Δεν μου αρέσει να ζητάει κάτι επίμονα , έγινε η νύξη δις και πήρα αρνητική απάντηση.
Προσέγγισες με σωστό τρόπο το πρόβλημα.
Πράξε τα δέοντα, ανάλογα με τις δυνατότητές σου πλέον. ;)
Δεν μου αρέσει να ζητάει κάτι επίμονα , έγινε η νύξη δις και πήρα αρνητική απάντηση.
εχεις δικιο φίλε ...και οι δυνατοτητες δεν εξαντλουνται μονο στο οικονομικό ...γιατι και η αξιοπρέπεια του να ζητας κάτι επιμονα εχει ορια αντοχής ...πάντως στο εν λογω κατάστημα παιζουν τα δυο προγραμματα ...των 80 και 60 και νομιζω χωρις ιδιαιτερη επιμονη ..Προσέγγισες με σωστό τρόπο το πρόβλημα.
Πράξε τα δέοντα, ανάλογα με τις δυνατότητές σου πλέον. ;)
εχεις δικιο φίλε ...και οι δυνατοτητες δεν εξαντλουνται μονο στο οικονομικό ...γιατι και η αξιοπρέπεια του να ζητας κάτι επιμονα εχει ορια αντοχής ...πάντως στο εν λογω κατάστημα παιζουν τα δυο προγραμματα ...των 80 και 60 και νομιζω χωρις ιδιαιτερη επιμονη ..
εκτος αν πεσεις σε περιπτωση καινουργιας (εχει αυξηθει το ροστερ ) και δεν εχει προσαρμοσθει..(μιλαμε για δυο απο τις οκτω ..)
εκτος αν πεσεις σε περιπτωση καινουργιας (εχει αυξηθει το ροστερ ) και δεν εχει προσαρμοσθει..(μιλαμε για δυο απο τις οκτω ..)
θα τις προσαρμοσω εγωδημοσιονομική προσαρμογή στις νέες λαδοκόρες!
θα τις προσαρμοσω εγω
ευπροσδεκτος ...και το λεω αλήθεια... αλλα μετα θα μας ψαχνουν οι κορασιδες για επαναληψη...αν χρειαστείς βοήθεια σφύρα!
ευπροσδεκτος ...και το λεω αλήθεια... αλλα μετα θα μας ψαχνουν οι κορασιδες για επαναληψη...
θα τις προσαρμοσω εγω
οκ αλλα απο τις καινουργιες και η Χρυσάνθη λέει ....Ηλιάνα.Κατά την γνώμη μου το καλύτερο χαρτί του μαγαζιού.Καλό μασάζ, κορμάρα, και στα υπόλοιπα, το λιγότερο, απολαυστική!!!!!
Ηλιάνα.Κατά την γνώμη μου το καλύτερο χαρτί του μαγαζιού.Καλό μασάζ, κορμάρα, και στα υπόλοιπα, το λιγότερο, απολαυστική!!!!!
να ενημερωσω για Χρυσανθη Ρωσιδα με πιασιματακια ..όντως εξαιρετική!
να ενημερωσω για Χρυσανθη Ρωσιδα με πιασιματακια ..
Τα έφερε μαζί της από τη Ρωσία, ή τα εξέθρεψε εδώ?
Εχεις δικιο οτι το γουστο του καθενα μας ειναι το βασικο κριτηριοΕπειδή αγαπητέ δεν μου αρέσουν καθόλου τα πιασιματάκια γράφω για την Ηλιάνα και δεν αναφέρω την Χρυσάνθη ή την Τζούλια η οποία είναι και γαμώ τα παιδιά, αλλά εκτός του γούστου μου.