οχι .....μια και καλή 11 με 9οι γκομενες εκει ειναι με βαρδιες???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
τελικα μαθαμε αν κανουν μασαζ με τα ποδια???
Γιατί?? Κάνουν με τα χέρια?
κάνεις λάθος ...και με χερα και με ποδια ....αρκει να συννενοηθείς απο πρινΓιατί?? Κάνουν με τα χέρια?
Φίλε Ψάρακα, ξέρεις ότι κάνω πλάκα...κάνεις λάθος ...και με χερα και με ποδια ....αρκει να συννενοηθείς απο πριν
Οπως επίσης ξέρεις ότι το "μασαζ" σε αυτα τα μαγαζιά είναι απλά επίφαση για τα παρελκόμενα
Τις περισσότερες φορες είναι ζύμωμα ή άνοιγμα φύλλου για σπανακόπιτα με ελαχιστες εξαιρέσεις....
Όποιος έχει κάνει πραγματικό μασαζ σε κανονικο σπα από επαγγελματια, καταλαβαίνει τη χαοτική διαφορά :S
Μη βαφτίζουμε και το κρέας ψάρι σαν τους παπάδες
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για την Φωτεινή χρειάζεται κλειδάριθμος ...
και προηγουμένως ...ηλεκτρονική αίτηση..
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Βρε βρε καλώς τα, τα παιδιά τα δικά μας!!!!!και προηγουμένως ...ηλεκτρονική αίτηση..
Τελικά ξερει κάποια από τις 9 ή 10 κοπέλες που έχουν αναφερθεί να κάνουν μασάζ? Γιατί κάποιοι από εμάς για τον συνδιασμό πας σε αυτά τα μέρη.... Για πείτε όποιος γνωρίζει.... Υπάρχει καλή εμφάνιση 9σώμα, κτλ με καλό μασάζ ή απλά είναι κατηγορία στούντιο περισσότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.037
- Πόντοι
- 46.232
έγω έχω ακούσει ότι κάνουν και με την γλώσσακάνεις λάθος ...και με χερα και με ποδια ....αρκει να συννενοηθείς απο πριν
Μετα απο 3 δοκιμες με 3 διαφορετικες κοπελες συμπεριλαμβανομενης και της Τζουλιας που πολλοι εκθειαζουν, εβαλα ακυρο στο μαγαζι καθως για μενα ειναι σε σερβις πολυ κατω του μεσου ορου.Μπορει το νεο μαγαζι να ειναι καλο αλλα καμια κοπελα δεν με εξιταρησε οπως συμβαινει σε πολλα αλλα μαγαζια με αλλες κοπελες και μετα απο 240€ που τους αφησα σταματαω τισ καταθεσεις μου στο εν λογω μαγαζι.
ετσι ειναι φιλε μου οπως τα λεςΜετα απο 3 δοκιμες με 3 διαφορετικες κοπελες συμπεριλαμβανομενης και της Τζουλιας που πολλοι εκθειαζουν, εβαλα ακυρο στο μαγαζι καθως για μενα ειναι σε σερβις πολυ κατω του μεσου ορου.Μπορει το νεο μαγαζι να ειναι καλο αλλα καμια κοπελα δεν με εξιταρησε οπως συμβαινει σε πολλα αλλα μαγαζια με αλλες κοπελες και μετα απο 240€ που τους αφησα σταματαω τισ καταθεσεις μου στο εν λογω μαγαζι.
σεβομαι την γνωμη σου αλλα μου αλλα οπως λες και εσυ πολλοι εκθειαζουμε την Τζούλια και ενας (εσυ) δεν εμεινε ευχαριστημένος ...δεν ξερω αν ζήτησες ακραια πραγματα που δεν μπορουσε να ανταποκριθει....Μετα απο 3 δοκιμες με 3 διαφορετικες κοπελες συμπεριλαμβανομενης και της Τζουλιας που πολλοι εκθειαζουν, εβαλα ακυρο στο μαγαζι καθως για μενα ειναι σε σερβις πολυ κατω του μεσου ορου.Μπορει το νεο μαγαζι να ειναι καλο αλλα καμια κοπελα δεν με εξιταρησε οπως συμβαινει σε πολλα αλλα μαγαζια με αλλες κοπελες και μετα απο 240€ που τους αφησα σταματαω τισ καταθεσεις μου στο εν λογω μαγαζι.
ΗΛΙΑΝΑκαι ποια κοπελα προτεινεις???
επειή ειμαι λάτρης του μασάζ και περιφέρομαι αρκετα χρόνια σε τέτοια μαγαζιά σε πληροφορώ οτι υπάρχουν αποδεκτοι συνδυασμοί που σε αφήνουν ικανοποιημένο....επίσης θεωρώ απαράδεκτο το απλο τριψιμο και το ανοιγμα φυλλου και με αυτο το κριτηριο καταλήγω στις επιλογές μου (πραγματι υπάρχει)...για οτιδηποτε αλλο σχεδιο υπάρχουν αλλα μαγαζιά....Φίλε Ψάρακα, ξέρεις ότι κάνω πλάκα...
Οπως επίσης ξέρεις ότι το "μασαζ" σε αυτα τα μαγαζιά είναι απλά επίφαση για τα παρελκόμενα
Τις περισσότερες φορες είναι ζύμωμα ή άνοιγμα φύλλου για σπανακόπιτα με ελαχιστες εξαιρέσεις....
Όποιος έχει κάνει πραγματικό μασαζ σε κανονικο σπα από επαγγελματια, καταλαβαίνει τη χαοτική διαφορά :S
Μη βαφτίζουμε και το κρέας ψάρι σαν τους παπάδες
δεν γνωριζω για ολες τις κοπέλες ....θα σου μιλήσω για την Ηλιάνα , την Αλεξία και την Μελίνα που γνωρίζω .....εχεις απόλυτο δίκιο ,ειμαι μαζύ σου ....ειναι απαράδεκτο να μη ζητάμε και να μη γινεται μασάζ σε αυτα τα μέρη....Τελικά ξερει κάποια από τις 9 ή 10 κοπέλες που έχουν αναφερθεί να κάνουν μασάζ? Γιατί κάποιοι από εμάς για τον συνδιασμό πας σε αυτά τα μέρη.... Για πείτε όποιος γνωρίζει.... Υπάρχει καλή εμφάνιση 9σώμα, κτλ με καλό μασάζ ή απλά είναι κατηγορία στούντιο περισσότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
ετσι .....ηλεκρονικη αιτηση μεσω του site ....με αυτο τον τροπο τον εξασφαλισα εγω...και προηγουμένως ...ηλεκτρονική αίτηση..
ετσι .....ηλεκρονικη αιτηση μεσω του site ....με αυτο τον τροπο τον εξασφαλισα εγω...
Αγαπητέ Ψάρακα,ξέχασες όμως να αναφέρεις ότι αυτός ο "κλειδάριθμος" είναι αποκλειστικά για έναν χρήστη και δεν βγαίνουν άλλοι,όσες αιτήσεις και να υποβληθούν....Η κάνω λάθος?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K