Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
σημερα στη γιορτουλα μας θα εχουμε και την ευα πολονεζα με τριαρι βυζι ,οχι πενταρι!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα και είδα τις κοπέλες όταν έφευγαν :(

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί μαζί με τον μέγιστο πρόεδρο sotirof. Έχοντας προ καιρού τσεκαρει τη Νανσυ, σήμερα ηταν ή μέρα για τη στενότερη γνωριμια. Συμπαθεστατη κοπελα, μελαχροινη με φουντωτά μαλλια, πονηρό πρόσωπο φυσικό στήθος και σωμα με ωραίες καμπύλες. Στο δωμάτιο έγινε ή μάχη του Δράμαλη..-.τρομερη συμμετοχη, φουλ κλιμα gfe καλό μασάζ και στην πράξη πολύ συμμετοχική και θερμή....πέρασε όμορφα κ χαλαρωσα....λεπτομέρειες στην κριτικη

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στα 70s-80s, το ξυρισμένο μουνί θεωρούταν ανωμαλία.
Σήμερα, το αξύριστο μουνί θεωρείται ανωμαλία...

Ευτυχώς, μας διέπει η προσαρμοστικότητα και γαμάμε ξυρισμένα και αξύριστα...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
περασα εχθες τσικνοπεμπτη κατα τις 6 το απογευμα.....χτυπουσα το κουδουνι κατω...χτυπουσα το κουδουνι πανω...Τιποτα!!  το τσικνιζαν απο νωρις τα κοριτσια η εβαλε λουκετο??

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
περασα εχθες τσικνοπεμπτη κατα τις 6 το απογευμα.....χτυπουσα το κουδουνι κατω...χτυπουσα το κουδουνι πανω...Τιποτα!!  το τσικνιζαν απο νωρις τα κοριτσια η εβαλε λουκετο??
...το πρωτο...αν πηγαινες με τιποτα παιδακια,θα σου ανοιγαν... :grin: :grin: :grin:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στα 70s-80s, το ξυρισμένο μουνί θεωρούταν ανωμαλία.
Σήμερα, το αξύριστο μουνί θεωρείται ανωμαλία...

Ευτυχώς, μας διέπει η προσαρμοστικότητα και γαμάμε ξυρισμένα και αξύριστα...
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
περασα εχθες τσικνοπεμπτη κατα τις 6 το απογευμα.....χτυπουσα το κουδουνι κατω...χτυπουσα το κουδουνι πανω...Τιποτα!!  το τσικνιζαν απο νωρις τα κοριτσια η εβαλε λουκετο??
Ειχαν βαλει την "μπριζολα τους "στα καρβουνα δεν ειδες τον καπνο? διαφορα χρωματα "μαυρος" ξανθος κ.ο.κ

sl40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα η Φωτεινή. Πρώτη φορά την είδα. Γλυκήτατη. Παρέλασε η Νάντια μετά μία άλλη μιλφ που δεν θυμάμαι όνομα και η Σοφία αν εδώ θυμάμαι καλά μιλφ αδύνατη με βυζί 1. Λέω της Φωτεινής να μιλήσω με την Σοφία. Πάντα μιλάω και συμφωνώ τα πάντα πριν. Λέω πίπα ακά κάνεις, και μου λέει αν είσαι καθαρός. Την ώρα που μου τα έλεγε αυτά ήταν αρκετά κοντά και μύριζε γαμώτο το στόμα της. Της λέω άστο γιατί μάλλον δεν είμαι καθαρός και σηκώθηκα και έφυγα.
Λίγος σεβασμός στον πελάτη σεν βλάπτει.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα η Φωτεινή. Πρώτη φορά την είδα. Γλυκήτατη. Παρέλασε η Νάντια μετά μία άλλη μιλφ που δεν θυμάμαι όνομα και η Σοφία αν εδώ θυμάμαι καλά μιλφ αδύνατη με βυζί 1. Λέω της Φωτεινής να μιλήσω με την Σοφία. Πάντα μιλάω και συμφωνώ τα πάντα πριν. Λέω πίπα ακά κάνεις, και μου λέει αν είσαι καθαρός. Την ώρα που μου τα έλεγε αυτά ήταν αρκετά κοντά και μύριζε γαμώτο το στόμα της. Της λέω άστο γιατί μάλλον δεν είμαι καθαρός και σηκώθηκα και έφυγα.
Λίγος σεβασμός στον πελάτη σεν βλάπτει.
:2funny: :2funny: :2funny:Αυτά έχουν  τα λαδομάγαζα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom