Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
τελικά το πακετάκι είναι στα 80;
ή υπάρχει και επιλογή 60;

σχετικο με την κοπελα γιατι δεν παιζει τετοιο προγραμμα του μαγαζιου ..καποιες ομως δεχονται...

Πάντως αγαπητέ συναγωνιστή πριν αρκετό καιρό -που μου περίσσευαν τότε και λίγα χρήματα- είχα πάρει ταυτόχρονα (χωρίς ιδιαίτερες διαπραγματεύσεις) στο πιο μεγάλο δωμάτιο (λέμε τώρα) που είχαν στην Ηρακλείου 5,  την Τζούλια, την Αλεξάνδρα (πρώην Ομήρου) και την Άννα μόνο με 60 ευρώ η κάθε μία (όλες μαζί 180). Σύνολο χρόνου 30 λεπτά -δεν χρειαζόταν και παραπάνω- με στράγγιξαν και έφυγα παραπατώντας.  Μεταξύ τους η Τζούλια με την Αλεξάνδρα έχουν καλή χημεία (και λέσβ-σόου) και με 'βαλαν στη μέση και οι τρείς ώσπου είπα τον δεσπότη-παναγιώτη . Περασμένα μεγαλεία ,  τώρα νηστεία και εγκράτεια με τα ελάχιστα...

5677998_f260.jpg

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια δεν ξερω αν με πιασαν κωτσο, παντως εγω πληρωσα 100! περασα με την μελινα...καλο κοριτσι και εξυπηρετικο αλλα το 100σταρικο πονεσε!! μελινα, καθαρο το μαγαζι σου , αλλα με τετοιες τιμες δυσκολα θα πιασεις πελατες!!! :fuck2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παιδια δεν ξερω αν με πιασαν κωτσο, παντως εγω πληρωσα 100! περασα με την μελινα...καλο κοριτσι και εξυπηρετικο αλλα το 100σταρικο πονεσε!! μελινα, καθαρο το μαγαζι σου , αλλα με τετοιες τιμες δυσκολα θα πιασεις πελατες!!! :fuck2:

Εδώ, πρέπει να δωθεί μία πειστική απάντηση! (Από ποιόν άραγε.....? :think:)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
μα εχει εκπροσωπο το μαγαζι.... :grin: :grin: ;)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ε, ας απαντησει ο εκπροσωπος τοτε....εχει η δεν εχει σταθερο τιμολογιο το λαδομαγαζι?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ε, ας απαντησει ο εκπροσωπος τοτε....εχει η δεν εχει σταθερο τιμολογιο το λαδομαγαζι?
δεν χρειαζεται να απαντησει ο εκπροσωπος .....ολοι ξερουμε οτι η τιμη ειναι στα 80 ευρώ για μια ωρα ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πάντως αγαπητέ συναγωνιστή πριν αρκετό καιρό -που μου περίσσευαν τότε και λίγα χρήματα- είχα πάρει ταυτόχρονα (χωρίς ιδιαίτερες διαπραγματεύσεις) στο πιο μεγάλο δωμάτιο (λέμε τώρα) που είχαν στην Ηρακλείου 5,  την Τζούλια, την Αλεξάνδρα (πρώην Ομήρου) και την Άννα μόνο με 60 ευρώ η κάθε μία (όλες μαζί 180). Σύνολο χρόνου 30 λεπτά -δεν χρειαζόταν και παραπάνω- με στράγγιξαν και έφυγα παραπατώντας.  Μεταξύ τους η Τζούλια με την Αλεξάνδρα έχουν καλή χημεία (και λέσβ-σόου) και με 'βαλαν στη μέση και οι τρείς ώσπου είπα τον δεσπότη-παναγιώτη . Περασμένα μεγαλεία ,  τώρα νηστεία και εγκράτεια με τα ελάχιστα...

5677998_f260.jpg
εγω εμαθα οτι ειχες βαλει coin  και εχεις παιγνιδι χωρις αλλο κερμα...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να απαντησει ο εκπροσωπος .....ολοι ξερουμε οτι η τιμη ειναι στα 80 ευρώ για μια ωρα ...

τοτε χασανε εναν καλο πελατη!! περαστικα σας!!(ετσι κι'αλλιως και τα 80 ειναι παρα πολλα για τετοιους καιρους..)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...Πάτε καλά ρε?? 100άρικα στα χαμαιτυπεία?? Ούτε επί Καραμανλή δεν έπαιζαν τέτοιες τιμές (εκτός απ το Κολωνάκι)...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

5677998_f260.jpg

Ετσι νηστεία πρέπει γιατί έρχεται Πάσχα και τώρα έχουμ μεγάλη σαρακοστή!!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
εγω εμαθα οτι ειχες βαλει coin  και εχεις παιγνιδι χωρις αλλο κερμα...

Δεν καταλαβαίνω τι είναι το coin  και  τι σημαίνει εχεις παιγνιδι χωρις αλλο κερμα. ????

Μήπως είναι μια ακόμα αργκώ μιας εσωτερικής σέκτας που δεν έχουμε πρόσβαση εμείς οι πολλοί κοινοί θνητοί-συναγωνιστές. Δεν γνωριζόμαστε καθόλου και συνεπώς η ταυτοποίηση με το ποιός-πότε και με ποιές συνθήκες πέρασα εγώ από το Ηρακλείου 5 τότε,    δεν είναι γνωστό σε κανέναν σεβαστό συναγωνιστή για να μαθευτεί.  Απλώς έκανα παράθεση των  πεπραγμένων εκείνης της ημέρας και πόσο κόστισε, προς γνώση και συμμόρφωση και σαφώς θα θυμίσω την υπόσχεσή τους -από τις λαδοκόρες- οτι , στο νέο μαγαζί που σχεδίαζαν να πάνε, δεν θα ανεβάσουν τις τιμές τους όπως μου ανέφεραν τότε. (Αν το ανέβασαν σε 100άρια τότε ευχαριστώ τον gatik για την ενημέρωση για να μην ξαναπατήσω.)

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους...

Keep the resistance - V for Vendetta.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
πάντως εγώ για 80 ξέρω.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Εφ'όσον το αντίτιμο για τις υπηρεσίες των κορασίδων είναι 80, πας σύντομα και πάλι επίσκεψη στο ίδρυμα και κάνεις συμφωνία με τη σερίφισσα για συμψηφισμό: Θα πληρώσεις 60.
(Το πρόβλημα είναι λογιστικό) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
Εφ'όσον το αντίτιμο για τις υπηρεσίες των κορασίδων είναι 80, πας σύντομα και πάλι επίσκεψη στο ίδρυμα και κάνεις συμφωνία με τη σερίφισσα για συμψηφισμό: Θα πληρώσεις 60.
:2funny: :2funny: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

ισως εχεις δικιο....αλλα δεν θελω να πληρωσω ουτε 80!!! οταν εμενα μου εχουν μειωθει εως και 80% τα εσοδα.....δεν μπορει η καθε-κυρια μελινα να μου ζηταει τα ιδια που ζητουσε μεχρι πριν 2 χρονια......καλυτερα να κατσω σπιτι και να γαμησω την γυναικα μου! (ανωμαλους θα μας καταντησουν....)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω τι είναι το coin  και  τι σημαίνει εχεις παιγνιδι χωρις αλλο κερμα. ????

Μήπως είναι μια ακόμα αργκώ μιας εσωτερικής σέκτας που δεν έχουμε πρόσβαση εμείς οι πολλοί κοινοί θνητοί-συναγωνιστές. Δεν γνωριζόμαστε καθόλου και συνεπώς η ταυτοποίηση με το ποιός-πότε και με ποιές συνθήκες πέρασα εγώ από το Ηρακλείου 5 τότε,    δεν είναι γνωστό σε κανέναν σεβαστό συναγωνιστή για να μαθευτεί.  Απλώς έκανα παράθεση των  πεπραγμένων εκείνης της ημέρας και πόσο κόστισε, προς γνώση και συμμόρφωση και σαφώς θα θυμίσω την υπόσχεσή τους -από τις λαδοκόρες- οτι , στο νέο μαγαζί που σχεδίαζαν να πάνε, δεν θα ανεβάσουν τις τιμές τους όπως μου ανέφεραν τότε. (Αν το ανέβασαν σε 100άρια τότε ευχαριστώ τον gatik για την ενημέρωση για να μην ξαναπατήσω.)

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους...

Keep the resistance - V for Vendetta.
Εγω εκανα χιουμορ επειδη ειναι σπανιο στα μαγαζια το τριπλο....τα coins τα συναντας στα ηλεκτρονικα παιγνιδια οπου με ενα κερμα παιζεις ενα και με τρια τεσσερα games.....ουτε αργκω ουτε εσωτερικη σεκτα παιζει....στηριχθηκα σε οτι εγραψες μονος σου και δεν ειχα σκοπο να σε θιξω η να σε προβληματίσω....οσο για την τιμη  ειναι 80 ευρω ....

MNG MM

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

με συγηορείς φίλε αλλα σ'τα πήρε με το ζόρι;  :S  :think: :s&m_1: ... θα είναι επικίνδυνο μιλφάκι  ;)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
με συγηορείς φίλε αλλα σ'τα πήρε με το ζόρι;  :S  :think: :s&m_1: ... θα είναι επικίνδυνο μιλφάκι  ;)
δεν ειναι σωστο φιλε αν του ειπε οτι το προγραμμα ειναι 100 ενω ειναι 80 ευρω...ουτε για την ιδια ουτε για το μαγαζυ που πρεπει να λαβει τα μετρα του σε τετοια περιστατικα...

MNG MM

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι σωστο φιλε αν του ειπε οτι το προγραμμα ειναι 100 ενω ειναι 80 ευρω...ουτε για την ιδια ουτε για το μαγαζυ που πρεπει να λαβει τα μετρα του σε τετοια περιστατικα...

Συμφωνώ!  Όμως αυτα τα κανονίζεις πρίν. Ζήτα και καμιά εξήγηση για το τιμοκατάλογο επιτόπυ και οχι να πληρώσεις και μετά να παραπονιέσαι oνline και να ξεφτυλίζεις το μιλφακι στα forum

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Συμφωνώ!  Όμως αυτα τα κανονίζεις πρίν. Ζήτα και καμιά εξήγηση για το τιμοκατάλογο επιτόπυ και οχι να πληρώσεις και μετά να παραπονιέσαι oνline και να ξεφτυλίζεις το μιλφακι στα forum

τον τιμοκαταλογο μου τον ειπε απο πριν...80 ευρω γενικα....οταν τελειωσαμε τις εδωσα 100 και περιμενα ρεστα...ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ..ποσα ειναι? και μου λεει ειμαστε ενταξει! για πιο ξευτυλισμα μιλας κορινακι? αν δεν θελεις να μιλανε για σενα στο σαιτ(που ξερω οτι διαβαζεις..) να κανεις σωστα τις εξηγησεις σου!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom