Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Επειδή δεν έχω εμπειρία στον τομέα αυτό, Να ρωτήσω πόσο κοστίζει το πακέτο μιας ώρας μαζί με την ικανοποίηση? Και πως το συννενοήσε? από την αρ΄χη ή σου δίνει το μήνυμα το κορίτσι με κάποιο τ΄ροπο?

προσπαθησε να διαλεξεις αρχικα καποιες απο τις κοπελες που μιλανε απο πανω τα παιδια κ ειναι σιγουρακι ,απο την εμπειρια μου το εχτρα κοστος ειναι 10-20 ευρω ..παραπανω δεν αξιζει μονο για φραπε αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση. προσωπικα δεν κανω καποια κινηση γιατι παω στα σιγουρα και το λενε αυτες απο μονες

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Πω πω μάγκες βλέπω τρέχει το κατ'οικων καλά η φάση... Αφροδίτη joy τα σπάει βλέπω...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ πλέον έχω ρίξει άκυρο στο Joy γιατί οι θεραπεύτριες δεν έχουν κοινή γραμμή. Άλλες υπηρεσίες στον έναν πελάτη και άλλες στον άλλο. Είναι επιλεκτικές.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτή.

Έχει ποδάρες!

Για πες, τι προσφέρει και σε ποιά τιμή.
Οι ποδάρες είναι σπάνια ... αρετή !!!!!!!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Εγώ πλέον έχω ρίξει άκυρο στο Joy γιατί οι θεραπεύτριες δεν έχουν κοινή γραμμή. Άλλες υπηρεσίες στον έναν πελάτη και άλλες στον άλλο. Είναι επιλεκτικές.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτή.

Έχει ποδάρες!
Εκτός από ποδαρες φραπέ κερνάει η θα μας αφήσει χωρίς?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.684
Πόντοι
736
Κάλεσα joy και μπυ πμ ότι έχει 60€ η μια ώρα μασάζ και όταν ρώτησα για ερωτική πράξη μ ρίξαν ακυρο!

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, λοιπόν, μαριάτζελα από joy, ωραίο μουνί, η συνεννόηση στα αγγλικά με λίγα ελληνικά. χαλαρή βενεζολάνα, τα πέταξε όλα και μου τον έπαιξε...όμορφη μεν αλλά δεν με ικανοποίησε όμως. Καρίνα από ντελουξ, μουνάρα, ευχάριστη, δεν τελείωσα... Κρίστι αδύνατη πολύ, πάρα πολύ , καυλιάρα όμως...μου τον έπαιξε, καλά ήταν.., αγγελική επίσης καυλιάρα αλλά άσχημούλα...επίσης την έχυσα...τελικά Αφροδίτη από joy, κοντή, με σούπερ μάτια, ωραία βυζιά, προς το καλό το σώμα..όχι τέλειο. πάρα πολύ καυλιάρα, αλλά πάρα πολύ..μου τον έπαιξε, την έχυσα στα μούτρα χωρίς να το θέλει,πετάχτηκαν σκάγια..χαχαχα...δεν τον έγλειψε αλλά θα το κάνει την επόμενη φορά..υπόσχεση...

Καλησπέρα Nik! Κρίστι και Αγγελική απο ντελουξ?

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Ξερει κανεις τιποτα για ΛΥΔΙΑ ή Χρυσα ή Φαιη απο Deluxe ?

Ευχαριστω πολυ

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Από deluxe έξτρα υπηρεσίες προσφέρουν οι παρακάτω κοπέλες από προσωπική εμπειρία

Ρούλα χρυσαννα Δανάη καρινα σαντι Κική
Βαλέρια, Λούσυ, Αλίκη
Με 10-20 Ε παραπάνω κάνουν όλες αυτές φραπέ

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
Ειπα να ξαναδοκιμασω lotusrelax αν και εχω φαει πολλες φολες, την καινουρια την Ευγενια.
Κακιστο μασαζ, το ενα χερι μονιμα στο κινητο και ουτε εκτονωση οπως κλασικα στο λοτους, μακρια τυποι.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Ειπα να ξαναδοκιμασω lotusrelax αν και εχω φαει πολλες φολες, την καινουρια την Ευγενια.
Κακιστο μασαζ, το ενα χερι μονιμα στο κινητο και ουτε εκτονωση οπως κλασικα στο λοτους, μακρια τυποι.

LotusRelax Μακρια
2 φορες καλεσα 2 κοπελες διαφορετικες η μια ηταν η ευγενια

Δεν προσφερουν Εξτρα Υπηρεσιες

Μετριο απλο μασαζ

------------------------------------------------

ΕΠΙΣΗΣ
Δοκιμασα τις μισες Κοπελες απο masazstospiti.gr - MS Massage
ΔΕΝ κανει Καμια Το Παραμικρο που να τους δωσεις 200 Ε Εξτρα
ΜΗΝ πετατε τα λεφτα σας στο masazstospiti.gr - MS Massage

• Like
Αντιδράσεις: otipos

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
...όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες τα γραφεία αναβάθμισαν την ενημέρωση τους, παρουσιάζοντας τις παλαιές και νέες CG τους...
Εκτιμώ πως θα ήταν καλό να αναβαθμίσουν και την ενημέρωση τους όσον αφορά τις υπηρεσίες και τιμές των CG τους....
;)  ;)  :knockinb: :knockinb:

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Αν εχετε καλα δοκιμασμενα ανεξαρτητα μασαζοκοριτσα που προσφερουν και εξτρα - τσιμπουκι
Στειλτε εδω ή στο π.μ

Ευχαριστω

dimitris 720

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Like
16
Πόντοι
0
εχει κανεις ενημερωση για ναντιανα απο το joy εαν ειναι στα δεν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom