Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
καλησπέρα στη γλυκιά Φωτεινούλα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ρε γιδι..
το 60% των ποστ σου αναφερεσαι σε μενα κ ενα αλλο 20% εξυμνεις κ προωθεις τις αγαπες/τανες σου..
ποτε θα σου πουμε στο διαολο???????
σου εχουν ηδη απαντησει πολλοι και πολυγραφοτεροι απο μενα !!!!!
εφοσον στο επιτρεπει ο γιατρος σου ,ανικανε για κατι αλλο ,  ΤΡΑΓΟΥΔΑ !!!!!!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
τι ωραια που θα ηταν ,   αντι  για  αυτους    να γραφατε  εσεις ,  πως τα περασατε  και λεπτομερειες  του μασαζ.   θα ειχε αλλη  χαρη. 
φιλε αστο καλυτερα .......θα εχανες πασα ιδεα για το αντρικο φυλλο.....

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρέσεις γιατί με επιβεβαιώνεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
παρτε εναν αντρα για τις κυριες!τι θα απογινουμε τελικα εμεις?

Η κυρία ετοιμάζει ψυχολογικά τους θαυμαστές της για τη δημόσια επιστροφή της (όχι πως σταματησε και ποτέ σε ενα κύκλο λιγότερο δημόσιο).

Παμπόνηρη Μαρία...

ΥΓ: αντι για τη λέξη "θαυμαστές", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη λέξη "λιγούρια", "αγαπούληδες", κλπ. Απλά το επίπεδό μου, δεν μού επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσω εγώ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Η κυρία ετοιμάζει ψυχολογικά τους θαυμαστές της για τη δημόσια επιστροφή της (όχι πως σταματησε και ποτέ σε ενα κύκλο λιγότερο δημόσιο).

Παμπόνηρη Μαρία...

ΥΓ: αντι για τη λέξη "θαυμαστές", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη λέξη "λιγούρια", "αγαπούληδες", κλπ. Απλά το επίπεδό μου, δεν μού επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσω εγώ
καλα απο ΕΠΙΠΕΔΟ ,και εδω και στο αλλο θρεντ , μας εχεις αφησει αναυδους !!!!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

Παμπόνηρη Μαρία...

εσυ τελικα γιατι πραγμα καιγεσαι .....να συνεχισει ωστε να εχουμε αλλο ενα κορμι στις επιλογες μας η να την ειρωνευεσαι και να την προκαλεις για τους δικους σου λογους ....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο λαδοτριβείο. Πολύ μπλα μπλα και πολλές έριδες και σχεδόν καθόλου ενημέρωση.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
εσυ τελικα γιατι πραγμα καιγεσαι .....να συνεχισει ωστε να εχουμε αλλο ενα κορμι στις επιλογες μας η να την ειρωνευεσαι και να την προκαλεις για τους δικους σου λογους ....

Σεβαστέ μου, Ψάρακα, είσαι ένα από τα μέλη με την μεγαλύτερη προσφορά εδώ μέσα. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σου. Απλά λέω, ότι δεν έχω κάποιους "ιδιοτελείς λόγους". Ενοχλούμαι όμως που η λεγάμενη το παίζει "ιστορια" (τις προαλλες έφτασε να παρεξηγηθεί που την αποκάλεσα, χωρίς να ήθελα να τη μειώσω, "πουτανα"). Και βέβαια, κάτι που αφορα όλους μας, ενοχλούμαι από την έλλειψη επαγγελματισμού που τη χαρακτηρίζει: τη μία ανοίγει ινστιτούτο, την άλλη το κλείνει και κάνει βίζιτες πρώτα σε ζευγαρια, μετα και σε αντρες χωρις θυληκη συνοδεία, την παράλλη δουλεύει σε μασατζιδικο, χτες λέει ότι σταματησε κλπ. Το έχω ξαναπει: αυτές τις πουτάνες στην πιάτσα τις λέμε γυρολογους... Sorry για το off-topic.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Σεβαστέ μου, Ψάρακα, είσαι ένα από τα μέλη με την μεγαλύτερη προσφορά εδώ μέσα. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σου. Απλά λέω, ότι δεν έχω κάποιους "ιδιοτελείς λόγους". Ενοχλούμαι όμως που η λεγάμενη το παίζει "ιστορια" (τις προαλλες έφτασε να παρεξηγηθεί που την αποκάλεσα, χωρίς να ήθελα να τη μειώσω, "πουτανα"). Και βέβαια, κάτι που αφορα όλους μας, ενοχλούμαι από την έλλειψη επαγγελματισμού που τη χαρακτηρίζει: τη μία ανοίγει ινστιτούτο, την άλλη το κλείνει και κάνει βίζιτες πρώτα σε ζευγαρια, μετα και σε αντρες χωρις θυληκη συνοδεία, την παράλλη δουλεύει σε μασατζιδικο, χτες λέει ότι σταματησε κλπ. Το έχω ξαναπει: αυτές τις πουτάνες στην πιάτσα τις λέμε γυρολογους... Sorry για το off-topic.
φιλε ουτε εγω εχω διαθεση αντιδικιας ....και μπραβο σου που εξηγησες τους δικους λογους ασχετα αν πολυασχοληθηκες με κατι που σε ενοχλει ...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
φιλε ουτε εγω εχω διαθεση αντιδικιας ....και μπραβο σου που εξηγησες τους δικους λογους ασχετα αν πολυασχοληθηκες με κατι που σε ενοχλει ...
βλεπεις αγαπητε ΨΑΡΑΚΑ ειναι ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!!!!!!
μην ξεπεφτουμε κιολας....

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογείσαι για τη γνώμη σου. Και εγώ περίπου (περίπου λέω) συμφωνώ μαζί σου. Κάθε γυναίκα που αποφασίζει να ζει και να κάνει λεφτά από το κορμί της είναι μια επαγγελματίας που παρέχει υπηρεσίες. Όταν αλλάζεις τρόπο άσκησης επαγγέλματος σημαίνει ότι ψάχνεσαι. Ήτοι ένας τρόπος (π.χ. βύζιτες) δεν σου αποδίδει όσα θες και ψάχνεις κάτι άλλο πιό αποδοτικό. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να περνάμε την ώρα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ετσι ειναι.  ολες  σχεδον  ψαχνονται για κατι  αποδοτικοτερο(  σε συναρτηση παντα με την ορεξη τους , τις αντοχες τους , τις φιλοδοξιες και τους στοχους τους ).    εξαλλου  επιλογες υπαρχουν .  στουντια , μπουρδελα, γραφεια, αλλες χωρες, να δουλευουν μονες τους κλπ. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο λαδοτριβείο. Πολύ μπλα μπλα και πολλές έριδες και σχεδόν καθόλου ενημέρωση.
πρέπει να περάσεις....βέβαια δεν έχει κινεζάκια  :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom