Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι.  ολες  σχεδον  ψαχνονται για κατι  αποδοτικοτερο(  σε συναρτηση παντα με την ορεξη τους , τις αντοχες τους , τις φιλοδοξιες και τους στοχους τους ).     εξαλλου   επιλογες υπαρχουν .  στουντια , μπουρδελα, γραφεια, αλλες χωρες, να δουλευουν μονες τους κλπ. 

Είναι δικαιωμά τους αρκεί μόνο να μην προσπαθούν να δώσουν άλλη διάσταση στην αποδοτικότερη αναζήτησή τους κέρδους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.013
Πόντοι
46.232
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=6t2vjO0M60o[/video] [/video]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σεβαστέ μου, Ψάρακα, είσαι ένα από τα μέλη με την μεγαλύτερη προσφορά εδώ μέσα. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σου. Απλά λέω, ότι δεν έχω κάποιους "ιδιοτελείς λόγους". Ενοχλούμαι όμως που η λεγάμενη το παίζει "ιστορια" (τις προαλλες έφτασε να παρεξηγηθεί που την αποκάλεσα, χωρίς να ήθελα να τη μειώσω, "πουτανα"). Και βέβαια, κάτι που αφορα όλους μας, ενοχλούμαι από την έλλειψη επαγγελματισμού που τη χαρακτηρίζει: τη μία ανοίγει ινστιτούτο, την άλλη το κλείνει και κάνει βίζιτες πρώτα σε ζευγαρια, μετα και σε αντρες χωρις θυληκη συνοδεία, την παράλλη δουλεύει σε μασατζιδικο, χτες λέει ότι σταματησε κλπ. Το έχω ξαναπει: αυτές τις πουτάνες στην πιάτσα τις λέμε γυρολογους... Sorry για το off-topic.
μα δεν παρεξηγηθηκα μια δουλεια ειναι οπως ο ζιγκολο ας πουμε!

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί η καλλιτέχνης των πνευστών χρησιμοποίησε την έκφραση "όπως ο ζιγκολό" ενώ θα μπορούσε να πει "όπως ο γιατρός"

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί η καλλιτέχνης των πνευστών χρησιμοποίησε την έκφραση "όπως ο ζιγκολό" ενώ θα μπορούσε να πει "όπως ο γιατρός"
γιατι η πουτανα ειναι "τρε μπαλ" επαγγελμα ενω ο ζιγκολο ειναι μαγκας????????

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Να κανω μια ερωτηση? Απο μασαζ παιζει τιποτα καλο, η ειναι μονο ... κρεοπωλειο? Και αν υπαρχει μασαζ ... τιμες, οροφος?
παιζει και μασαζ.εμενα μου κανει συνηθως η ηλιανα αλλα και η βικη ξερει καλο.για τις αλλες δεν εχω εμπειρια.ειναι στο πεμπτο οροφο το κουδουνι personal spa.απο το αριστερο ασανσερ παντα!τιμες 60 το μισαωρο 80 μια ωρα.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
παιζει και μασαζ.εμενα μου κανει συνηθως η ηλιανα αλλα και η βικη ξερει καλο.για τις αλλες δεν εχω εμπειρια.ειναι στο πεμπτο οροφο το κουδουνι personal spa.απο το αριστερο ασανσερ παντα!τιμες 60 το μισαωρο 80 μια ωρα.
ρε γαιδουρι!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Ξέρει τι κάνει η λεγάμενη. Προετοιμάζει την επίσημη επιστροφή της εξιτάροντας τα πλήθη με συνειρμούς για τρίο κλπ (εγώ προφανώς δεν ανήκω στα πλήθη αυτά, από επιλογή δικιά μου).

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
Ξέρει τι κάνει η λεγάμενη. Προετοιμάζει την επίσημη επιστροφή της εξιτάροντας τα πλήθη με συνειρμούς για τρίο κλπ (εγώ προφανώς δεν ανήκω στα πλήθη αυτά, από επιλογή δικιά μου).
ρε μεγαλε δεν βαρεθηκεσ τα ιδια και τα ιδια ανοιξε ενα θρεντ δικο σου και γραφε και ακουγε τα μονοσ σου! μασ ζαλισεσ μπασ σε καλο σου εχεισ φαγωθει με την κοπελα!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σε βλεπω ενημερωμενη !!!  ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
μα δεν παρεξηγηθηκα μια δουλεια ειναι οπως ο ζιγκολο ας πουμε!

Η δουλειά ποτέ δεν είναι ντροπή!!
Ειδικά αν έχεις κάνει το χόμπι σου δουλειά και έχεις συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφελίμου!!!!!

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγαλε δεν βαρεθηκεσ τα ιδια και τα ιδια ανοιξε ενα θρεντ δικο σου και γραφε και ακουγε τα μονοσ σου! μασ ζαλισεσ μπασ σε καλο σου εχεισ φαγωθει με την κοπελα!

Λίγο σε ζόρι σε βρίσκω. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε στο επόμενο ποστ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
Λίγο σε ζόρι σε βρίσκω. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε στο επόμενο ποστ.
καθολου σε ζορι μεγαλε ασε τισ κρυαδεσ σου και βρειτε τα με τον αλλο τον δικο σου το τι θα λετε με σειρα μην κανετα και κανενα λαθοσ!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom