O Mitsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.467
- Πόντοι
- 726
και μάλιστα μου ζητησε μονο τα αρχικά 50 και οχι και τα εξτρα 30.
80 για φραπέ
και μάλιστα μου ζητησε μονο τα αρχικά 50 και οχι και τα εξτρα 30.
Με τέτοια φρούτα που κυκλοφορούν εδώ μέσα, θα καταλήξουμε να πληρώνουμε είσοδο για να μπούμε στο μασατζίδικο80 για φραπέ
Με τέτοια φρούτα που κυκλοφορούν εδώ μέσα, θα καταλήξουμε να πληρώνουμε είσοδο για να μπούμε στο μασατζίδικο
Άννα δεν έχει στο αρτ.Καλησπερα.
Συνάντηση με Αννα απο art massage την Κυριακή 03/05. Καλουτσικο μασαζ αλλα μονο μασαζ τιποτα παραπανω.
Έχει ασχοληθεί κανείς με beverly massage;;
Αυτό ακριβως ειπα φιλε,οτι δεν τα εδωσα γιατι ειναι κοροιδια.
To art massage κάνει κατ' οικον?Καλησπερα.
Συνάντηση με Αννα απο art massage την Κυριακή 03/05. Καλουτσικο μασαζ αλλα μονο μασαζ τιποτα παραπανω.
Ειχα βρεθει με Σαντυ λιγες μερες πριν την απαγορευση.
Μοιαζει πολυ με τις φωτο,στο προσωπο κυρίως,αλλά απο κοντά ειναι πιο γηινη,οχι καμια μουναρα.Κανονικό υψος,ελαφρα πιασιματάκια προς τα κατω.
Για Γεωργιανη την εκοψα αλλά αψογα ελληνικά.
Φορούσε ενα κολάν κλασικο γυαλιστερο,αλλά απο κάτω εκείνο το κολάν ΠΑΝΟΠΛΙΑ,το χοντρό υφασμάτινο που δεν κατεβαίνει με τίποτα ουτε εκατοστό(απορω τι γινεται αν παει για χεσιμο με αυτο,ιδίως κόψιμο!!)
Δεχτηκε με συν 30 φραπέ,εν τω μεταξυ πλησίαζε σε απόσταση 1 εκατοστου με το στόμα της και εβγαζε και εξω τη γλώσσα καθως ε΄κανε φραπέ.
Της λεω για παραπάνω,μου λέει οχι.
Επειδη ετσι κι αλλιως θα έπαιρνα κάποιο call girl αργότερα,ανεβασα την πρσφορά στα 200! ευρω.Εντάξει φαινόταν αρκετα εκφυλη,λεω θα κανει καλό γαμησι.
Πάλι οχι εισέπραξα,μου ειπε προτιμω να βγαλω αυτα τα λεφτα σε 3-4 μερες παρά να κανω πίπα σεξ κλπ.
Της λεω στον γκόμενο σου δεν κανεις καμια πίπα μου λεει φυσικά και μάλιστα πολυ καλή!
Τελικά της ειπα να φυγει χωρις να τελιωσω(θεωρω κοροιδία τον φραπέ απο κοπέλα που ξερει για ποιον λογο ακριβως παει σε ραντεβου,που δεν ειναι το μασαζ-απλά ηθελα να δω αν και πόσο προχωράει) και μάλιστα μου ζητησε μονο τα αρχικά 50 και οχι και τα εξτρα 30.
Άννα δεν έχει στο αρτ.
Είναι νεα?
Σωστος φιλε μουΟχι το ειπα με την εννοια που λεμε "τζαμπα πηγε αυτος",δηλαδη πεθανε...πλακα εννοειται κανω
Αυτό είναι βασανιστήριο.. χαχαχαΕιχα βρεθει με Σαντυ λιγες μερες πριν την απαγορευση.
Μοιαζει πολυ με τις φωτο,στο προσωπο κυρίως,αλλά απο κοντά ειναι πιο γηινη,οχι καμια μουναρα.Κανονικό υψος,ελαφρα πιασιματάκια προς τα κατω.
Για Γεωργιανη την εκοψα αλλά αψογα ελληνικά.
Φορούσε ενα κολάν κλασικο γυαλιστερο,αλλά απο κάτω εκείνο το κολάν ΠΑΝΟΠΛΙΑ,το χοντρό υφασμάτινο που δεν κατεβαίνει με τίποτα ουτε εκατοστό(απορω τι γινεται αν παει για χεσιμο με αυτο,ιδίως κόψιμο!!)
Δεχτηκε με συν 30 φραπέ,εν τω μεταξυ πλησίαζε σε απόσταση 1 εκατοστου με το στόμα της και εβγαζε και εξω τη γλώσσα καθως ε΄κανε φραπέ.
Της λεω για παραπάνω,μου λέει οχι.
Επειδη ετσι κι αλλιως θα έπαιρνα κάποιο call girl αργότερα,ανεβασα την πρσφορά στα 200! ευρω.Εντάξει φαινόταν αρκετα εκφυλη,λεω θα κανει καλό γαμησι.
Πάλι οχι εισέπραξα,μου ειπε προτιμω να βγαλω αυτα τα λεφτα σε 3-4 μερες παρά να κανω πίπα σεξ κλπ.
Της λεω στον γκόμενο σου δεν κανεις καμια πίπα μου λεει φυσικά και μάλιστα πολυ καλή!
Τελικά της ειπα να φυγει χωρις να τελιωσω(θεωρω κοροιδία τον φραπέ απο κοπέλα που ξερει για ποιον λογο ακριβως παει σε ραντεβου,που δεν ειναι το μασαζ-απλά ηθελα να δω αν και πόσο προχωράει) και μάλιστα μου ζητησε μονο τα αρχικά 50 και οχι και τα εξτρα 30.
οτι ειναι στη κρητη
Εγώ αλλού κοίταζα. Υπάρχουν 2 massage art.Ναι. Την αναφέρει κάτω κάτω. ¨Γνωρίστε τις νέες μας θεραπεύτριες Άννα και Νικολέτα!¨
Ότι δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα.