Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Εγω εκανα χιουμορ επειδη ειναι σπανιο στα μαγαζια το τριπλο....τα coins τα συναντας στα ηλεκτρονικα παιγνιδια οπου με ενα κερμα παιζεις ενα και με τρια τεσσερα games.....ουτε αργκω ουτε εσωτερικη σεκτα παιζει....στηριχθηκα σε οτι εγραψες μονος σου και δεν ειχα σκοπο να σε θιξω η να σε προβληματίσω....οσο για την τιμη  ειναι 80 ευρω ....

Α , τώρα κατάλαβα το νόημα.  Ευχαριστώ για την διευκρίνηση συναγωνιστή διότι δεν είχα χαμπάρι καθόλου τι εννοούσες (για να είμαι ειλικρινής είχε αρχίσει να μου δημιουργείται αφηρημένα μια εικόνα οτι κάποιοι λίγοι θέλουν να μην είναι μαζί με όλο τον δυνατό κορμό του συνόλου των συναγωνιστών αλλά 'κλείνονται' σε υποομάδες - υποχρεώνονται σε ομερτά και εν γένει σε ένα σύνολο ιδεών και αξιών που είναι πολύ μακρια από το χαρακτήρα και το πρακτικό σκοπό αυτού εδώ του ιστοχώρου.)
  Και είναι λογικό να μην καταλάβω με την πρώτη, γιατί ο καθένας έχει πολύ διαφορετικές προσλαμβάνουσες παραστάσεις και δεν μπορεί όλοι μας να έχουμε την δυνατότητα συνενόησης μέσα στο ίδιο context framework. Ευχαριστώ και για την πληροφόριση για την τιμή ,  ώστε να εντείνω την πίεση μαζί με τους αγαπητούς συναγωνιστές για καλύτερες τιμές στο εγγύτερο μέλλον.

...keep the strong resistance...

V for Vendetta

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
τον τιμοκαταλογο μου τον ειπε απο πριν...80 ευρω γενικα....οταν τελειωσαμε τις εδωσα 100 και περιμενα ρεστα...ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ..ποσα ειναι? και μου λεει ειμαστε ενταξει! για πιο ξευτυλισμα μιλας κορινακι? αν δεν θελεις να μιλανε για σενα στο σαιτ(που ξερω οτι διαβαζεις..) να κανεις σωστα τις εξηγησεις σου!!
κορινα η μελινα ? γιατι κορινα δεν υπαρχει στο εν λόγω ....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
ισως εχεις δικιο....αλλα δεν θελω να πληρωσω ουτε 80!!! οταν εμενα μου εχουν μειωθει εως και 80% τα εσοδα.....δεν μπορει η καθε-κυρια μελινα να μου ζηταει τα ιδια που ζητουσε μεχρι πριν 2 χρονια......

:thumbsup:

καλυτερα να κατσω σπιτι και να γαμησω την γυναικα μου! (ανωμαλους θα μας καταντησουν....)

:2funny: :2funny: :2funny:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εγκυρη πληροφορια αναφερει οτι σημερα θα ενταχθουν στο ροστερ τρεις νεες παρουσιες ...θα ακολουθησει κριτικη μετα απο test ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
εγκυρη πληροφορια αναφερει οτι σημερα θα ενταχθουν στο ροστερ τρεις νεες παρουσιες ...θα ακολουθησει κριτικη μετα απο test ...

Με ρέγουλο το test-drive. Όχι όλες μαζί ταυτόχρονα (σαν τον άλλον... :cheesy:)

Ενημέρωσε με πρώτη ευκαιρία, για ηλικιακή περιοχή που κινούνται και γενική εξωτερική περιγραφή.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.745
Πόντοι
34.267

Ενημέρωσε με πρώτη ευκαιρία, για ηλικιακή περιοχή που κινούνται και γενική εξωτερική περιγραφή.
Εσύ ρε παιχτούρα πότε θα μας δώσεις τα φώτα σου;

Όλα απ'τους συναδέλφους τα ζητάς! Κάνε κι εσύ μια καταδρομική. ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Εσύ ρε παιχτούρα πότε θα μας δώσεις τα φώτα σου;

Όλα απ'τους συναδέλφους τα ζητάς! Κάνε κι εσύ μια καταδρομική. ;)

Η περιοχή του μαγαζιού είναι κομματάκι μακριά για μένα με τόσες υποχρεώσεις που έχω....

Αν κάτσει όμως καμμιά τσάρκα με συμπαίκτη από το site, δε θα έλεγα όχι. Θα έχω σοβαρό κίνητρο σ'αυτή την περίπτωση ν'ανέβω πιό βόρεια. :)

Όλα απ'τους συναδέλφους τα ζητάς!

Εξάλλου, η γνώμη του συμπαίκτη ΨΑΡΑΚΑ, είναι η κρυστάλλινη αποτύπωση της αλήθειας!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.953
Πόντοι
46.232

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

καλα η εξωτερικη εμφανιση παιζει σπουδαιο ρολο .....ομως η ολοκληρωση αποψης απαιτει δοκιμη δωματιου....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.953
Πόντοι
46.232
κάτι τέτοιο δηλαδή

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
το νεο μαγαζι ειναι πολυ καλο και με διακριτικοτατη εισοδο, οχι σαν το παλιο που εμπαινες μεσα απο τις καφετεριες. Η ταριφα ειναι 80 για φουλ προγραμμα. Δοκιμασα την Αλεξανδρα  (Ελληνιδα) που δουλευε και στο παλιο μαγαζι οπου εν ολιγοις δεν θα ξαναπαρω και προσφατα μια απο τις νεες παρουσιες μελαχρινη αδυνατη ρουμανα με ωραιο καβλε προσωπο και κοντο μαλλι. Συγχωρεστε με ουτε που συγκρατησα ονομα αλλα μου ειπε οτι δουλεψε λιγο στο Κ48 και αρκετα στη Καραισκου στο Πειραια. Μασαζακι καλο αλλα μετα με απαγοητευσε καθως δεν εκανε πιπονι ανευ και ηταν πολυ διεκπεραιωτικη.
Παρουσες ηταν αλλες 5-6 κοπελες πολυ μετριας εμφανισης μεταξυ των οποιων η Ηλιανα απο το παλιο μαγαζι, η Μελινα το ξαθο κοντοπουτανο με το βυζι τουμπανο και η Ρανια η οποια ηταν παντα απασχολημενη. Θα ηθαλα να μας πει ετερος συναδελφος τι φαση ειναι αυτη η Μελινα και κυριως η Ρανια γιατι παιδες 80αρια για πεταμα δεν αξιζει το κοπο, εχει πολυ καλυτερες μασατζουδες σε αλλα μαγαζια για να τα χωσω. 2 στα 2 που τεσταρα στο νεο τους μαγαζι ηταν ειλικρινα κατω του μετριου.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το νεο μαγαζι ειναι πολυ καλο και με διακριτικοτατη εισοδο, οχι σαν το παλιο που εμπαινες μεσα απο τις καφετεριες. Η ταριφα ειναι 80 για φουλ προγραμμα. Δοκιμασα την Αλεξανδρα  (Ελληνιδα) που δουλευε και στο παλιο μαγαζι οπου εν ολιγοις δεν θα ξαναπαρω και προσφατα μια απο τις νεες παρουσιες μελαχρινη αδυνατη ρουμανα με ωραιο καβλε προσωπο και κοντο μαλλι. Συγχωρεστε με ουτε που συγκρατησα ονομα αλλα μου ειπε οτι δουλεψε λιγο στο Κ48 και αρκετα στη Καραισκου στο Πειραια. Μασαζακι καλο αλλα μετα με απαγοητευσε καθως δεν εκανε πιπονι ανευ και ηταν πολυ διεκπεραιωτικη.
Παρουσες ηταν αλλες 5-6 κοπελες πολυ μετριας εμφανισης μεταξυ των οποιων η Ηλιανα απο το παλιο μαγαζι, η Μελινα το ξαθο κοντοπουτανο με το βυζι τουμπανο και η Ρανια η οποια ηταν παντα απασχολημενη. Θα ηθαλα να μας πει ετερος συναδελφος τι φαση ειναι αυτη η Μελινα και κυριως η Ρανια γιατι παιδες 80αρια για πεταμα δεν αξιζει το κοπο, εχει πολυ καλυτερες μασατζουδες σε αλλα μαγαζια για να τα χωσω. 2 στα 2 που τεσταρα στο νεο τους μαγαζι ηταν ειλικρινα κατω του μετριου.
αυτη που δεν συγκρατησες ονομα ειναι η Αλίνα που ομως δεν εχω αποψη γιατι δεν εχω δοκιμασει ...πολυ μικρη και αδυνατη για τα γουστα μου ..

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Η ταριφα ειναι 80 για φουλ προγραμμα.... γιατι παιδες 80αρια για πεταμα δεν αξιζει το κοπο, εχει πολυ καλυτερες μασατζουδες σε αλλα μαγαζια για να τα χωσω. 2 στα 2 που τεσταρα στο νεο τους μαγαζι ηταν ειλικρινα κατω του μετριου.

Έχει δίκιο ο ἐρίτιμος συναγωνιστής, δεν είναι δυνατόν στο -παλαιό πλέον- Ηρακλείου 5 να περνούσε κάποιος με 60 ευρώ και τώρα εφεξής να 'πετούν' τα 80άρια ακατέβατα, μετά την μετακόμιση.  Η αναβάθμιση καλή αλλά σε καιρούς κρίσης όλο και λιγότεροι θα αντέξουν να συνεχίσουν με τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές.  Ας μην λησμονούμε π.χ. οτι στο Άνδρου 13 (και σε άλλα 2 λαδάδικα της 3ης Σεπτεμβρίου) μπορούσες να περάσεις στο πρόγραμμα των 40-45' μόνο με 50 ευρώ. -ίσως μετά από διαπραγμάτευση σε ορισμένα-

keep th strong resistance...

V

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
 Έχει δίκιο ο ἐρίτιμος συναγωνιστής, δεν είναι δυνατόν στο -παλαιό πλέον- Ηρακλείου 5 να περνούσε κάποιος με 60 ευρώ και τώρα εφεξής να 'πετούν' τα 80άρια ακατέβατα, μετά την μετακόμιση.  Η αναβάθμιση καλή αλλά σε καιρούς κρίσης όλο και λιγότεροι θα αντέξουν να συνεχίσουν με τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές.  Ας μην λησμονούμε π.χ. οτι στο Άνδρου 13 (και σε άλλα 2 λαδάδικα της 3ης Σεπτεμβρίου) μπορούσες να περάσεις στο πρόγραμμα των 40-45' μόνο με 50 ευρώ. -ίσως μετά από διαπραγμάτευση σε ορισμένα-

keep th strong resistance...

V
η πραγματικοτητα ειναι οτι σε περιοδους κρισης αναγκαστικα αλλαζουμε συνηθειες ....λιγωτερα ρουχα,διατροφη πιο οικονομικη , ψυχαγωγια με το μετρο κλπ....η αλλαζουμε  ποιοτικα χαρακτηριστικα διατηρώντας πσοτικα τις συνηθειες....αντι σε καλο ρεστωραν θα τη βγαλω στο σουβλατζιδικο της γειτονιάς , ρουχα απο το στοκατζιδικο , σεχ στη φυλής κλπ κλπ ....γιατι και τα 50 ευρω σημερα για πολλους ειναι απλησιαστη ταριφα.....Ομως ακομα υπάρχουν τσεπες που αντέχουν ...αλλος στη κλιμακα των 50 ευρω αλλος των 80 η και των 100 και ανω..... εγω προσωπικα θελω να διατηρησω ποιοτικο επιπεδο ζωής και δεν με ενδιαφερει μια τιμη που θα ειναι προσιτη στον καθενα που μπορουσα να συναντησω στα μαγαζια της φυλής...θα αραιωσω τις επισκεψεις μου ....  οσο για την Γ Σεπτεμβριου οι καλές δεν καθονται με τετοιες τιμες ...σου θυμιζω την Σασα (αν την γνωριζεις)που ξυνιζε γιατι πραγματι αξιζε περισσοτερο και αισθανοσουνα οτι πρεπει να συμπληρωσεις με μπουρμπουαρ ...στο τελος βεβαια εφυγε απο το μαγαζύ...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom