και αγαπούλης φαίνεσαι και είσαι), με το κόστος να εκτινάσσεται στα 90 με 100 ευρώ. όσοι, όπως εγώ, είμαστε σταθεροί παίκτες του μασάζ, δεν έχουμε κανένα λόγο να εστιάζουμε στα γραφεία αυτά. Υπάρχουν ένα σωρό αματσούρια που κάνουν μασάζ με 40 - 50 ευρώ και έχεις την ίδια ακριβώς απόδοση σε μασάζ, (για να μην πω ότι εισπράττεις πολύ καλύτερο μασάζ) χωρίς το ρίσκο να μείνεις στο τέλος με το πουλί στο χέρι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του. αλλά σε αυτούς που δεν τους περισσεύουν και ιδιαίτερα (και γουστάρουν την φάση του μασάζ), ας ψαχτούν λίγο. Διότι το νήμα αυτό κάποτε συγκέντρωνε εμπειρίες από αματσούρια. Τώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ερωτηματολόγιο του κάθε πικραμμένου, αφού 9 στις 10 καταχωρήσεις έχουν ως περιεχόμενο "ξέρεις κανείς τι παίζει με την τάδε από το τάδε γραφείο? ευχαριστώ".