Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?
Δηλαδή μόνο ένας κρατάει το κλειδί (αυτού) του παραδείσου? ;)
Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?
Ωωωω :o ...καρφί ίσα με το μπόι σου!Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?
Ηλιάνα , Αλεξία και Μελίνα ---> κανουν καλό μασσάζ και τις προτίνεις? Τι εννοείς? Αυτές έχεις δοκιμάσει και έχουν περάσει στη πλευρά "παμε ξανά"? Στείλε μία σύντομη περιγραφή όταν μπορέσεις - Ευχαριστώ.δεν γνωριζω για ολες τις κοπέλες ....θα σου μιλήσω για την Ηλιάνα , την Αλεξία και την Μελίνα που γνωρίζω .....εχεις απόλυτο δίκιο ,ειμαι μαζύ σου ....ειναι απαράδεκτο να μη ζητάμε και να μη γινεται μασάζ σε αυτα τα μέρη....
Ηλιάνα , Αλεξία και Μελίνα ---> κανουν καλό μασσάζ και τις προτίνεις? Τι εννοείς? Αυτές έχεις δοκιμάσει και έχουν περάσει στη πλευρά "παμε ξανά"? Στείλε μία σύντομη περιγραφή όταν μπορέσεις - Ευχαριστώ.
χρονια πολλα φίλε....Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?
Σωστός. Αλλά την έχω πατήσει να είναι μία καλή σε εμφάνιση και μετά μέσα να μην μιλάει καν ακόμα και να το παίζει ντίβα.... άσε που οι περισσότερες εμφανισιακά ωραίες δεν έχουν ιδέα από μασάζ και σε χαίδολογουν και εσύ υποτίθεται πρέπει να χαμογελάς και να κάνεις και τον ευχαριστημένο. Τι να της πείς...τρίβε? Ο συνδιασμός είναι που θέλεις να δεις. Αλλά πολύ σωστά λες, η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Σέρβις (μασάζ καλό), στήθος (3, 4 ή 5) και κάποια άλλα ενδικτικά σχόλια θα πρέπει να είναι αντικειμενικά αν προέρχονται από μη προμότορες...Το καλύτερο (κατ' εμέ), για να έχεις ακριβή προσωπική άποψη για την εξωτερική εμφάνιση της κάθε κοπέλας, να κάνεις έλεγχο ιδίοις όμμασι.
Σωστός. Αλλά την έχω πατήσει να είναι μία καλή σε εμφάνιση και μετά μέσα να μην μιλάει καν ακόμα και να το παίζει ντίβα.... άσε που οι περισσότερες εμφανισιακά ωραίες δεν έχουν ιδέα από μασάζ και σε χαίδολογουν και εσύ υποτίθεται πρέπει να χαμογελάς και να κάνεις και τον ευχαριστημένο. Τι να της πείς...τρίβε? Ο συνδιασμός είναι που θέλεις να δεις. Αλλά πολύ σωστά λες, η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Σέρβις (μασάζ καλό), στήθος (3, 4 ή 5) και κάποια άλλα ενδικτικά σχόλια θα πρέπει να είναι αντικειμενικά αν προέρχονται από μη προμότορες...
τις προτεινω διοτι κανουν καλο μασαζ.σε παρατηρηση μου για την ποιοτητα του μασαζ πηρα απαντηση οτι διαθετουν διπλωμα........η εμφανιση ειναι υποκειμενικη .....εμφανισιακα ειναι και οι τρεις διαφορετικο στυλ ...καποια θα σου κανει κλικ ...Ηλιάνα , Αλεξία και Μελίνα ---> κανουν καλό μασσάζ και τις προτίνεις? Τι εννοείς? Αυτές έχεις δοκιμάσει και έχουν περάσει στη πλευρά "παμε ξανά"? Στείλε μία σύντομη περιγραφή όταν μπορέσεις - Ευχαριστώ.
με ποια εχεις κάνει? γιατι εγω εγραψα ονοματα για καλο μασαζ...να μας το πεις για να τις αποφυγουμε εμεις που θελουμε μασαζ ...παιδες το μαγαζι ειναι στουντιε κατασταση δλδ μασαζ καλο γιοκ
χαιδεμα με λαδι και μπριζολα οκ
οσοι ψαχνουν για καλο μασαζ θα απογοητευτουν.
χρονια πολλα φίλε....
με ποια εχεις κάνει? γιατι εγω εγραψα ονοματα για καλο μασαζ...να μας το πεις για να τις αποφυγουμε εμεις που θελουμε μασαζ ...
αλεξια δοκιμασα το χα προαναγγειλει αλλωστε μασαζ 4 στα 10.με ποια εχεις κάνει? γιατι εγω εγραψα ονοματα για καλο μασαζ...να μας το πεις για να τις αποφυγουμε εμεις που θελουμε μασαζ ...
επειή ειμαι λάτρης του μασάζ και περιφέρομαι αρκετα χρόνια σε τέτοια μαγαζιά σε πληροφορώ οτι υπάρχουν αποδεκτοι συνδυασμοί που σε αφήνουν ικανοποιημένο....επίσης θεωρώ απαράδεκτο το απλο τριψιμο και το ανοιγμα φυλλου και με αυτο το κριτηριο καταλήγω στις επιλογές μου (πραγματι υπάρχει)...για οτιδηποτε αλλο σχεδιο υπάρχουν αλλα μαγαζιά....
πάντως απο το ροστερ αυτο προερχονται απο το Κολωνάκι οι περισσοτερες ....Αλεξια ,Αλινα,Μελίνα ,Τζούλια ,Αλεξάνδρα ,ΡανιαΣτο Κολωνάκι νομιζω εξακολουθουν να διατηρουν τα πρωτεια εμφανισης και αν εχεις κανει επιλογες και δεν εισαι Κουασιμοδος περνας τελεια...
Οψομεθα !!!!
οι περισσοτερες σχεσεις ειναι παιγνιδια εγωισμου ....με βαση τον εγωισμο δημιουργουνται καταστασεις και στο μυαλό και στην ψυχή ...Χρόνια πολλά και σε σένα,αν και καθυστερημένα.....Και θα πω και κάτι ακομα,εσυ θα με καταλάβεις.....Δεν χρειάζονται οι "κλειδάριθμοι"....πετάχτε τους....πάνω απ' όλα είμαστε ανθρωποι.....και αν έχεις την τυχη να βρείς έναν ανθρωπο που σου κάνει,έναν ανθρωπο που σου γεμίζει την ψυχή και το μυαλό σου,τότε δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.Με εννοείς φαντάζομαι......
πάντως απο το ροστερ αυτο προερχονται απο το Κολωνάκι οι περισσοτερες ....Αλεξια ,Αλινα,Μελίνα ,Τζούλια ,Αλεξάνδρα ,Ρανια