Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?

Δηλαδή μόνο ένας κρατάει το κλειδί (αυτού) του παραδείσου? ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?
Ωωωω  :o  ...καρφί ίσα με το μπόι σου! :rolleyes:

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν γνωριζω για ολες τις κοπέλες ....θα σου μιλήσω για την Ηλιάνα , την Αλεξία και την Μελίνα που γνωρίζω .....εχεις απόλυτο δίκιο  ,ειμαι  μαζύ σου ....ειναι απαράδεκτο να μη ζητάμε και να μη γινεται μασάζ σε αυτα τα μέρη....
Ηλιάνα , Αλεξία και Μελίνα  ---> κανουν καλό μασσάζ και τις προτίνεις? Τι εννοείς? Αυτές έχεις δοκιμάσει και έχουν περάσει στη πλευρά "παμε ξανά"? Στείλε μία σύντομη περιγραφή όταν μπορέσεις - Ευχαριστώ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ηλιάνα , Αλεξία και Μελίνα  ---> κανουν καλό μασσάζ και τις προτίνεις? Τι εννοείς? Αυτές έχεις δοκιμάσει και έχουν περάσει στη πλευρά "παμε ξανά"? Στείλε μία σύντομη περιγραφή όταν μπορέσεις - Ευχαριστώ.

Το καλύτερο (κατ' εμέ), για να έχεις ακριβή προσωπική άποψη για την εξωτερική εμφάνιση της κάθε κοπέλας, να κάνεις έλεγχο ιδίοις όμμασι.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
χρονια πολλα φίλε....

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερο (κατ' εμέ), για να έχεις ακριβή προσωπική άποψη για την εξωτερική εμφάνιση της κάθε κοπέλας, να κάνεις έλεγχο ιδίοις όμμασι.
Σωστός. Αλλά την έχω πατήσει να είναι μία  :tits2: καλή σε εμφάνιση και μετά μέσα να μην μιλάει καν ακόμα και να το παίζει ντίβα.... άσε που οι περισσότερες εμφανισιακά ωραίες δεν έχουν ιδέα από μασάζ και σε χαίδολογουν και εσύ υποτίθεται πρέπει να χαμογελάς και να κάνεις και τον ευχαριστημένο. Τι να της πείς...τρίβε?  :grin: Ο συνδιασμός είναι που θέλεις να δεις. Αλλά πολύ σωστά λες, η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Σέρβις (μασάζ καλό), στήθος (3, 4 ή 5) και κάποια άλλα ενδικτικά σχόλια θα πρέπει να είναι αντικειμενικά αν προέρχονται από μη προμότορες...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σωστός. Αλλά την έχω πατήσει να είναι μία  :tits2: καλή σε εμφάνιση και μετά μέσα να μην μιλάει καν ακόμα και να το παίζει ντίβα.... άσε που οι περισσότερες εμφανισιακά ωραίες δεν έχουν ιδέα από μασάζ και σε χαίδολογουν και εσύ υποτίθεται πρέπει να χαμογελάς και να κάνεις και τον ευχαριστημένο. Τι να της πείς...τρίβε?  :grin: Ο συνδιασμός είναι που θέλεις να δεις. Αλλά πολύ σωστά λες, η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Σέρβις (μασάζ καλό), στήθος (3, 4 ή 5) και κάποια άλλα ενδικτικά σχόλια θα πρέπει να είναι αντικειμενικά αν προέρχονται από μη προμότορες...

Γι'αυτό μίλησα για εξωτερική εμφάνιση. Στα των υπηρεσιών, δικαίωμα άποψης (και ενημέρωσης των υπολοίπων) έχουν οι πελάτες.

kremezis

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Να ξεκαθαρίσουμε οτι τα μασατζίδικα δεν ειναι ουτε μουρδελα ουτε στουντιο. Εχω δει κυριες να μπαινουν απογευμα και να ζητανε μασαζ και εφυγαν ικανοποιημένες. Αλλα οι άνδρες ζητανε και να ''τελειώσουν''. Υπάρχουν βεβαια και κομλπεξικοι που πανε δεν μπορουν ουτε με handjob και μετα βριζουν τα κοριτσια. Εγω όποτε πηγα πέρασα καλά και με την Ιλιάνα (που θεωρω πρωτη) και με την Τζούλια.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
τις προτεινω διοτι κανουν καλο μασαζ.σε παρατηρηση μου για την ποιοτητα του μασαζ πηρα απαντηση οτι διαθετουν διπλωμα........η εμφανιση ειναι υποκειμενικη .....εμφανισιακα ειναι και οι τρεις διαφορετικο στυλ ...καποια θα σου κανει κλικ ...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
παιδες το μαγαζι ειναι στουντιε κατασταση δλδ μασαζ καλο γιοκ
χαιδεμα με λαδι και μπριζολα οκ
οσοι ψαχνουν για καλο μασαζ θα απογοητευτουν.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
παιδες το μαγαζι ειναι στουντιε κατασταση δλδ μασαζ καλο γιοκ
χαιδεμα με λαδι και μπριζολα οκ
οσοι ψαχνουν για καλο μασαζ θα απογοητευτουν.
με ποια εχεις κάνει? γιατι εγω εγραψα ονοματα για καλο μασαζ...να μας το πεις για να τις αποφυγουμε εμεις που θελουμε μασαζ ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
χρονια πολλα φίλε....

Χρόνια πολλά και σε σένα,αν και καθυστερημένα.....Και θα πω και κάτι ακομα,εσυ θα με καταλάβεις.....Δεν χρειάζονται οι "κλειδάριθμοι"....πετάχτε τους....πάνω απ' όλα είμαστε ανθρωποι.....και αν έχεις την τυχη να βρείς έναν ανθρωπο που σου κάνει,έναν ανθρωπο που σου γεμίζει την ψυχή και το μυαλό σου,τότε δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.Με εννοείς φαντάζομαι......

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.335
Πόντοι
4.821
O χώρος είναι εξαιρετικός, καθαρός, ντους στο δωμάτιο, πετσέτες, ότι χρειάζεται. Πρώτη φορά πήγα, δοκίμασα με την Αλέξια. Πολύ καλή, πρόθυμη, δεν έδειξε να βαριέται καθόλου, γενικά πολύ καλή εμπειρία. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω την Ιλιάνα ή την Τζούλια και θα ενημεώσω!

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Επισκεψη Παρασκευη μεσημερι. Ο χωρος πολυ καλος ( μεχρι το σαλονι τουλαχιστον ) Η υποδοχή ευγενέστατη και φιλική. Παρέλασαν 5-6 κορίτσια χαμογελαστα και ευγενικά με εμφάνιση που για τα δικά μου γούστα με οδήγησαν σε γρηγορη αποχώρηση χωρις πολλη σκεψη. Εαν πραγματι το μαγαζι ειναι των 80ευρω χρειαζεται κανα 2 μεταγραφες καλες. Και εκει στα Βορεια υπαρχει αγορα που το σηκωνει...
Στο Κολωνάκι νομιζω εξακολουθουν να διατηρουν τα πρωτεια εμφανισης και αν εχεις κανει επιλογες και δεν εισαι Κουασιμοδος περνας τελεια... :fuck1:
Οψομεθα !!!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
με ποια εχεις κάνει? γιατι εγω εγραψα ονοματα για καλο μασαζ...να μας το πεις για να τις αποφυγουμε εμεις που θελουμε μασαζ ...
αλεξια δοκιμασα το χα προαναγγειλει αλλωστε μασαζ 4 στα 10.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
επειή ειμαι λάτρης του μασάζ και περιφέρομαι αρκετα χρόνια σε τέτοια μαγαζιά σε πληροφορώ οτι υπάρχουν αποδεκτοι συνδυασμοί που σε αφήνουν ικανοποιημένο....επίσης θεωρώ απαράδεκτο το απλο τριψιμο και το ανοιγμα φυλλου και με αυτο το κριτηριο καταλήγω στις επιλογές μου (πραγματι υπάρχει)...για οτιδηποτε αλλο σχεδιο υπάρχουν αλλα μαγαζιά....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πολύ σωστά!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Στο Κολωνάκι νομιζω εξακολουθουν να διατηρουν τα πρωτεια εμφανισης και αν εχεις κανει επιλογες και δεν εισαι Κουασιμοδος περνας τελεια... :fuck1:
Οψομεθα !!!!
πάντως απο το ροστερ αυτο προερχονται απο το Κολωνάκι οι περισσοτερες ....Αλεξια ,Αλινα,Μελίνα ,Τζούλια ,Αλεξάνδρα ,Ρανια

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά και σε σένα,αν και καθυστερημένα.....Και θα πω και κάτι ακομα,εσυ θα με καταλάβεις.....Δεν χρειάζονται οι "κλειδάριθμοι"....πετάχτε τους....πάνω απ' όλα είμαστε ανθρωποι.....και αν έχεις την τυχη να βρείς έναν ανθρωπο που σου κάνει,έναν ανθρωπο που σου γεμίζει την ψυχή και το μυαλό σου,τότε δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.Με εννοείς φαντάζομαι......
οι περισσοτερες σχεσεις ειναι παιγνιδια εγωισμου ....με βαση τον εγωισμο δημιουργουνται καταστασεις και στο μυαλό και στην ψυχή ...

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
πάντως απο το ροστερ αυτο προερχονται απο το Κολωνάκι οι περισσοτερες ....Αλεξια ,Αλινα,Μελίνα ,Τζούλια ,Αλεξάνδρα ,Ρανια

μπορει, αλλα εγω εννοουσα απο ΛΥΚ και ΣΚΟΥΦ τα αλλα αν και Κολωνακι ειναι δευτεραντζες.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom