Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα η Φωτεινή. Πρώτη φορά την είδα. Γλυκήτατη. Παρέλασε η Νάντια μετά μία άλλη μιλφ που δεν θυμάμαι όνομα και η Σοφία αν εδώ θυμάμαι καλά μιλφ αδύνατη με βυζί 1. Λέω της Φωτεινής να μιλήσω με την Σοφία. Πάντα μιλάω και συμφωνώ τα πάντα πριν. Λέω πίπα ακά κάνεις, και μου λέει αν είσαι καθαρός. Την ώρα που μου τα έλεγε αυτά ήταν αρκετά κοντά και μύριζε γαμώτο το στόμα της. Της λέω άστο γιατί μάλλον δεν είμαι καθαρός και σηκώθηκα και έφυγα.
Λίγος σεβασμός στον πελάτη σεν βλάπτει.
με τοσα ακαποτα που θα εχει κανει και τοσα που θα εχει καταπιει τι περιμενες εσυ να μυριζε γαρυγαλο  η κανελα???
:headbang: :headbang: :headbang:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
με τοσα ακαποτα που θα εχει κανει και τοσα που θα εχει καταπιει τι περιμενες εσυ να μυριζε γαρυγαλο  η κανελα???
:headbang: :headbang: :headbang:

Αν είχε φάει μια τσιχλίτσα γαρύφαλλο ή κανέλα έτσι θα μύριζε. Όλες κάνουν ακάποτα και ρουφάνε αλλά δεν μυρίζουν. Η νομίζεις ότι εσύ πας μόνο με παρθένες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αν είχε φάει μια τσιχλίτσα γαρύφαλλο ή κανέλα έτσι θα μύριζε. Όλες κάνουν ακάποτα και ρουφάνε αλλά δεν μυρίζουν. Η νομίζεις ότι εσύ πας μόνο με παρθένες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στην ιδια λασπη γυρναω και εγω γιαυτο ασε τις εξυπναδες του κωλου για αλλους

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα !!! καλο και τρελο τριημερο !!!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τωρα που το ανοιξες θα το βαλεις στο προγραμμα;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε συ φωτεινή στα ποστ 324 & 327 έγραψα κάποια πράγματα. Τα έκανες όμως γαργάρα.  Δίνε τους και καμιά τσιχλίτσα όταν μπαίνουν στον πελάτη. (προς Θεού όχι όλες). 2,50 ευρώ οι πενήντα έχουν.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Ρε συ φωτεινή στα ποστ 324 & 327 έγραψα κάποια πράγματα. Τα έκανες όμως γαργάρα.  Δίνε τους και καμιά τσιχλίτσα όταν μπαίνουν στον πελάτη. (προς Θεού όχι όλες). 2,50 ευρώ οι πενήντα έχουν.
Μπορεις  να της βουτας σε διαλυμα υδροχλωρικου οξεος, και το κεφαλι,(προς θεου ολες) παρατηρησα εντονη πιτιριδα σε δυο εξαυτων, για δεκα λεπτα πριν και μετα από κάθε ραντεβου. 2,80 το λιτρο εχει αδυαλυτο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μπορεις  να της βουτας σε διαλυμα υδροχλωρικου οξεος, και το κεφαλι,(προς θεου ολες) παρατηρησα εντονη πιτιριδα σε δυο εξαυτων, για δεκα λεπτα πριν και μετα από κάθε ραντεβου. 2,80 το λιτρο εχει αδυαλυτο.

:2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom