Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν μου αρέσει να ζητάει κάτι επίμονα , έγινε η νύξη δις και πήρα αρνητική απάντηση.

Προσέγγισες με σωστό τρόπο το πρόβλημα.

Πράξε τα δέοντα, ανάλογα με τις δυνατότητές σου πλέον. ;)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Προσέγγισες με σωστό τρόπο το πρόβλημα.

Πράξε τα δέοντα, ανάλογα με τις δυνατότητές σου πλέον. ;)
εχεις δικιο φίλε ...και οι δυνατοτητες δεν εξαντλουνται μονο στο οικονομικό ...γιατι και η αξιοπρέπεια του να ζητας κάτι επιμονα  εχει ορια αντοχής ...πάντως στο εν λογω κατάστημα παιζουν τα δυο προγραμματα ...των 80 και 60 και  νομιζω χωρις ιδιαιτερη επιμονη ..

Επισκέπτης
εχεις δικιο φίλε ...και οι δυνατοτητες δεν εξαντλουνται μονο στο οικονομικό ...γιατι και η αξιοπρέπεια του να ζητας κάτι επιμονα  εχει ορια αντοχής ...πάντως στο εν λογω κατάστημα παιζουν τα δυο προγραμματα ...των 80 και 60 και νομιζω χωρις ιδιαιτερη επιμονη ..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ηλιάνα.Κατά την γνώμη μου το καλύτερο χαρτί του μαγαζιού.Καλό μασάζ, κορμάρα, και στα υπόλοιπα, το λιγότερο, απολαυστική!!!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ηλιάνα.Κατά την γνώμη μου το καλύτερο χαρτί του μαγαζιού.Καλό μασάζ, κορμάρα, και στα υπόλοιπα, το λιγότερο, απολαυστική!!!!!
οκ αλλα απο τις καινουργιες και η Χρυσάνθη λέει ....

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
να ενημερωσω για Χρυσανθη Ρωσιδα με πιασιματακια ..

Επειδή αγαπητέ δεν μου αρέσουν καθόλου τα πιασιματάκια γράφω για την Ηλιάνα και δεν αναφέρω την Χρυσάνθη ή την Τζούλια η οποία είναι και γαμώ τα παιδιά, αλλά εκτός του γούστου μου.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επειδή αγαπητέ δεν μου αρέσουν καθόλου τα πιασιματάκια γράφω για την Ηλιάνα και δεν αναφέρω την Χρυσάνθη ή την Τζούλια η οποία είναι και γαμώ τα παιδιά, αλλά εκτός του γούστου μου.
Εχεις δικιο οτι το γουστο του καθενα μας ειναι το βασικο κριτηριο

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Τι σημαίνει "ΠΡΩΗΝ " Ηρακλείου 5 Χαλάνδρι? Έχει μεταφερθεί? Διάβασα τις πρώτες 25 σελίδες αλλά δεν βρήκα άκρη. Και στον χάρτη με τα μαγαζιά δεν αναφέρεται στην Ηρακλείου 5...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom