Αντε να δουμε !!!!!!...θα προσπαθησω να περασω... ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....ειμαι 70-30,οτι θα περασω,απογευμα...Αντε να δουμε !!!!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....αααααα!!!!!...κανετε και τετοια!!!!.....μαλιστα....σημερα στη γιορτουλα μας θα εχουμε και την ευα πολονεζα με τριαρι βυζι ,οχι πενταρι!!
ειδες,,,ειμαι καλο παιδι κανω σωστη ενημερωση....αααααα!!!!!...κανετε και τετοια!!!!.....μαλιστα....
σε ευχαριστουμε πολυ περασαμε πολυ ωραια αφθονο κρασι μεζεδακια και κοπελεςσημερα στη γιορτουλα μας θα εχουμε και την ευα πολονεζα με τριαρι βυζι ,οχι πενταρι!!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα και είδα τις κοπέλες όταν έφευγαν
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....ουτε εγω πηγα....κλαψ!!!εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα και είδα τις κοπέλες όταν έφευγαν
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί μαζί με τον μέγιστο πρόεδρο sotirof. Έχοντας προ καιρού τσεκαρει τη Νανσυ, σήμερα ηταν ή μέρα για τη στενότερη γνωριμια. Συμπαθεστατη κοπελα, μελαχροινη με φουντωτά μαλλια, πονηρό πρόσωπο φυσικό στήθος και σωμα με ωραίες καμπύλες. Στο δωμάτιο έγινε ή μάχη του Δράμαλη..-.τρομερη συμμετοχη, φουλ κλιμα gfe καλό μασάζ και στην πράξη πολύ συμμετοχική και θερμή....πέρασε όμορφα κ χαλαρωσα....λεπτομέρειες στην κριτικη
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Η Νάνσι έχει νέο κούρεμα.
πάνω ή κάτω ??? (σημ: αθωο χιουμορ)
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πάνω ή κάτω ??? (σημ: αθωο χιουμορ)
το κατω πολυ σπανια να το βρουμε ακουρευτο , μαλλον αξυριστο
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...το πρωτο...αν πηγαινες με τιποτα παιδακια,θα σου ανοιγαν...περασα εχθες τσικνοπεμπτη κατα τις 6 το απογευμα.....χτυπουσα το κουδουνι κατω...χτυπουσα το κουδουνι πανω...Τιποτα!! το τσικνιζαν απο νωρις τα κοριτσια η εβαλε λουκετο??
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθειΣτα 70s-80s, το ξυρισμένο μουνί θεωρούταν ανωμαλία.
Σήμερα, το αξύριστο μουνί θεωρείται ανωμαλία...
Ευτυχώς, μας διέπει η προσαρμοστικότητα και γαμάμε ξυρισμένα και αξύριστα...
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειχαν βαλει την "μπριζολα τους "στα καρβουνα δεν ειδες τον καπνο? διαφορα χρωματα "μαυρος" ξανθος κ.ο.κπερασα εχθες τσικνοπεμπτη κατα τις 6 το απογευμα.....χτυπουσα το κουδουνι κατω...χτυπουσα το κουδουνι πανω...Τιποτα!! το τσικνιζαν απο νωρις τα κοριτσια η εβαλε λουκετο??
Πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα η Φωτεινή. Πρώτη φορά την είδα. Γλυκήτατη. Παρέλασε η Νάντια μετά μία άλλη μιλφ που δεν θυμάμαι όνομα και η Σοφία αν εδώ θυμάμαι καλά μιλφ αδύνατη με βυζί 1. Λέω της Φωτεινής να μιλήσω με την Σοφία. Πάντα μιλάω και συμφωνώ τα πάντα πριν. Λέω πίπα ακά κάνεις, και μου λέει αν είσαι καθαρός. Την ώρα που μου τα έλεγε αυτά ήταν αρκετά κοντά και μύριζε γαμώτο το στόμα της. Της λέω άστο γιατί μάλλον δεν είμαι καθαρός και σηκώθηκα και έφυγα.
Λίγος σεβασμός στον πελάτη σεν βλάπτει.
Αυτά έχουν τα λαδομάγαζα...Πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα η Φωτεινή. Πρώτη φορά την είδα. Γλυκήτατη. Παρέλασε η Νάντια μετά μία άλλη μιλφ που δεν θυμάμαι όνομα και η Σοφία αν εδώ θυμάμαι καλά μιλφ αδύνατη με βυζί 1. Λέω της Φωτεινής να μιλήσω με την Σοφία. Πάντα μιλάω και συμφωνώ τα πάντα πριν. Λέω πίπα ακά κάνεις, και μου λέει αν είσαι καθαρός. Την ώρα που μου τα έλεγε αυτά ήταν αρκετά κοντά και μύριζε γαμώτο το στόμα της. Της λέω άστο γιατί μάλλον δεν είμαι καθαρός και σηκώθηκα και έφυγα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K