Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Είναι άλλο πράγμα να γαμιέσαι χωρίς λεφτά γιατί γουστάρεις, και άλλο πράγμα να εκδίδεσαι, δηλ. να γαμιέσαι για να βγαλεις λεφτά. Μην κάνεις τη χαζή, γιατί δεν είσαι. 
συνεχησε εσυ γινεσαι ρεζιλι...αν εισαι αντρας!γιατι για να καθεσαι ολοκληρος αντρας ολη μερα στο πληκτρολογιο για μια "πουτανα" εισαι πολυ ρεζιλης!και μαλον σε πειραξε πολυ το οριο ηληκιας!!!αντε φανερωθηκες πηγαινε σε κανενα μασατζιδικο τωρα αλλα παρε και τα υπογλοσια μαζι!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
συνεχησε εσυ γινεσαι ρεζιλι...αν εισαι αντρας!γιατι για να καθεσαι ολοκληρος αντρας ολη μερα στο πληκτρολογιο για μια "πουτανα" εισαι πολυ ρεζιλης!και μαλον σε πειραξε πολυ το οριο ηληκιας!!!αντε φανερωθηκες πηγαινε σε κανενα μασατζιδικο τωρα αλλα παρε και τα υπογλοσια μαζι!

Για τα όσα σού έγραψα πριν, έκανες βέβαια την πάπια. Ή αν θες, πέταξες την μπάλλα στην εξέδρα. Τι να πεις, βέβαια;

Για το αν είμαι άντρας και ποιά είναι η ηλικία μου, το αφήνω σε αυτούς που με ξέρουν, και όχι σε κάποιο άτομο όπως εσύ, που δεν με έχει συναντήσει ποτέ.

Επίσης μια συμβουλή: πρέπει να κοιτάξεις το θέμα της χαμηλής αυτο-εκτίμησής σου. Υπάρχουν ειδικοί γιατροί (ψυχίατροι, μην τρομάζεις με τη λέξη) που μπορούν να σε βοηθήσουν.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.297
Πόντοι
7.195
Είναι άλλο πράγμα να γαμιέσαι χωρίς λεφτά γιατί γουστάρεις, και άλλο πράγμα να εκδίδεσαι, δηλ. να γαμιέσαι για να βγαλεις λεφτά. Μην κάνεις τη χαζή, γιατί δεν είσαι. 
μπας και εισαι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ???????????/

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε παιδια πολυ  ντορος για την μαρια σε σημειο που να σκεφτομαι μηπως εκανα μαλακια που δεν προλαβα να την παρω
για να ασχολουνται καποιοι τοσο πολυ με το αν θα επιστεψει η οχι στο στιβο
νομιζω λεει πολλα.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για τα όσα σού έγραψα πριν, έκανες βέβαια την πάπια. Ή αν θες, πέταξες την μπάλλα στην εξέδρα. Τι να πεις, βέβαια;

Για το αν είμαι άντρας και ποιά είναι η ηλικία μου, το αφήνω σε αυτούς που με ξέρουν, και όχι σε κάποιο άτομο όπως εσύ, που δεν με έχει συναντήσει ποτέ.

Επίσης μια συμβουλή: πρέπει να κοιτάξεις το θέμα της χαμηλής αυτο-εκτίμησής σου. Υπάρχουν ειδικοί γιατροί (ψυχίατροι, μην τρομάζεις με τη λέξη) που μπορούν να σε βοηθήσουν.

άνθρωπε του θεού δεν εξηγείται...ή είσαι κολλημένος γενικά ή έχεις κάποιο προσωπικό κόλλημα ή διένεξη με την λεγάμενη και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια. Χέστην μωρέ αδερφάκι μου και κόψε αυτό το μπλιμπλίκι επιτέλους.Κουράζει.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τελικά άλλη εκτός της Μαρίας δεν υπάρχει εδώ?

Τελικά μήπως έχουμε γεμίσει με :d-spam: και :offtopic: :offtopic:  το νήμα?

Γιατί δεν πάνε οι ενδιαφερόμενοι στο σχετικό νήμα με τις παπαρολογίες?

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.075
Πόντοι
216
ρε παιδια πολυ  ντορος για την μαρια σε σημειο που να σκεφτομαι μηπως εκανα μαλακια που δεν προλαβα να την παρω
για να ασχολουνται καποιοι τοσο πολυ με το αν θα επιστεψει η οχι στο στιβο
νομιζω λεει πολλα.....

ε, καλά μη σκάσεις κιόλας , μπορεί να ΄χεις κι άλλη ευκαιρία....

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.075
Πόντοι
216
αν ποτε ξαναρχησω θα το ανακοινωσω!θα ημουνα χαζη να θελω να δουλεψω και να μη το ανακοινωσω εδω!οσο για το συγκεκριμενο μαγαζι λογο φιλιας με τη διευθυνση συχναζω για μασαζ καφε και μπιριμπα.

............................

μην παραλήψεις γιατί περιμένουμε με αγωνία.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
άνθρωπε του θεού δεν εξηγείται...ή είσαι κολλημένος γενικά ή έχεις κάποιο προσωπικό κόλλημα ή διένεξη με την λεγάμενη και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια. Χέστην μωρέ αδερφάκι μου και κόψε αυτό το μπλιμπλίκι επιτέλους.Κουράζει.

ειναι σιγουρο οτι εχει προηγουμενα με το μαρακι τωρα τι οι 2 τους ξερουν...

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
αν ποτε ξαναρχησω θα το ανακοινωσω!θα ημουνα χαζη να θελω να δουλεψω και να μη το ανακοινωσω εδω!οσο για το συγκεκριμενο μαγαζι λογο φιλιας με τη διευθυνση συχναζω για μασαζ καφε και μπιριμπα.

............................

μην παραλήψεις γιατί περιμένουμε με αγωνία.

.. μπέρδεψε τα nick η σουλα.....
;)  ;)  ;)  ;)  ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μιά που το thread έχει σπαμαρισθεί αγρίως,ας συνεισφέρω κι εγώ με ένα "κοινωνικό" μήνυμα :

Φίλε -Φίλη προσοχή!!!!:
Αν σε κεράτωσε ο γκόμενος/α και θέλεις να πήδηξεις απ το μπαλκόνι, θυμήσου!
κέρατα έβγαλες..ΟΧΙ ΦΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.673
Πόντοι
506
...έχει μεγάλα βυζιά αυτή η Μαρία, ρε? Γιατί δε βλέπω άλλο λόγο ν ασχολείται κανείς μαζί της...

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.075
Πόντοι
216
τόσοι καθηγητές της πορνολογίας-πουτανολογίας ασχολούνται, δεν μπορεί , κάτι θα ξέρουν...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Και το διαμάντι είναι στην ουσία άνθρακας, αλλά κατά την ταπεινή προσωπική μου αίσθηση....

......άνθρακας ο θησαυρός (σε επαγγελματικό επίπεδο).

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Και το διαμάντι είναι στην ουσία άνθρακας, αλλά κατά την ταπεινή προσωπική μου αίσθηση....

......άνθρακας ο θησαυρός (σε επαγγελματικό επίπεδο).

Εχει ενδιαφέρον ότι κινούμενοι από δύο εντελώς διαφορετικούς δρόμους, βγάζουμε το ίδιο συμπέρασμα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom