Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

goku2778

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2018
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, επιστροφή 4 μήνες μετά από σεζόν Μύκονο και είμαι καθ’ολα έτοιμος για δυνατό comeback σε osmose και ανεξάρτητες. Εγώ παίξει μπάλα σε site όπως deluxe, mymassage κλπ με φραπεδοκαταληξεις αλλά δεν ψήνομαι για εκεί πια. Πολύ κακό για το τίποτα. Εκτός αν ξεπετάχτηκε κανένα υπερμουνο κ δεν έχω πάρει χαμπάρι. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν Υπάρχει καμία καινούργια κοπέλα ανεξάρτητη με χώρο δικό της  πέρα από Αγνή, Βίκυ Στεφάνια, Έρρικα ; Ευχαριστώ συνοδοιπόροι μου εκ των προτέρων!!

antonis14576

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα. Βλέπω αλλαγές στο ροστερ και στον τρόπο παρουσίασης στο osmose. Άλλαξε πολιτική ή ισχύουν τα ίδια? Έχω γράψει για το συγκεκριμένο στο παρελθόν. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm.

JL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Κριτικές
8
Like
254
Πόντοι
281
Καλησπέρα. Έχεις δοκιμάσει κανείς από massage deluxe καποιά απ τις κοπέλες αν προσφέρει κάτι παραπάνω από μασάζ; θα ενδιαφερόμουν ιδιαίτερα για την Χριστίνα.

** Πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα να ελέγχεις πρώτα αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. **

JL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Κριτικές
8
Like
254
Πόντοι
281
Χρυσάννα εννούσα. Διόρθωση.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Η επιτομή τής κουτοπονηριάς καί εξηγώ.Επικοινωνία μέ τήν κυρία : .Μού λέει στο τηλέφωνο,ότι είναι προσωπική αγγελία καί στοιχίζει στον χώρο μου 50 ευρώ τό μασάζ.Σε ερώτησή μου αν κάνει στοματικό καί σέξ,μού απαντά ότι αυτά θά τά πούμε απο κοντά καί η τιμή είναι 50 ευρώ μόνο γιά τό μασάζ καί τά υπόλοιπα είναι έξτρα.Σε επιμονή μου,γιά τό κόστος των έξτρα υπηρεσιών,μού απάντησε ότι θά μού πεί όταν βρεθούμε καί ανάλογα μέ τά χρήματα πού διαθέτω θά προχωρήσει!!!Μάλλον εχουν κόψει αλυσίδα τά κορίτσια...
Τα ίδια είπε και σε μένα.
Ξεκάθαρα κουτοπονηρη και πανάκριβη
50 ευρώ συν το δωματιο μόνο για μασαζ είναι πάρα πολλά

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους.
Ξερουμε κατι για αυτη την κοπελα?
Λεει οτι κανει μασαζ στο σπιτι με 25 ευρω.Την ρωτησα αν προχωραει και αλλο περα απο το μασαζ αλλα δεν μου εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση.Ουτε δεχτηκε ουτε το αρνηθηκε.Την εχει παρει καποιος?

Στο φβ έχει φωτογραφίες να φιλιεται με γκόμενο

peiraiwtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2007
Like
10
Πόντοι
0
Η επιτομή τής κουτοπονηριάς καί εξηγώ.Επικοινωνία μέ τήν κυρία : .Μού λέει στο τηλέφωνο,ότι είναι προσωπική αγγελία καί στοιχίζει στον χώρο μου 50 ευρώ τό μασάζ.Σε ερώτησή μου αν κάνει στοματικό καί σέξ,μού απαντά ότι αυτά θά τά πούμε απο κοντά καί η τιμή είναι 50 ευρώ μόνο γιά τό μασάζ καί τά υπόλοιπα είναι έξτρα.Σε επιμονή μου,γιά τό κόστος των έξτρα υπηρεσιών,μού απάντησε ότι θά μού πεί όταν βρεθούμε καί ανάλογα μέ τά χρήματα πού διαθέτω θά προχωρήσει!!!Μάλλον εχουν κόψει αλυσίδα τά κορίτσια...

Εγώ την πάτησα σαν "πρωτάρης"...

Δευτέρα 25/09/2018 19:00 περίπου.
Ξενοδοχείο Mary Plaza Μοσχάτο
Σε ερώτησή μου στο τηλ μου είπε προσωπική αγγελία και δε μπορεί να μιλήσει ελεύθερα εκείνη τη στιγμή. Ήρθε στην ώρα της μια αξιογάμητη γυναίκα, κατά δήλωσή της 28αρα (που έμοιαζε με 35άρα) Βορειοηπειρώτησσα, δηλαδή Αλβανέζα.
Ρούχο δεν έβγαλε και με έβγαλε σε υποψίες ότι θα φάω φόλα... Μόνο μασάζ δεν έλεγες αυτό που έκανε! Με γέμισε Johnson λαδάκι και απλά άτεχνα χάιδευε πλάτη πόδια χέρια και τπτ άλλο! Βάζω χέρι δεκτική αλλά λέει κοστίζει παραπάνω! Σε ερώτησή μου λέει για σεξ θέλει 50€ Μασάζ + 100€ σεξάκι.
Μου βγάζει μπλούζα και λέει δε το αξίζω!?
150€ Όχι βέβαια...
Της έδωσα το 50άρικο και έφυγε με νεύρα...
Κάτι ψιθύρισε στα Αλβανικά.
Της πέταξα κι εγώ ένα "τσίφ σαρόπτ".
Κι εγώ έμεινα με την πούτσα στο επ'ώμου!!!

Ζημιά: 25€ Ξενοδοχείο + 50€ Το μασάζ λέμε τώρα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Καλησπερα σε ολους.
Ξερουμε κατι για αυτη την κοπελα?
Λεει οτι κανει μασαζ στο σπιτι με 25 ευρω.Την ρωτησα αν προχωραει και αλλο περα απο το μασαζ αλλα δεν μου εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση.Ουτε δεχτηκε ουτε το αρνηθηκε.Την εχει παρει καποιος?
Έχει βάλει κάπου αγγελία με τηλ ότι κάνει μασάζ και έτσι βρήκες το προφίλ της στο φβ?
Διαφορετικά δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, να παραθέτεις ένα προφίλ που μπορεί να είναι άσχετο
Βάλε το λινκ της αγγελίας λοιπόν!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Εγώ την πάτησα σαν "πρωτάρης"...

Δευτέρα 25/09/2018 19:00 περίπου.
Ξενοδοχείο Mary Plaza Μοσχάτο
Σε ερώτησή μου στο τηλ μου είπε προσωπική αγγελία και δε μπορεί να μιλήσει ελεύθερα εκείνη τη στιγμή. Ήρθε στην ώρα της μια αξιογάμητη γυναίκα, κατά δήλωσή της 28αρα (που έμοιαζε με 35άρα) Βορειοηπειρώτησσα, δηλαδή Αλβανέζα.
Ρούχο δεν έβγαλε και με έβγαλε σε υποψίες ότι θα φάω φόλα... Μόνο μασάζ δεν έλεγες αυτό που έκανε! Με γέμισε Johnson λαδάκι και απλά άτεχνα χάιδευε πλάτη πόδια χέρια και τπτ άλλο! Βάζω χέρι δεκτική αλλά λέει κοστίζει παραπάνω! Σε ερώτησή μου λέει για σεξ θέλει 50€ Μασάζ + 100€ σεξάκι.
Μου βγάζει μπλούζα και λέει δε το αξίζω!?
150€ Όχι βέβαια...
Της έδωσα το 50άρικο και έφυγε με νεύρα...
Κάτι ψιθύρισε στα Αλβανικά.
Της πέταξα κι εγώ ένα "τσίφ σαρόπτ".
Κι εγώ έμεινα με την πούτσα στο επ'ώμου!!!

Ζημιά: 25€ Ξενοδοχείο + 50€ Το μασάζ λέμε τώρα
Το έχω γράψει δεκάδες φορές και θα το ξανάγράψω
Ζητάμε από την εκδιδομενη να ξεκαθαρίζει από το τηλ τι υπηρεσίες προσφέρει και πόσο στοιχιζουν
Αν δεν το κάνει και αφήνει μισόλογα σημαίνει ότι πάει να μας εξαπάτησει και γιαυτό δεν κλείνουμε ραντεβου και πάμε παρακάτω
Πληρώνουμε πάντοτε στο τέλος του ραντεβού

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Γιαυτο επιμένω στα στάνταρακια του deluxemassage γιατί ποτέ δεν φεύγω απογοητευμένος ειδικά και με τις νέες αφίξεις λιανά Ντέμη και φαιη ποτέ  δεν κλαίω τα λεφτά Μου.

alex04

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
8
Πόντοι
0
Γιαυτο επιμένω στα στάνταρακια του deluxemassage γιατί ποτέ δεν φεύγω απογοητευμένος ειδικά και με τις νέες αφίξεις λιανά Ντέμη και φαιη ποτέ  δεν κλαίω τα λεφτά Μου

Μάλλον άλλο site εγώ βλέπω γιατί αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
Μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλ της Καρολίνας?? Ευχαριστώ!!

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Είναι νέες αφίξεις ρωτα απευθείας την κοπέλα στο τηλ αδερφέ

Stories

Νέο!

Stories