- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
γυρισε η τζουλια ? η ειναι αλλη με το ιδιο ονομα ?
την ίδια απορία έχω κι εγώ...
γυρισε η τζουλια ? η ειναι αλλη με το ιδιο ονομα ?
Έχω να παρατηρήσω φίλε μου ότι η πουτάνα δεν το δίνει ποτέ για το κέφι της. μόνο στον αγαπητικό της ή στον νταβά της. Εκτός αυτών, το κέφι της το συνδυάζει και με την αμοιβή.
η συγκεκριμενη τανα γαμιοταν με αυτον που γουσταρε κ το εκανε εξαισια..
για αυτο ηταν κ επιλεκτικη σε ποιον θα το δωσει..
αλλα ειχε προβλημα συμπεριφορας..
τωρα για το πως κατεληξε σε μασατζιδικο..το εχουμε πει..
κυκλωθυμικη κ αλλοπροσαλλη..
το στιγμάτισε με την παρουσία της![]()
εχεις κι αλλες ?:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(κολλητή μου τι εννοείς...γνωστή μου απλή είναι , όπως και άλλες απο τον χώρο του λαδιού
που εισαι καλε ολο το καλοκαιρι..?στο τσιμπουτι ειχες παει?η συγκεκριμενη τανα γαμιοταν με αυτον που γουσταρε κ το εκανε εξαισια..
για αυτο ηταν κ επιλεκτικη σε ποιον θα το δωσει..
αλλα ειχε προβλημα συμπεριφορας..
τωρα για το πως κατεληξε σε μασατζιδικο..το εχουμε πει..
κυκλωθυμικη κ αλλοπροσαλλη..
που εισαι καλε ολο το καλοκαιρι..?στο τσιμπουτι ειχες παει?
βαριούνται να γράφουνΘα βάλουμε και μετρητή τώρα; Μήπως γράφει και κανένας για κάποια άλλη; Ή έχει πέσει αναδουλειά ή βαριούνται να γράφουν.
το πιθανοτερο γιατι τις προαλλες που ηρθα ειχε κοσμο.θα εισαι πανω σημερα μπουμπου?θα ερθω κατα τις 2 ποιες κοπελες ειναι σημερα?βαριούνται να γράφουν
το πιθανοτερο γιατι τις προαλλες που ηρθα ειχε κοσμο.θα εισαι πανω σημερα μπουμπου?θα ερθω κατα τις 2 ποιες κοπελες ειναι σημερα?
παρτε εναν αντρα για τις κυριες!τι θα απογινουμε τελικα εμεις?
απορω πως πιστευεις οτι o ntinows 69 ειναι "δεκτης" και μαλιστα απο κοριτσαρο οπως η ΜΑΡΙΑ!Έτσι που γράφεις αφήνεις να εννοηθεί ότι είσαι ο δέκτης της κυκλωθυμίας της αλλά και από δεύτερο χέρι να είναι η ενημέρωσή σου, πάλι είναι αξιόπιστη.
απορω πως πιστευεις οτι o ntinows 69 ειναι "δεκτης" και μαλιστα απο κοριτσαρο οπως η ΜΑΡΙΑ!
ειναι γνωστος ΑΝΙΚΑΝΟΣ και φυσικα ξεσπα το κομπλεξ του σε οποιονδηποτε του δειξει τι "ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ " ειναι.
και φυσικα οποια δεν του καθεται οπως αυτος θελει αστα να πανε.....
αυτο τον γελοιο πιστευεις ως αξιοπιστο ?????
[size=13pt]σε λυπαμαι !!!!!![/size]