Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.545
Πόντοι
2.256

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.883
Πόντοι
25.186

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.545
Πόντοι
2.256
Αυτό ακριβως ειπα φιλε,οτι δεν τα εδωσα γιατι ειναι κοροιδια.

Α, ναι συγνώμη. Έχεις δίκιο. Δεν είχα διαβάσει καλά την κριτική σου και δεν κατάλαβα τι έγραφες. Πάντως η πικρή αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άλλοι πολλοί που τα δίνουν.

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Ειχα βρεθει με Σαντυ λιγες μερες πριν την απαγορευση.
Μοιαζει πολυ με τις φωτο,στο προσωπο κυρίως,αλλά απο κοντά ειναι πιο γηινη,οχι καμια μουναρα.Κανονικό υψος,ελαφρα πιασιματάκια προς τα κατω.
Για Γεωργιανη την εκοψα αλλά αψογα ελληνικά.

Φορούσε ενα κολάν κλασικο γυαλιστερο,αλλά απο κάτω εκείνο το κολάν ΠΑΝΟΠΛΙΑ,το χοντρό υφασμάτινο που δεν κατεβαίνει με τίποτα ουτε εκατοστό(απορω τι γινεται αν παει για χεσιμο με αυτο,ιδίως κόψιμο!!)

Δεχτηκε με συν 30 φραπέ,εν τω μεταξυ πλησίαζε σε απόσταση 1 εκατοστου με το στόμα της και εβγαζε και εξω τη γλώσσα καθως ε΄κανε φραπέ.
Της λεω για παραπάνω,μου λέει οχι.

Επειδη ετσι κι αλλιως θα έπαιρνα κάποιο call girl αργότερα,ανεβασα την πρσφορά στα 200! ευρω.Εντάξει φαινόταν αρκετα εκφυλη,λεω θα κανει καλό γαμησι.

Πάλι οχι εισέπραξα,μου ειπε προτιμω να βγαλω αυτα τα λεφτα σε 3-4 μερες παρά να κανω πίπα σεξ κλπ.
Της λεω στον γκόμενο σου δεν κανεις καμια πίπα μου λεει φυσικά και μάλιστα πολυ καλή!

Τελικά της ειπα να φυγει χωρις να τελιωσω(θεωρω κοροιδία τον φραπέ απο κοπέλα που ξερει για ποιον λογο ακριβως παει σε ραντεβου,που δεν ειναι το μασαζ-απλά ηθελα να δω αν και πόσο προχωράει) και μάλιστα μου ζητησε μονο τα αρχικά 50 και οχι και τα εξτρα 30.

Τύπε μου, πάτησα like διαβάζοντας μέχρι τη 2η παράγραφο... θεός!

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
Συνάντηση κολλητου πριν την καραντίνα  που δεν ειναι μέλος εδω με Αφροδίτη απο joy massage.
Μασαζ στα 60 ευρω καλουτσικο. Για φραπέ ζήτησε συν 30 ευρω κ για νσ βγάλει τη μπλούζα της συν 20 ευρω. Απο σώμα δεν λεει κ πολλα.... Οι φωτογραφιες που σου στέλνουν ειναι ελαφρώς επεξεργασμένες.  Στηθος καλουτσικο αλλα πεσμένο. Χείλη υπερβολικά φουσκωμένα.
80 ευρω για μασαζ ειναι παρα πολλα για τη συγκεκριμένη κοπελα.
Ο κολλητός έκανε μονο μασαζ κ γεια σας...

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.987
Πόντοι
1.706
Ειχα βρεθει με Σαντυ λιγες μερες πριν την απαγορευση.
Μοιαζει πολυ με τις φωτο,στο προσωπο κυρίως,αλλά απο κοντά ειναι πιο γηινη,οχι καμια μουναρα.Κανονικό υψος,ελαφρα πιασιματάκια προς τα κατω.
Για Γεωργιανη την εκοψα αλλά αψογα ελληνικά.

Φορούσε ενα κολάν κλασικο γυαλιστερο,αλλά απο κάτω εκείνο το κολάν ΠΑΝΟΠΛΙΑ,το χοντρό υφασμάτινο που δεν κατεβαίνει με τίποτα ουτε εκατοστό(απορω τι γινεται αν παει για χεσιμο με αυτο,ιδίως κόψιμο!!)

Δεχτηκε με συν 30 φραπέ,εν τω μεταξυ πλησίαζε σε απόσταση 1 εκατοστου με το στόμα της και εβγαζε και εξω τη γλώσσα καθως ε΄κανε φραπέ.
Της λεω για παραπάνω,μου λέει οχι.

Επειδη ετσι κι αλλιως θα έπαιρνα κάποιο call girl αργότερα,ανεβασα την πρσφορά στα 200! ευρω.Εντάξει φαινόταν αρκετα εκφυλη,λεω θα κανει καλό γαμησι.

Πάλι οχι εισέπραξα,μου ειπε προτιμω να βγαλω αυτα τα λεφτα σε 3-4 μερες παρά να κανω πίπα σεξ κλπ.
Της λεω στον γκόμενο σου δεν κανεις καμια πίπα μου λεει φυσικά και μάλιστα πολυ καλή!

Τελικά της ειπα να φυγει χωρις να τελιωσω(θεωρω κοροιδία τον φραπέ απο κοπέλα που ξερει για ποιον λογο ακριβως παει σε ραντεβου,που δεν ειναι το μασαζ-απλά ηθελα να δω αν και πόσο προχωράει) και μάλιστα μου ζητησε μονο τα αρχικά 50 και οχι και τα εξτρα 30.
Αυτό είναι βασανιστήριο.. χαχαχα
Καλά της έκανες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Έχει ασχοληθεί κανείς με Beverly massage;;

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
Φιλοι μου αυριο εχω κλείσει ραντεβού για μασαζ με τη Δαναη απο deluxe.  
Μπορειτε να μου δώσετε πληροφορίες μεχρι που φτάνει κ με τι κόστος.  
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπέρα παίδες!

ελπίζω να έιστε όλοι καλά. Ως καλός πελάτης, κάποια γραφεία μου στείλανε ότι ξεκινάνε και φωτογραφίες νέων κορασίδων. Μου έστειλε και το ilovemassage από το οποίο είχα πάρει μια φορά μονο το πολύ και δεν θυμάμαι και ποια κοπέλα. Πρέπει να ήταν αδιάφορο για να μην θυμάμαι...τελοσπάντων, το i love έχει στείλει κάποια ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα κορίτσια εμφανισιακά. Μια Αιντα νομίζω ειδικά. Έχει δοκιμάσει κανείς;

Ευχαριστώ και καλή επιστροφή σε όλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom