νομίζω παίζει και ντουετάκια με Κατερινάκι από μαμπα
σωστος εχω και τηλ οποιος θελει πμ
Ποια ειναι η Κατερινα ??
Αν εννοεις τηλ της Κατερινας, θα το ηθελα
νομίζω παίζει και ντουετάκια με Κατερινάκι από μαμπα
σωστος εχω και τηλ οποιος θελει πμ
οι φωτογραφιες της ειναι αληθινες?Συνάντηση με την κυρία.Ζητά κατ'ευθείαν τά χρήματα.Από εμφάνιση όχι κάτι ιδιαίτερο.Καστανόξανθο μαλλί,με μικρή μπούκλα κάπως αφανέ.Μεγάλα μάτια με πλατύ πρόσωπο.Είναι λίγο κάπως το πρόσωπο,αλλά όχι κάτι αποκρουστικό.Το στήθος 2 με 2,5 και αδύνατα πόδια.Δέν είναι χοντρή,αλλά είναι αγύμναστη.Ηλικία περί τα 35.Δεν εκανε μπάνιο ουτε πρίν τον αγώνα (είχε κάνει μού είπε σπίτι της),ούτε μετά.Πίπα με προφυλακτικό (εκανε και λίγο χωρίς).Το μασάζ΄της είναι χάιδεμα στην πλάτη.Γενικά είναι στα "ΔΕΝ".
μάπα το καρπουζι ...
Ναι αληθινές είναι οι φωτό στην αγγελία της.οι φωτογραφιες της ειναι αληθινες?
ευχαριστω!!Ναι αληθινές είναι οι φωτό στην αγγελία της.
Είχες κάποιες πληροφορίες για δαυτην ή στην τύχη την επέλεξες;άλλη μια ζαριά τουλάχιστον αυτη δεν κόστισε.
Μιλήσαμε τηλεφωνικά, κοστος στα 30ευρβ και κλεισαμε συγκεκριμενη ωρα.
περναγε η ωρα ομως και καμια εμφανιση οποτε την παιρνω τηλ και μου απανταει
ξαφνιασμενη οτι δεν προλαβαινει τωρα και να το κανουμε ποιο αργα.
φυσικα εφαγε ακυρο.
εντελως στην τυχη. δεν ξερω ποια είναι και αν εχει ξανα αναφερθει.Είχες κάποιες πληροφορίες για δαυτην ή στην τύχη την επέλεξες;
μπραβο!! που την εδιωξες
Έχω γράψει για αυτήν πολύ παλιότερα. Το δυστύχημα είναι ότι την ξαναπάτησα, διότι χρησιμοποιεί και άλλο τηλ από χρυσή ευκαιρία, το οποίο και κάλεσα πριν από κάποιες μέρες και κλείστηκε το ραντεβού. Μάλιστα χρησιμοποιεί μεθόδους αρχαίας βίζιτας από τα nineties. Δηλαδή τράβα στο χοτέλι, πάρε δωμάτιο, ενημέρωσέ με για τον αριθμό δωματίου, να σε πάρω στο δωμάτιο, να επιβεβαιώσω ότι είσαι εκεί και μετά να έρθω. Όταν εμφανίστηκε μετά από 45 λεπτά την θυμήθηκα. Την έδιωξα διότι την είχα ξαναπάρει σε σπίτι παλιότερα και είχα περάσει χάλια. Τότε ζητούσε 50 γιούρια (τώρα 35 - 40) και όταν της ζήτησα εκτόνωση μου ζήτησε επιπλέον χρήματα διότι ο χρόνος τελείωσε. Της έδωσα τα 50 και την διαολόστειλα τότε ξενερωμένος. Ας μην επαναλάβω το παλιό μου post...Παιδιά μακρυά, διότι οι υπηρεσίες είναι του κόλου. Μασάζ ανύπαρκτο και προσπαθεί να σου πάρει χρήμα με πλάγιο τρόπο. Και επειδή μπορεί να ανανεώνει τα κινητά της σας επισημαίνω ότι θα σας ζητήσει να πάτε πρώτα στο δωμάτιο κλπ κλπ.....Τα είπα και τα έγραψα και αμαρτία δεν έχω.....
Σου ειπε εαν προχωραει κ στο κυριως πιατο;εντελως στην τυχη. δεν ξερω ποια είναι και αν εχει ξανα αναφερθει.