Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

MNG MM

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
 Έχει δίκιο ο ἐρίτιμος συναγωνιστής, δεν είναι δυνατόν στο -παλαιό πλέον- Ηρακλείου 5 να περνούσε κάποιος με 60 ευρώ και τώρα εφεξής να 'πετούν' τα 80άρια ακατέβατα, μετά την μετακόμιση.  Η αναβάθμιση καλή αλλά σε καιρούς κρίσης όλο και λιγότεροι θα αντέξουν να συνεχίσουν με τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές.  Ας μην λησμονούμε π.χ. οτι στο Άνδρου 13 (και σε άλλα 2 λαδάδικα της 3ης Σεπτεμβρίου) μπορούσες να περάσεις στο πρόγραμμα των 40-45' μόνο με 50 ευρώ. -ίσως μετά από διαπραγμάτευση σε ορισμένα-

keep th strong resistance...

V

Στο πεζοδρόμιο /3ης Σεπτεμβρίου/ βρίσκονται επίσης και με 10 και 20  :boobies: :boobies: :boobies:  :2funny:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
....σου θυμιζω την Σασα (αν την γνωριζεις)που ξυνιζε γιατι πραγματι αξιζε περισσοτερο και αισθανοσουνα οτι πρεπει να συμπληρωσεις με μπουρμπουαρ ...στο τελος βεβαια εφυγε απο το μαγαζύ...

Αν εννοείς αγαπητέ συναγωνιστή παλιά τη Σάσα στο 3ης Σεπτεμβρίου 25 που όταν έκλεισε πήγε στο Φερών 19 την είχα καταφέρει και με 60. Τσίνισε -  ξετσίνησε με πήρε στο μέσα στο δωμάτιο,  άλλωστε  σαν παλιός του 3ηςΣ25 τους είχα 'καταθέσει' και με το παραπάνω - εκεί δε ήταν και η τέλεια (για μένα) Σοφία ξανθιά λεπτή με υπέροχο μασάζ και πρόγραμμα , που την ψάχνω να την βρώ που έχει πάει. Εννοείται οτι σε καλύτερες εύρωστες εποχές, τους έδινα κάτι παραπάνω πουρμπουάρ οταν ήμουν κατευχαριστημένος και το έδινα από ικανοποίηση - θυμάμαι κάτι απίστευτα τρίο με Ρένα-Ειρήνη μιλφάκια (όχι τα τέλεια σώματα αλλά κόλαση, μου ορμάγανε με λύσσα και κατέληγα χωρίς να μπορώ να πάρω τα πόδια μου - που είναι το πάνω κάτω , δεξιά αριστερά).
Αλλά και πρόσφατα στο Άνδρου 13 με 50 ευρώ η κοπέλα ασχολήθηκε μαζί μου 45 γεμάτα λεπτά χωρίς να μου ξυνίσει τα μούτρα της και το μασαζάκι καλό και το αισθησιακό μέρος είχε από όλα και μπριζόλιασμα.

Τώρα πλέον η αναγνώριση της ικανοποίησης είναι η επίσκεψη ξανά στο εν λόγω μέρος ως μόνιμος πελάτης και με αυτόν τον τρόπο δείχνει κανείς οτι μένει ευχαριστημένος και λέει και κάνα καλό λόγο και στους φίλους του.  Τέρμα τώρα πια τα 100άρια ή και παραπάνω και όπως είπες σεβαστέ συναγωνιστή , οι επισκέψεις σου θα αραιώνουν με τον καιρό αναγκαστικά ,  ενώ αν ήταν πιο μακροπρόθεσμα έξυπνες θα εφάρμοζαν μια 'επιθετικότερη' τιμολογιακή πολιτική , ώστε να σε έχουν συχνότερα πελάτη. Είναι απλή λογική = 3 x 60   αντί   2 x 80.

V for Vedetta...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το τηλεφωνο εχθες δεν λειτουργουσε .....τα κοριτσια μου εδωσαν αλλο με την προτροπη να σας ενημερώσω ....

..... 6936574615  .......

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Α

Τώρα πλέον η αναγνώριση της ικανοποίησης είναι η επίσκεψη ξανά στο εν λόγω μέρος ως μόνιμος πελάτης και με αυτόν τον τρόπο δείχνει κανείς οτι μένει ευχαριστημένος και λέει και κάνα καλό λόγο και στους φίλους του.  Τέρμα τώρα πια τα 100άρια ή και παραπάνω και όπως είπες σεβαστέ συναγωνιστή , οι επισκέψεις σου θα αραιώνουν με τον καιρό αναγκαστικά ,  ενώ αν ήταν πιο μακροπρόθεσμα έξυπνες θα εφάρμοζαν μια 'επιθετικότερη' τιμολογιακή πολιτική , ώστε να σε έχουν συχνότερα πελάτη. Είναι απλή λογική = 3 x 60   αντί   2 x 80.

V for Vedetta...
εχεις απολυτο δικιο ...ομως εξαρταται απο την κοπελα και οχι απο το μαγαζύ που δεν μπορει να επιβαλει συμπεριφορές ....ειναι ευχαριστο για εσενα που βρηκες χημεια στη τιμη που θελεις , οπως εγω που εχω κολησει στο Χαλάνδρι με το μιλφάκι Μελίνα . Εχει τις αναλογίες που γουσταρω  μου προσφερει κ  δυνατο μασαζ σε μια απολαυστικη ωρα ...πάντα με 80 που ομως δεν τα κλαιω....

Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο ...ομως εξαρταται απο την κοπελα και οχι απο το μαγαζύ που δεν μπορει να επιβαλει συμπεριφορές ....ειναι ευχαριστο για εσενα που βρηκες χημεια στη τιμη που θελεις , οπως εγω που εχω κολησει στο Χαλάνδρι με το μιλφάκι Μελίνα . Εχει τις αναλογίες που γουσταρω  μου προσφερει κ  δυνατο μασαζ σε μια απολαυστικη ωρα ...πάντα με 80 που ομως δεν τα κλαιω....

σε πιπίνια τι παίζει φίλε ΨΑΡΑΚΑ?

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Σωστος φιλε.Η Μελινα αν και δεν ειναι του τυπου μου,ειναι και ενας ηρεμος και συναμα γλυκος ανθρωπος.

MNG MM

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σωστος φιλε.Η Μελινα αν και δεν ειναι του τυπου μου,ειναι και ενας ηρεμος και συναμα γλυκος ανθρωπος.

a22102deefefa746324ca1196367ae42.gif

MNG MM

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Και εγώ φίλε ... και εγώ!

a57422910ac7f11375efd7f0def8cac2.gif

c70a5f0aa228551d7708fe89000e94ad.gif

MNG MM

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοεις με το και εγω;Μηπως μας ενημερωνεις οτι εισαι και εσυ ενας ηρεμος και γλυκος ανθρωπος;

:2funny: γλυκος δεν ειμαι ρε φίλε ... 

Εννοώ οτι και εγω εχω περασει ωραια με τη Μελίνα στην Ομήρου 35 μετά την έχασα...
Χαλανδρι μου πέφτει λίγο μακριά αλλα θα βρω χρόνο να περάσω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom