Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.590
Πόντοι
216
κασκαντερ με Λαουρα απο osmosemassage, η φωτο δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικη...σε ολες τις υπηρεσιες μετρια. μακρια δεν την ξαναεπαιρνα

συνεχεια με Ιουλια απο starmassage, πολυ ομορφη απο κοντα. Η φωτο την αδικει, στα δια ταυτα, μασαζ χωρις πετσετα και απο τις δυο πλευρες, δεν εκανε καμια κινηση... το μασαζ καλο.
η ιουλια δουλευε στο osmose massage επι περιοδου μαγιας,την ειχα παρει στο σπιτι και πηγαινε ως φραπε...

Papanotas007

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Να μας πει ο φιλος αν της προτείνε για παραπάνω και αν αρνήθηκε

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
Να μας πει ο φιλος αν της προτείνε για παραπάνω και αν αρνήθηκε

Δεν εκανα καποια κινηση μου φανηκε πολυ δυσκολο. Εκανε σε ολη την γυρω περιοχη (προσαγωγους-κοιλια) αλλα δεν ακουμπησε ουτε στο ελαχιστο την περιοχη (ουτε με τον γνωστο τυχαιο τροπο  :2funny: ) . οποτε δεν ειδα καμια απαντηση στο γυρισμα μου χωρις πετσετα. Εσεις οταν σας κανουν μασαζ χωρις πετσετα γυριζετε ανασκελα χωρις?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.481
Πόντοι
2.306
Δεν εκανα καποια κινηση μου φανηκε πολυ δυσκολο. Εκανε σε ολη την γυρω περιοχη (προσαγωγους-κοιλια) αλλα δεν ακουμπησε ουτε στο ελαχιστο την περιοχη (ουτε με τον γνωστο τυχαιο τροπο  :2funny: ) . οποτε δεν ειδα καμια απαντηση στο γυρισμα μου χωρις πετσετα. Εσεις οταν σας κανουν μασαζ χωρις πετσετα γυριζετε ανασκελα χωρις?
Επρεπε να κανεις την ερωτηση ευγενικα αν προσφερει φραπε. Εννοειτε γυρναμε ανασκελα χωρις...

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
ειναι μια κοπελιτσα που πριν κανα 5μηνο ηταν απλως βιζιτα, παχουλουλα, τωρα αναβαθμιστηκε :sunglasses:, δε θυμαμαι πως την ελεγαν τοτε,  οποτε αν σε ενδιαφερει το μασαζ δεν εχω ιδεα κατα ποσο θα μεινεις ευχαριστημενος :think:  :afro: νομιζω εμιλυ ηταν το ονομα :headbaning2:
Ναι η Αννα ειναι λοιπον η κοπελα ευχαριστη χαμογελαστη με ορεξη για κουβεντα υπαρχουν αρκετα περιτα κιλα ειναι γυρω στα 23-25 στο μασαζ το εχει σε οποιον αρεσει το μασαζ  θα μεινει ευχαριστημενος στα υπολοιπα τιποτα το ιδιαιτερο στοματικο με προφυλαξη δεν ζητησα χωρις δεν ξερω αν κανει το ολο μενου 60. Για μασαζ μονο 40 οποιος ψαχνει  για μοντελε να ψαξει αλλου

ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Κριτικές
9
Like
1.503
Πόντοι
496
ειναι μια κοπελιτσα που πριν κανα 5μηνο ηταν απλως βιζιτα, παχουλουλα, τωρα αναβαθμιστηκε :sunglasses:, δε θυμαμαι πως την ελεγαν τοτε,  οποτε αν σε ενδιαφερει το μασαζ δεν εχω ιδεα κατα ποσο θα μεινεις ευχαριστημενος :think:  :afro: νομιζω εμιλυ ηταν το ονομα :headbaning2:
Μήπως λες αυτή που είχε εδώ μέσα νήμα εμιλυ και Λίνα τυπε, Αν ναι μακριά φόλα

ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Κριτικές
9
Like
1.503
Πόντοι
496
Συμφωνω μακρια αλλα πως γινεται και ειχε στο νημα της ολο κατι αγαπουληδες και την κυνηγουσαν για ραντεβου!
από τα λόγια στην πράξη συναγωνιστή, έχει πολύ δρόμο και φυσικά πιστεύω,ότι κάποια άτομα κάνανε και πλάκα στο νήμα τής,γιατί ξέρανε ότι είναι φόλα, Για αυτό και χάθηκε από εδώ μέσα

• Like
Αντιδράσεις: geo69

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
από τα λόγια στην πράξη συναγωνιστή, έχει πολύ δρόμο και φυσικά πιστεύω,ότι κάποια άτομα κάνανε και πλάκα στο νήμα τής,γιατί ξέρανε ότι είναι φόλα, Για αυτό και χάθηκε από εδώ μέσα
Εσυ καλα τα λες ελα που το τηλ δεν σταματαγε να χτυπαει

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
ΤΑ Κοριτσια στην ελαις εχουμε τηλεφωνο?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.590
Πόντοι
216
αν δεν είχες κάνει συνεδρια μαζι της απο το οσμοσε δύσκολα
κι εγω που την βρηκα ξανα και την ρωτησα μου ειπε οτι δεν κανει ειναι αυστηρα μασαζ..κι ειχαμε κανει μαζι στο osmose...αλλα δεν το πολυεψαξα το θεμα περαιτερω...

lakis707

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
40
Πόντοι
0
Καλο βράδυ, Καποια ιδέα από τα γνωστά γραφεία μασαζ που να προσφέρει το κάτι παραπάνω Κυριακάτικα από τις λίγες φορές που μπορώ να φέρω σπίτι; Κατανοώ τη διακριτικότητα οπότε αν έχετε κάτι σε προσωπικό μήνυμα...
Ευχαριστώ

endeavor

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο εμένα
Έχει κάποιος πάρει απο city massage. Βλέπω αρκετα κορίτσια . Συγκράτησα καποιο σχόλιο νωρίτερα αλλα δεν έβγαλα ξεκάθαρο συμπέρασμα για το αν παίζουν περισσότερα απο απλό μασαζ. Οποίος ξέρει κάτι ας στείλει προςωπικο μηνυμα , καλύτερα να "προστατευτεί" η κοπέλα ή οι κοπέλες που μπορεί να ειναι ανοικτές σε περισσότερες υπηρεσίες.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων όποιον μου στείλει διευκρινιστικές πληροφορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom