spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ε ναιιιιιι...δεν θα σου πει,δεν εχω νερο.μολις ξεβρακωθεις,τοτε.κανε μπανιο με υδωρ λουτρακιου(ειναι και ιαματικο)...κατι σαν περαμαικος και χαιδαρι...
ε ναιιιιιι...δεν θα σου πει,δεν εχω νερο.μολις ξεβρακωθεις,τοτε.κανε μπανιο με υδωρ λουτρακιου(ειναι και ιαματικο)...κατι σαν περαμαικος και χαιδαρι...
Η catwoman στο fbψηλή ξανθιά ψηλό χάλια πρόσωπο 30 ευρώ μασάζ 80 φουλ
Για μας ..κανενα ψιχουλακι??εγω την αρχισα με νεαρα 22 μαιων....
αχχαχαχααχ....ακομα ειναι νωρις. ;)Για μας ..κανενα ψιχουλακι??
Χαχα)
Αναμενωμεν τοτε..)αχχαχαχααχ....ακομα ειναι νωρις. ;)
Τα ίδια είπε και σε μένα.Η επιτομή τής κουτοπονηριάς καί εξηγώ.Επικοινωνία μέ τήν κυρία : .Μού λέει στο τηλέφωνο,ότι είναι προσωπική αγγελία καί στοιχίζει στον χώρο μου 50 ευρώ τό μασάζ.Σε ερώτησή μου αν κάνει στοματικό καί σέξ,μού απαντά ότι αυτά θά τά πούμε απο κοντά καί η τιμή είναι 50 ευρώ μόνο γιά τό μασάζ καί τά υπόλοιπα είναι έξτρα.Σε επιμονή μου,γιά τό κόστος των έξτρα υπηρεσιών,μού απάντησε ότι θά μού πεί όταν βρεθούμε καί ανάλογα μέ τά χρήματα πού διαθέτω θά προχωρήσει!!!Μάλλον εχουν κόψει αλυσίδα τά κορίτσια...
Για Νικαια μου ειπε.Αλλα ερχεται και σπιτι.που στον Ωροπο?
Καλησπερα σε ολους.
Ξερουμε κατι για αυτη την κοπελα?
Λεει οτι κανει μασαζ στο σπιτι με 25 ευρω.Την ρωτησα αν προχωραει και αλλο περα απο το μασαζ αλλα δεν μου εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση.Ουτε δεχτηκε ουτε το αρνηθηκε.Την εχει παρει καποιος?
Η επιτομή τής κουτοπονηριάς καί εξηγώ.Επικοινωνία μέ τήν κυρία : .Μού λέει στο τηλέφωνο,ότι είναι προσωπική αγγελία καί στοιχίζει στον χώρο μου 50 ευρώ τό μασάζ.Σε ερώτησή μου αν κάνει στοματικό καί σέξ,μού απαντά ότι αυτά θά τά πούμε απο κοντά καί η τιμή είναι 50 ευρώ μόνο γιά τό μασάζ καί τά υπόλοιπα είναι έξτρα.Σε επιμονή μου,γιά τό κόστος των έξτρα υπηρεσιών,μού απάντησε ότι θά μού πεί όταν βρεθούμε καί ανάλογα μέ τά χρήματα πού διαθέτω θά προχωρήσει!!!Μάλλον εχουν κόψει αλυσίδα τά κορίτσια...
Έχει βάλει κάπου αγγελία με τηλ ότι κάνει μασάζ και έτσι βρήκες το προφίλ της στο φβ?Καλησπερα σε ολους.
Ξερουμε κατι για αυτη την κοπελα?
Λεει οτι κανει μασαζ στο σπιτι με 25 ευρω.Την ρωτησα αν προχωραει και αλλο περα απο το μασαζ αλλα δεν μου εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση.Ουτε δεχτηκε ουτε το αρνηθηκε.Την εχει παρει καποιος?
Το έχω γράψει δεκάδες φορές και θα το ξανάγράψωΕγώ την πάτησα σαν "πρωτάρης"...
Δευτέρα 25/09/2018 19:00 περίπου.
Ξενοδοχείο Mary Plaza Μοσχάτο
Σε ερώτησή μου στο τηλ μου είπε προσωπική αγγελία και δε μπορεί να μιλήσει ελεύθερα εκείνη τη στιγμή. Ήρθε στην ώρα της μια αξιογάμητη γυναίκα, κατά δήλωσή της 28αρα (που έμοιαζε με 35άρα) Βορειοηπειρώτησσα, δηλαδή Αλβανέζα.
Ρούχο δεν έβγαλε και με έβγαλε σε υποψίες ότι θα φάω φόλα... Μόνο μασάζ δεν έλεγες αυτό που έκανε! Με γέμισε Johnson λαδάκι και απλά άτεχνα χάιδευε πλάτη πόδια χέρια και τπτ άλλο! Βάζω χέρι δεκτική αλλά λέει κοστίζει παραπάνω! Σε ερώτησή μου λέει για σεξ θέλει 50€ Μασάζ + 100€ σεξάκι.
Μου βγάζει μπλούζα και λέει δε το αξίζω!?
150€ Όχι βέβαια...
Της έδωσα το 50άρικο και έφυγε με νεύρα...
Κάτι ψιθύρισε στα Αλβανικά.
Της πέταξα κι εγώ ένα "τσίφ σαρόπτ".
Κι εγώ έμεινα με την πούτσα στο επ'ώμου!!!
Ζημιά: 25€ Ξενοδοχείο + 50€ Το μασάζ λέμε τώρα
Γιαυτο επιμένω στα στάνταρακια του deluxemassage γιατί ποτέ δεν φεύγω απογοητευμένος ειδικά και με τις νέες αφίξεις λιανά Ντέμη και φαιη ποτέ δεν κλαίω τα λεφτά Μου
Μάλλον άλλο site εγώ βλέπω γιατί αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν