Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
τελικα μαθαμε αν κανουν μασαζ με τα ποδια???

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
και ποια κοπελα προτεινεις???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
κάνεις λάθος ...και με χερα και με ποδια ....αρκει να συννενοηθείς απο πριν
Φίλε Ψάρακα, ξέρεις ότι κάνω πλάκα...
Οπως επίσης ξέρεις ότι το "μασαζ" σε αυτα τα μαγαζιά είναι απλά επίφαση για τα παρελκόμενα

Τις περισσότερες φορες είναι ζύμωμα ή άνοιγμα φύλλου για σπανακόπιτα  :grin: με ελαχιστες εξαιρέσεις....

Όποιος έχει κάνει πραγματικό μασαζ σε κανονικο σπα από επαγγελματια, καταλαβαίνει τη χαοτική διαφορά :S
Μη βαφτίζουμε και το κρέας ψάρι σαν τους παπάδες  :priest:

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά ξερει κάποια από τις 9 ή 10 κοπέλες που έχουν αναφερθεί να κάνουν μασάζ? Γιατί κάποιοι από εμάς για τον συνδιασμό πας σε αυτά τα μέρη.... Για πείτε όποιος γνωρίζει.... Υπάρχει καλή εμφάνιση 9σώμα,  :boobies: κτλ με καλό μασάζ ή απλά είναι κατηγορία στούντιο περισσότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μετα απο 3 δοκιμες με 3 διαφορετικες κοπελες συμπεριλαμβανομενης και της Τζουλιας που πολλοι εκθειαζουν, εβαλα ακυρο στο μαγαζι καθως για μενα ειναι σε σερβις πολυ κατω του μεσου ορου.Μπορει το νεο μαγαζι να ειναι καλο αλλα καμια κοπελα δεν με εξιταρησε οπως συμβαινει σε πολλα αλλα μαγαζια με αλλες κοπελες και μετα απο 240€ που τους αφησα σταματαω τισ καταθεσεις μου στο εν λογω μαγαζι.

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο 3 δοκιμες με 3 διαφορετικες κοπελες συμπεριλαμβανομενης και της Τζουλιας που πολλοι εκθειαζουν, εβαλα ακυρο στο μαγαζι καθως για μενα ειναι σε σερβις πολυ κατω του μεσου ορου.Μπορει το νεο μαγαζι να ειναι καλο αλλα καμια κοπελα δεν με εξιταρησε οπως συμβαινει σε πολλα αλλα μαγαζια με αλλες κοπελες και μετα απο 240€ που τους αφησα σταματαω τισ καταθεσεις μου στο εν λογω μαγαζι.
ετσι ειναι φιλε μου οπως τα λες

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
σεβομαι την γνωμη σου αλλα μου αλλα  οπως λες και εσυ πολλοι εκθειαζουμε την Τζούλια και ενας (εσυ) δεν εμεινε ευχαριστημένος ...δεν ξερω αν ζήτησες ακραια  πραγματα που δεν μπορουσε να ανταποκριθει....

kremezis

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ιλιανα και πάσης Βουλγαρίας . Μιλφάρα 38 ετών σώμα τέλειο για καλό αισθησιακό μασάζ και καβαλητό μαμίσι.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Φίλε Ψάρακα, ξέρεις ότι κάνω πλάκα...
Οπως επίσης ξέρεις ότι το "μασαζ" σε αυτα τα μαγαζιά είναι απλά επίφαση για τα παρελκόμενα

Τις περισσότερες φορες είναι ζύμωμα ή άνοιγμα φύλλου για σπανακόπιτα  :grin: με ελαχιστες εξαιρέσεις....

Όποιος έχει κάνει πραγματικό μασαζ σε κανονικο σπα από επαγγελματια, καταλαβαίνει τη χαοτική διαφορά :S
Μη βαφτίζουμε και το κρέας ψάρι σαν τους παπάδες  :priest:
επειή ειμαι λάτρης του μασάζ και περιφέρομαι αρκετα χρόνια σε τέτοια μαγαζιά σε πληροφορώ οτι υπάρχουν αποδεκτοι συνδυασμοί που σε αφήνουν ικανοποιημένο....επίσης θεωρώ απαράδεκτο το απλο τριψιμο και το ανοιγμα φυλλου και με αυτο το κριτηριο καταλήγω στις επιλογές μου (πραγματι υπάρχει)...για οτιδηποτε αλλο σχεδιο υπάρχουν αλλα μαγαζιά....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τελικά ξερει κάποια από τις 9 ή 10 κοπέλες που έχουν αναφερθεί να κάνουν μασάζ? Γιατί κάποιοι από εμάς για τον συνδιασμό πας σε αυτά τα μέρη.... Για πείτε όποιος γνωρίζει.... Υπάρχει καλή εμφάνιση 9σώμα,  :boobies: κτλ με καλό μασάζ ή απλά είναι κατηγορία στούντιο περισσότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
δεν γνωριζω για ολες τις κοπέλες ....θα σου μιλήσω για την Ηλιάνα , την Αλεξία και την Μελίνα που γνωρίζω .....εχεις απόλυτο δίκιο  ,ειμαι  μαζύ σου ....ειναι απαράδεκτο να μη ζητάμε και να μη γινεται μασάζ σε αυτα τα μέρη....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ετσι  .....ηλεκρονικη αιτηση μεσω του site ....με αυτο τον τροπο τον εξασφαλισα εγω...

Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom