Τζουλια ...τελεία comκαμια με προσοντα?... ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
της αρέσει αυτο που κανει και το απολαμβανει!!!!!!αυτη η Ρανια ειναι super εκφυλη ..στο δωματιο μπορεις να της το βγαλεις ...
εινναι και η Αλεξανδρα που μαλλον δεν ειδες γιατι θακατάληξη στο χαλάνδρι μετά από συγγρού 45. νέος χώρος όπως έχει ήδη γραφτεί. στο στενάκι παπάγου χάθηκα γιατί το νούμερο 6 δεν έχει πάνω στο δρόμο είσοδο, αλλά στο πίσω μέρος του οικήματος διασχίζοντας το πάρκιν-αυλή. στο κουδούνι η ένδειξη 1α δηλαδή πρώτο όροφο. χώρος υποδοχής άνετος όπου παρουσιάστηκαν άννα, ιλιάνα, τζούλια γνωστές από ηρακλείου και αλεξία, ράνια , μελίνα. πόρτα φωτεινή επίσης από παλιά. μεταξύ αλεξίας ρωσίδα μελαχρινή και ράνιας μιλφάκι λεπτή μ ε μπεμπέ πρόσωπο λευκορωσίδα διάλεξα τη δεύτερη. στα του αγώνα δηλώνω πακέτο 60 λεπτών μισό μισό μασάζ - κλπ, όπου μασάζ πολύ καλό και κλπ ολοκληρωμένο με πλήρη φιλικότατη συμμετοχή, στα 80 ευρώ.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τελικά το πακετάκι είναι στα 80;
ή υπάρχει και επιλογή 60;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καμια με προσοντα?... ?
σε βλέπω να χάνεσαι στα στήθη της τζούλιας!!!!
ειναι σχετικο με την κοπελα γιατι δεν παιζει τετοιο προγραμμα του μαγαζιου ..καποιες ομως δεχονται...τελικά το πακετάκι είναι στα 80;
σε βλέπω να χάνεσαι στα στήθη της τζούλιας!!!!
ενας εγραψε για μπαζα και 20 καλά λόγια . ο καθένας με τα γουστα του .εγω εχω γραψει για Ράνια που δεν ειναι μπαζο. Ρωσίδα 30 χρονων ομορφη μελαχροινη αλλα κυριως με δυναμικη συμμετοχη στο δωματιο .ρε παιδια τελικα οι γκομενες αξιζουν η ειναι μπαζα οπως εχει αναφερθει πιο πανω?
Παρε τηλ. 6906274615ειναι ανοιχτα σήμερα ?
ειναι ανοιχτα σήμερα ?
Χθές που μίλησα με την Ιλιάνα μου είπε ότι θα είναι ανοικτά...
H Μελίνα με τις πεταχτες καμπύλες θα ειναι πάντως οπως μου ειπε και αυτηπάνε να πάρουν μερίδιο στην αγορά της Κυριακής!!!
Επισκέπτης
H Μελίνα με τις πεταχτες καμπύλες θα ειναι πάντως οπως μου ειπε και αυτη
καλό τεμάχιο φίλε η Μελίνα?
Μκροκαμωμενη με ωραιες τονισμενες καμπύλες...μιλφοειδες....καλό τεμάχιο φίλε η Μελίνα?
Επισκέπτης
Μκροκαμωμενη με ωραιες τονισμενες καμπύλες...μιλφοειδες....
απεναντι ειναι το καλο...το kebapgee...
Σπεύστε και στα δύο μαγαζιά:
Πρώτα για λαδοτρίψιμο, και μετά για αναπλήρωση των δυνάμεων και των χαμένων θερμίδων....[URL unfurl="true"]http://halandrideal.gr/deals/kebabgee-gevma[/url]
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K