Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μπορεις  να της βουτας σε διαλυμα υδροχλωρικου οξεος, και το κεφαλι,(προς θεου ολες) παρατηρησα εντονη πιτιριδα σε δυο εξαυτων, για δεκα λεπτα πριν και μετα από κάθε ραντεβου. 2,80 το λιτρο εχει αδυαλυτο.

Δηλαδή εσύ θα πέρναγες αν έπαιρνες χαμπάριαυτό το γεγονός ή αν είχες μαγαζί (αν λέμε τώρα) και έπαιρνες χαμπάρι το γεγονός, δεν θα έκανες παρατήρηση στην κοπέλα?

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Δηλαδή εσύ θα πέρναγες αν έπαιρνες χαμπάριαυτό το γεγονός ή αν είχες μαγαζί (αν λέμε τώρα) και έπαιρνες χαμπάρι το γεγονός, δεν θα έκανες παρατήρηση στην κοπέλα?
Καλα ουτε ένα καλαμπουρι δε συκωνεις? Υπαρχει και η άλλη πλευρα, να εχει κανει μπανιο με το πατσουλι και να τριβεσαι σα τρελος στο ντουζ για να γυρισεις σπιτι και να μη καρφωθείς.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ρε συ φωτεινή στα ποστ 324 & 327 έγραψα κάποια πράγματα. Τα έκανες όμως γαργάρα.  Δίνε τους και καμιά τσιχλίτσα όταν μπαίνουν στον πελάτη. (προς Θεού όχι όλες). 2,50 ευρώ οι πενήντα έχουν.
αγαπη μου επειδη δε σου απαντησα δεν σημαινει οτι το εκανα γαργαρα . Αφου επιμενεις ομως σε μια κακια στιγμη που ανθρωπινα ετυχε μια φορα θα σου πω οτι ολες οι κοπελες παντα εδιναν και δινουν μεγαλη προσοχη σε αυτο  . Επισης οτι το συζητησαμε και με τις κοπελες ωστε να ειναι παντα πιο προσεκτικες

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
αγαπη μου επειδη δε σου απαντησα δεν σημαινει οτι το εκανα γαργαρα . Αφου επιμενεις ομως σε μια κακια στιγμη που ανθρωπινα ετυχε μια φορα θα σου πω οτι ολες οι κοπελες παντα εδιναν και δινουν μεγαλη προσοχη σε αυτο  . Επισης οτι το συζητησαμε και με τις κοπελες ωστε να ειναι παντα πιο προσεκτικες

Ξέρεις Φωτεινή του έδωσα μεγαλύτερη σημασία ίσως γιατί την ίδια ώρα με ρώταγε αν είμαι καθαρός. Και καθαρός ήμουνα και φυσικά μπάνιο θα έκανα. Ενώ εκείνη .....
Εν πάσει περιπτώσει το θεωρώ σαν μια κακή στιγμή γιατί έχω περάσει ακόμη δυο φορές με κοπέλες στο παρελθόν στο μαγαζί και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καλα ουτε ένα καλαμπουρι δε συκωνεις? Υπαρχει και η άλλη πλευρα, να εχει κανει μπανιο με το πατσουλι και να τριβεσαι σα τρελος στο ντουζ για να γυρισεις σπιτι και να μη καρφωθείς.

Αν δεν κατάλαβα το καλαμπούρι τοτε ζητάω συγνώμη.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πάτερ μου

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ξέρεις Φωτεινή του έδωσα μεγαλύτερη σημασία ίσως γιατί την ίδια ώρα με ρώταγε αν είμαι καθαρός. Και καθαρός ήμουνα και φυσικά μπάνιο θα έκανα. Ενώ εκείνη .....
Εν πάσει περιπτώσει το θεωρώ σαν μια κακή στιγμή γιατί έχω περάσει ακόμη δυο φορές με κοπέλες στο παρελθόν στο μαγαζί και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
:smitten: :smitten: :smitten:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom