Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.193
Πόντοι
46.232
αφου δεν περναει....

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αφου δεν περναει....
μια καινουργια απο Ομηρου λιγο γεματουλα ξανθεια βγηκε στο σαλονι προσφεροντας υπηρεσιες ! δεν συγκρατησα ονομα καθοτι οπαδος της Νανσυ ! στα τεσσερα ειναι δυναμη !!!

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
στοπάρισμα είναι , όταν σου έρχεται η μπάλα και κάνεις κοντρόλ...
και όπως πολύ σωστά επισήμανε ο bixterious αν και  :d-spam: , έχει δει τον λαγό να παίζει
μπάλα και πραγματικά είναι άμπαλος  :grin: :grin: :grin: :grin:
αν το εχετε το αθλημα εχουμε μια μπουρδελοομαδα απο παιδια εδω μεσα !να σας παιξουμε με επαθλο που θα μας δωσει το seven  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.141
Πόντοι
5.916
δηλαδη σταματαει και ελεγχει τη μπαλα ! το βρηκαμε !

ναί αλλά πρέπει να ξέρεις τί θα την κάνεις μετά πρίν ακόμη στοπάρεις...εκεί λέγεσαι παίχτουρας με ούμπαλα και όχι κεφάλι με καρούμπαλα!!!

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μια καλημερα σε ολους και χρονια πολλα στους βαγγεληδες , Σημερα μετα την παρελαση θα εχουμε τρεις κοπελες την Νανσυ την Σαρα και την Σοφία

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σας ανοικτα και σημερα μεχρι 7 .30 Nansy Sofia Sara

thanap

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΡΙΟ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.193
Πόντοι
46.232
πίσκεψη Τρίτη απόγευμα , ρόστερ , Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί , Νάνση μελαχρινό μιφάκι με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί ,
Σάρα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί στο σωματότυπο της Νάνσης και μία Μόνικα που δεν την έχω ξαναδεί , ξανθιά λεπτή άβυζι.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
πίσκεψη Τρίτη απόγευμα , ρόστερ , Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί , Νάνση μελαχρινό μιφάκι με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί ,
Σάρα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί στο σωματότυπο της Νάνσης και μία Μόνικα που δεν την έχω ξαναδεί , ξανθιά λεπτή άβυζι.

Μια Βίκυ μελαχρινή μέτρίου αναστήμαστος με ωραίο πίσω σύστημα και καλή πίπα έχει σταματήσει? Ξέρει κανείς?

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αγαπητή Φωτεινή καλημέρα ειμαι πελάτης το μόνο που θα ήθελα να σε συμβουλέψω προτείνω ειναι να δημιουργήσεις ενα πρόγραμμα των 50€ όπως όλα τα μαγαζιά.

τίποτα άλλο  και πάλι καλημερα

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μια Βίκυ μελαχρινή μέτρίου αναστήμαστος με ωραίο πίσω σύστημα και καλή πίπα έχει σταματήσει? Ξέρει κανείς?
βικυ στο Μακεδονιας? δεν πετυχα ποτε .Μια Βικυ απο πατησιων 77 εχει παει σε μπου στην Αλκιβιαδου 16 ως Νικα . Ειναι πολυ καλη με πισω συστημα που το διαθετει .Εδω μου ειπανε και για μια καινουργια Ρουμανα που θα παει απο αυριο η μεθαυριο αγνωστων λοιπων στοιχειων

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αγαπητή Φωτεινή καλημέρα ειμαι πελάτης το μόνο που θα ήθελα να σε συμβουλέψω προτείνω ειναι να δημιουργήσεις ενα πρόγραμμα των 50€ όπως όλα τα μαγαζιά.

τίποτα άλλο   και πάλι καλημερα
εχει απολυτο δικιο ο φιλος .

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom