ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
ναι ειχα μπλεξει με την δουλεια μετα ειχα ενα ατυχημα το νοεμβρη σοβαρο ....υγεια πανω απο ολα.. να εισαι καλα....σε ευχάριστο πολλή ΑNTZEΛΟ. Κέρο έχω να σε δω.
ναι ειχα μπλεξει με την δουλεια μετα ειχα ενα ατυχημα το νοεμβρη σοβαρο ....υγεια πανω απο ολα.. να εισαι καλα....σε ευχάριστο πολλή ΑNTZEΛΟ. Κέρο έχω να σε δω.
τέτοια λέγε μας τέτοια να παρατήσουμε σπίτια και δουλειές και να έρθουμε να περιμένουμε εκεί.....σημερα περιμενουμε και μια νεα παρουσια ....Ειναι απο ΑΣΙΑ ....
τέτοια λέγε μας τέτοια να παρατήσουμε σπίτια και δουλειές και να έρθουμε να περιμένουμε εκεί.....
οπως και να εχει εγω ετσι την ξερω ετσι το λεω.....αμα ειναι και αυτο κακο οκ ας ειναι.....εσεις που την ξερετε καλυτερα να της πειτε οταν γιορταζει με το κανονικο της οπως λες......
ΒΑΛΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ……………………δεν περιγραφω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...θα πηγαν για ψωνια...επίσκεψη σήμερα το απόγευμα μαζί με τον μπέμπα , στην υποδοχή κλασσικά η Φωτεινή , ρόστερ
Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί .
Βαλέρια ξανθιά μιλφάρα με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί.
Μαρίνα με καστανό σκούρο μαλλί μέχρι λίγο κάτω απο τους ώμους , κανονικό σώμα 2άρι βυζί.
Πέρι πρώτη μέρα στο κατάστημα , μελαχρινή με ασιατικά χαρακτηριστικά , λεπτή μίλφ με 1.5άρι βυζί , τιμήθηκε με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις θα ακολουθήσει κριτική ,
του μπέμπα του άρεσε η Μαρίνα .
το δίδυμο Νάνση&Σάρα σήμερα έλειπαν.
8.30 το τελευταιο ραντεβουμεχρι τι ωρα λειτουργει το καταστημα περικαλω? καθοτι στη δουλεια σημερα πηξαμε και ενα μασαζ θα μας εκανε καλο , αλλα μην σας πιασουμε και στην πορτα