Εγω εκανα χιουμορ επειδη ειναι σπανιο στα μαγαζια το τριπλο....τα coins τα συναντας στα ηλεκτρονικα παιγνιδια οπου με ενα κερμα παιζεις ενα και με τρια τεσσερα games.....ουτε αργκω ουτε εσωτερικη σεκτα παιζει....στηριχθηκα σε οτι εγραψες μονος σου και δεν ειχα σκοπο να σε θιξω η να σε προβληματίσω....οσο για την τιμη ειναι 80 ευρω ....
Α , τώρα κατάλαβα το νόημα. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση συναγωνιστή διότι δεν είχα χαμπάρι καθόλου τι εννοούσες (για να είμαι ειλικρινής είχε αρχίσει να μου δημιουργείται αφηρημένα μια εικόνα οτι κάποιοι λίγοι θέλουν να μην είναι μαζί με όλο τον δυνατό κορμό του συνόλου των συναγωνιστών αλλά 'κλείνονται' σε υποομάδες - υποχρεώνονται σε ομερτά και εν γένει σε ένα σύνολο ιδεών και αξιών που είναι πολύ μακρια από το χαρακτήρα και το πρακτικό σκοπό αυτού εδώ του ιστοχώρου.)
Και είναι λογικό να μην καταλάβω με την πρώτη, γιατί ο καθένας έχει πολύ διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις και δεν μπορεί όλοι μας να έχουμε την δυνατότητα συνενόησης μέσα στο ίδιο context framework. Ευχαριστώ και για την πληροφόριση για την τιμή , ώστε να εντείνω την πίεση μαζί με τους αγαπητούς συναγωνιστές για καλύτερες τιμές στο εγγύτερο μέλλον.
...keep the strong resistance...
V for Vendetta