Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
καθολου σε ζορι μεγαλε ασε τισ κρυαδεσ σου και βρειτε τα με τον αλλο τον δικο σου το τι θα λετε με σειρα μην κανετα και κανενα λαθοσ!

Το ζόρι το είπα γιατί δείχνεις ότι σε πειράζει που κατηγορεί την κοπελιά. Άστην να υπερασπιστεί τον εαυτό της μόνη της. Αφού συμμετέχει. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι την ενδιαφέρει ο ντόρος γύρο της. Εκτός και συμμετέχεις και εσύ σε αυτό.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
Ο
Το ζόρι το είπα γιατί δείχνεις ότι σε πειράζει που κατηγορεί την κοπελιά. Άστην να υπερασπιστεί τον εαυτό της μόνη της. Αφού συμμετέχει. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι την ενδιαφέρει ο ντόρος γύρο της. Εκτός και συμμετέχεις και εσύ σε αυτό.
καλά άστο φιλαρακο δεν πειράζει καληνύχτα δεν καταλαβαίνεις!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Χόμπυ να την πιτσιλάει ο άλλος 65 χρονών.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προφανως αυτο δε γινεται απο χομπι και προφανως η καθε κοπελα κανει τις επιλογες τις.αν δε μπορει να κανει επιλογες τοτε το κανει απο αναγκη.σεβαστα και τα δυο.οσο για αυτο που λες παιζει.υπαρχει και η γεροντολαγνια εξαλου απ την οποια ευτυχως δεν πασχω.ειναι γνωστο οτι εχω ανωτατο οριο ηληκιας και πιο γνωστο ακομα οτι δε μου αρεσουν οι πιτσιλιες!!!!!!!!!αλλα δε καταλαβαινω τελικα το θεμα ειμαι εγω η γενικα τι γινεται στο επαγγελμα?γιατι γενικο συμπερασμα δε μπορει να βγει η καθε μια εχει τη τρελα της....και τα χρεη της επεισης! οσο για μενα για να ληξει το θεμα γιατι κουραστηκαμε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!αν ποτε ξαναρχησω θα το ανακοινωσω!θα ημουνα χαζη να θελω να δουλεψω και να μη το ανακοινωσω εδω!οσο για το συγκεκριμενο μαγαζι λογο φιλιας με τη διευθυνση συχναζω για μασαζ καφε και μπιριμπα.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει τι κάνει η λεγάμενη. Προετοιμάζει την επίσημη επιστροφή της εξιτάροντας τα πλήθη με συνειρμούς για τρίο κλπ (εγώ προφανώς δεν ανήκω στα πλήθη αυτά, από επιλογή δικιά μου).
αντε και να γελασουμε λιγο!ειδικα το vyzara τον προετοιμαζω καθε πρωι!κι οπως με βλεπει με τη καταπληκτικη σουπερ σεξι χαβαγιανας σαγιοναρα τον βγαζει εξω και το παιζει!ειδικα αυτος καθε μερα με παρακαλαει!τι να σου λεω!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Να κανω μια ερωτηση? Απο μασαζ παιζει τιποτα καλο, η ειναι μονο ... κρεοπωλειο? Και αν υπαρχει μασαζ ... τιμες, οροφος?
παιζει απο ολες τις κοπελες ...Βικυ Ηλιανα Τατιανα Σοφια Ζωη ειναι αρκετα καλες με διακριση Ηλιανα και Σοφια

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
καλημερα στα κοριτσια...
θα μας πειτε (για να μην διαβαζουμε ολο το θεμα)
ποσο κοστιζει η επισκεψη? προγραμμα-διαρκεια κλπ...
ευχαριστω πολυ !!!

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Μια σελίδα πριν το λέει δεν είναι μακρυά.....

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
τιμες 60 το μισαωρο 80 μια ωρα...
ειμαστε σοβαροι ρε παιδια...
μασ εχουν κανει τουσ μισθους κινας-πεινας!!!
και θελουν 60 ευρω...να μας αλειψουν λαδι για μιση ωρα...?
τι να πω...

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
τιμες 60 το μισαωρο 80 μια ωρα...
ειμαστε σοβαροι ρε παιδια...
μασ εχουν κανει τουσ μισθους κινας-πεινας!!!
και θελουν 60 ευρω...να μας αλειψουν λαδι για μιση ωρα...?
τι να πω...
60 το μισαωρο ειναι παρα παρα πολλα εκτος και αν ολες ειναι σουπερ μοντελα (μπααααααα??????)
και παλι ειναι πολλα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
παντως οποιας λαδοκορης δεν της αρεσουν οι πιτσιλιες καλυτερα να καθεται σπιτι της...
εμεις οι πορνογεροι δεν πληρωνουμε τα ευρουλακια μας σε β' και γ' διαλογης γκομενες για να μην τις πιτσιλαμε κι ολας...
εξαλλου αυτο ειναι το νοημα της ακριβης τιμης των 60-70-80 ευρω ανα συνεδρια στα μασατζιδικα...
πληρωνουμε για να πιτσιλαμε!!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
προφανως αυτο δε γινεται απο χομπι και προφανως η καθε κοπελα κανει τις επιλογες τις.αν δε μπορει να κανει επιλογες τοτε το κανει απο αναγκη.σεβαστα και τα δυο.οσο για αυτο που λες παιζει.υπαρχει και η γεροντολαγνια εξαλου απ την οποια ευτυχως δεν πασχω.ειναι γνωστο οτι εχω ανωτατο οριο ηληκιας και πιο γνωστο ακομα οτι δε μου αρεσουν οι πιτσιλιες!!!!!!!!!αλλα δε καταλαβαινω τελικα το θεμα ειμαι εγω η γενικα τι γινεται στο επαγγελμα?γιατι γενικο συμπερασμα δε μπορει να βγει η καθε μια εχει τη τρελα της....και τα χρεη της επεισης! οσο για μενα για να ληξει το θεμα γιατι κουραστηκαμε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!αν ποτε ξαναρχησω θα το ανακοινωσω!θα ημουνα χαζη να θελω να δουλεψω και να μη το ανακοινωσω εδω!οσο για το συγκεκριμενο μαγαζι λογο φιλιας με τη διευθυνση συχναζω για μασαζ καφε και μπιριμπα.

Ενταξει Μαρία, σε πιστέψαμε. Επί τη ευκαιρία, ποιό είναι το όριο ηλικίας που έχεις βάλει στον εαυτό σου;

Τώρα να σημειώσω την αντίφαση στα λεγόμενά σου ή θα γίνω κακός; Από τη μιά να λες ότι σταμάτησες, και από την άλλη να μιλάς για όριο ηλικίας σε αυτούς που παίρνεις...  Ποιός κοροϊδεύει ποιόν;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει Μαρία, σε πιστέψαμε. Επί τη ευκαιρία, ποιό είναι το όριο ηλικίας που έχεις βάλει στον εαυτό σου;

Τώρα να σημειώσω την αντίφαση στα λεγόμενά σου ή θα γίνω κακός; Από τη μιά να λες ότι σταμάτησες, και από την άλλη να μιλάς για όριο ηλικίας σε αυτούς που παίρνεις...  Ποιός κοροϊδεύει ποιόν;
ασε μας ρε φιλε και ξυπνησα στραβα!θα μας πεις και ποτε θα γα...μεστε!κι επειδη δε δουλευω θα το κοψω?τραβα καμια βολτα να ξελαμπικαρεις!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
ασε μας ρε φιλε και ξυπνησα στραβα!θα μας πεις και ποτε θα γα...μεστε!κι επειδη δε δουλευω θα το κοψω?τραβα καμια βολτα να ξελαμπικαρεις!

Είναι άλλο πράγμα να γαμιέσαι χωρίς λεφτά γιατί γουστάρεις, και άλλο πράγμα να εκδίδεσαι, δηλ. να γαμιέσαι για να βγαλεις λεφτά. Μην κάνεις τη χαζή, γιατί δεν είσαι. 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom