ok φιλεμπορει, αλλα εγω εννοουσα απο ΛΥΚ και ΣΚΟΥΦ τα αλλα αν και Κολωνακι ειναι δευτεραντζες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.023
- Πόντοι
- 46.232
τι εννοείςεκτός των αλλων ο χορός σου Αλίνα ειναι πρώτος
ότι είναι καλός?
ότι είναι πρώτος χρονικά και θα ακολουθήσει και δεύτερος
και τα δυο ...αλλα τριτος δεν θα υπάρξει ...θα ακολουθησεις αναγκαστικά τη φύση σου ...τι εννοείς
ότι είναι καλός?
ότι είναι πρώτος χρονικά και θα ακολουθήσει και δεύτερος
εκτός των αλλων ο χορός σου Αλίνα ειναι πρώτος
ο χορός;
Αν εννοείς "του Ησαϊα", θ'αρχίσω να ανησυχώ......
τουΑν εννοείς "του Ησαϊα", θ'αρχίσω να ανησυχώ......
Αδαμ εννοώ...
του
Αδαμ εννοώ...
ηταν ενα γεματο 50λεπτο ......
για ενα μηνα περιπου περασε απο εκει .....για την Τζουλια υπάρχουν πολυ καλές κριτικές ..επιβεβαιώνω και εγώ οτι προσφέρει σε ολα τα επίπεδα πολυ καλές υπηρεσίες....η αλεξια δουλευε παλια σε μασατζιδικο στο κολωνακι?
εμενα μου λεγε οτι τανε παρθενα στα μασαζ
με πηρε για αγαπουλη φαινεται...
η τζουλια εκαι μεσα κανει καλο μασαζ?
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
για κανα μηνα η για κανα χρονο και πριν που τανε σε αλλο μασατζιδικο?για ενα μηνα περιπου περασε απο εκει .....για την Τζουλια υπάρχουν πολυ καλές κριτικές ..επιβεβαιώνω και εγώ οτι προσφέρει σε ολα τα επίπεδα πολυ καλές υπηρεσίες....
παντως πρεπει να εχει πελατακια και εξω εξου και τα πολλα κινητα που κουβαλαει
τ αγαπαει πολυ το χρημα....
δεν νομιζω οτι εχει και εξω....ξερω τι σου λεω ...το χρημα ολες το αγαπανε ....για κανα μηνα η για κανα χρονο και πριν που τανε σε αλλο μασατζιδικο?
παντως πρεπει να εχει πελατακια και εξω εξου και τα πολλα κινητα που κουβαλαει
τ αγαπαει πολυ το χρημα....
...το χρημα ολες το αγαπανε ....
Μεγάλη αλήθεια αυτή!
Την προηγούμενη Τετάρτη που πέρασα τίποτα νέο και παραμένουν στο 80αρι , δεν θα με ξαναδούν σύντομα.
Ούτε χαμηλότερη διαμόρφωση της τιμής, κατόπιν αιτήματος του πελάτου δεν γίνεται δηλαδή.....??
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τη διεύθυνση του οίκου ούτε να στηλιτεύσω την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί, νομίζω ότι η οροφή πλέον πρέπει να είναι τα 60 ευρώ.
Αργότερα, βλέπουμε.....
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.735
- Πόντοι
- 216
Ούτε χαμηλότερη διαμόρφωση της τιμής, κατόπιν αιτήματος του πελάτου δεν γίνεται δηλαδή.....??
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τη διεύθυνση του οίκου ούτε να στηλιτεύσω την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί, νομίζω ότι η οροφή πλέον πρέπει να είναι τα 60 ευρώ.
Αργότερα, βλέπουμε.....
Δεν μου αρέσει να ζητάει κάτι επίμονα , έγινε η νύξη δις και πήρα αρνητική απάντηση.
εγω μιλησα με την διευθυνση του οικου....Απάντηση: η χαμηλώτερη τιμή υπάρχει με περιορισμό του χρόνου υπηρεσιών απο οποιες κορασίδες συμφωνούν ...Ούτε χαμηλότερη διαμόρφωση της τιμής, κατόπιν αιτήματος του πελάτου δεν γίνεται δηλαδή.....??
Αργότερα, βλέπουμε.....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K