....σου θυμιζω την Σασα (αν την γνωριζεις)που ξυνιζε γιατι πραγματι αξιζε περισσοτερο και αισθανοσουνα οτι πρεπει να συμπληρωσεις με μπουρμπουαρ ...στο τελος βεβαια εφυγε απο το μαγαζύ...
Αν εννοείς αγαπητέ συναγωνιστή παλιά τη Σάσα στο 3ης Σεπτεμβρίου 25 που όταν έκλεισε πήγε στο Φερών 19 την είχα καταφέρει και με 60. Τσίνισε - ξετσίνησε με πήρε στο μέσα στο δωμάτιο, άλλωστε σαν παλιός του 3ηςΣ25 τους είχα 'καταθέσει' και με το παραπάνω - εκεί δε ήταν και η τέλεια (για μένα) Σοφία ξανθιά λεπτή με υπέροχο μασάζ και πρόγραμμα , που την ψάχνω να την βρώ που έχει πάει. Εννοείται οτι σε καλύτερες εύρωστες εποχές, τους έδινα κάτι παραπάνω πουρμπουάρ οταν ήμουν κατευχαριστημένος και το έδινα από ικανοποίηση - θυμάμαι κάτι απίστευτα τρίο με Ρένα-Ειρήνη μιλφάκια (όχι τα τέλεια σώματα αλλά κόλαση, μου ορμάγανε με λύσσα και κατέληγα χωρίς να μπορώ να πάρω τα πόδια μου - που είναι το πάνω κάτω , δεξιά αριστερά).
Αλλά και πρόσφατα στο Άνδρου 13 με 50 ευρώ η κοπέλα ασχολήθηκε μαζί μου 45 γεμάτα λεπτά χωρίς να μου ξυνίσει τα μούτρα της και το μασαζάκι καλό και το αισθησιακό μέρος είχε από όλα και μπριζόλιασμα.
Τώρα πλέον η αναγνώριση της ικανοποίησης είναι η επίσκεψη ξανά στο εν λόγω μέρος ως μόνιμος πελάτης και με αυτόν τον τρόπο δείχνει κανείς οτι μένει ευχαριστημένος και λέει και κάνα καλό λόγο και στους φίλους του. Τέρμα τώρα πια τα 100άρια ή και παραπάνω και όπως είπες σεβαστέ συναγωνιστή , οι επισκέψεις σου θα αραιώνουν με τον καιρό αναγκαστικά , ενώ αν ήταν πιο μακροπρόθεσμα έξυπνες θα εφάρμοζαν μια 'επιθετικότερη' τιμολογιακή πολιτική , ώστε να σε έχουν συχνότερα πελάτη. Είναι απλή λογική = 3 x 60 αντί 2 x 80.
V for Vedetta...