leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Δηλαδή η Φωτεινή.
Δηλαδή η Φωτεινή.
Να και η αναφορά στον μεγάλο Wittgenstein.Μην συνεχίζεις τον κατήφορο. Αν δεν έχουμε να πούμε κάτι καλλίτερα είναι να σιωπούμε. Αφού είναι και χρυσός η σιωπή.
σου εχουν ηδη απαντησει πολλοι και πολυγραφοτεροι απο μενα !!!!!ρε γιδι..
το 60% των ποστ σου αναφερεσαι σε μενα κ ενα αλλο 20% εξυμνεις κ προωθεις τις αγαπες/τανες σου..
ποτε θα σου πουμε στο διαολο???????
φιλε αστο καλυτερα .......θα εχανες πασα ιδεα για το αντρικο φυλλο.....τι ωραια που θα ηταν , αντι για αυτους να γραφατε εσεις , πως τα περασατε και λεπτομερειες του μασαζ. θα ειχε αλλη χαρη.
χαιρομαι που σου αρεσει ....Μου αρέσεις γιατί με επιβεβαιώνεις.
παρτε εναν αντρα για τις κυριες!τι θα απογινουμε τελικα εμεις?
καλα απο ΕΠΙΠΕΔΟ ,και εδω και στο αλλο θρεντ , μας εχεις αφησει αναυδους !!!!!!Η κυρία ετοιμάζει ψυχολογικά τους θαυμαστές της για τη δημόσια επιστροφή της (όχι πως σταματησε και ποτέ σε ενα κύκλο λιγότερο δημόσιο).
Παμπόνηρη Μαρία...
ΥΓ: αντι για τη λέξη "θαυμαστές", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη λέξη "λιγούρια", "αγαπούληδες", κλπ. Απλά το επίπεδό μου, δεν μού επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσω εγώ
εσυ τελικα γιατι πραγμα καιγεσαι .....να συνεχισει ωστε να εχουμε αλλο ενα κορμι στις επιλογες μας η να την ειρωνευεσαι και να την προκαλεις για τους δικους σου λογους ....Η κυρία ετοιμάζει ψυχολογικά τους θαυμαστές της για τη δημόσια επιστροφή της (όχι πως σταματησε και ποτέ σε ενα κύκλο λιγότερο δημόσιο).
Παμπόνηρη Μαρία...
ΥΓ: αντι για τη λέξη "θαυμαστές", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη λέξη "λιγούρια", "αγαπούληδες", κλπ. Απλά το επίπεδό μου, δεν μού επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσω εγώ
εσυ τελικα γιατι πραγμα καιγεσαι .....να συνεχισει ωστε να εχουμε αλλο ενα κορμι στις επιλογες μας η να την ειρωνευεσαι και να την προκαλεις για τους δικους σου λογους ....
φιλε ουτε εγω εχω διαθεση αντιδικιας ....και μπραβο σου που εξηγησες τους δικους λογους ασχετα αν πολυασχοληθηκες με κατι που σε ενοχλει ...Σεβαστέ μου, Ψάρακα, είσαι ένα από τα μέλη με την μεγαλύτερη προσφορά εδώ μέσα. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σου. Απλά λέω, ότι δεν έχω κάποιους "ιδιοτελείς λόγους". Ενοχλούμαι όμως που η λεγάμενη το παίζει "ιστορια" (τις προαλλες έφτασε να παρεξηγηθεί που την αποκάλεσα, χωρίς να ήθελα να τη μειώσω, "πουτανα"). Και βέβαια, κάτι που αφορα όλους μας, ενοχλούμαι από την έλλειψη επαγγελματισμού που τη χαρακτηρίζει: τη μία ανοίγει ινστιτούτο, την άλλη το κλείνει και κάνει βίζιτες πρώτα σε ζευγαρια, μετα και σε αντρες χωρις θυληκη συνοδεία, την παράλλη δουλεύει σε μασατζιδικο, χτες λέει ότι σταματησε κλπ. Το έχω ξαναπει: αυτές τις πουτάνες στην πιάτσα τις λέμε γυρολογους... Sorry για το off-topic.
βλεπεις αγαπητε ΨΑΡΑΚΑ ειναι ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!!!!!!φιλε ουτε εγω εχω διαθεση αντιδικιας ....και μπραβο σου που εξηγησες τους δικους λογους ασχετα αν πολυασχοληθηκες με κατι που σε ενοχλει ...
Τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο λαδοτριβείο. Πολύ μπλα μπλα και πολλές έριδες και σχεδόν καθόλου ενημέρωση.
φιλε αστο καλυτερα .......θα εχανες πασα ιδεα για το αντρικο φυλλο.....
χαιρομαι που σου αρεσει ....
Σεβαστέ μου, Ψάρακα, είσαι ένα από τα μέλη με την μεγαλύτερη προσφορά εδώ μέσα. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να αντιδικήσω μαζί σου. Απλά λέω, ότι δεν έχω κάποιους "ιδιοτελείς λόγους". Ενοχλούμαι όμως που η λεγάμενη το παίζει "ιστορια" (τις προαλλες έφτασε να παρεξηγηθεί που την αποκάλεσα, χωρίς να ήθελα να τη μειώσω, "πουτανα"). Και βέβαια, κάτι που αφορα όλους μας, ενοχλούμαι από την έλλειψη επαγγελματισμού που τη χαρακτηρίζει: τη μία ανοίγει ινστιτούτο, την άλλη το κλείνει και κάνει βίζιτες πρώτα σε ζευγαρια, μετα και σε αντρες χωρις θυληκη συνοδεία, την παράλλη δουλεύει σε μασατζιδικο, χτες λέει ότι σταματησε κλπ. Το έχω ξαναπει: αυτές τις πουτάνες στην πιάτσα τις λέμε γυρολογους... Sorry για το off-topic.
πρέπει να περάσεις....βέβαια δεν έχει κινεζάκιαΤι συμβαίνει με το συγκεκριμένο λαδοτριβείο. Πολύ μπλα μπλα και πολλές έριδες και σχεδόν καθόλου ενημέρωση.