απο τα χερακια μου οχι ...η μηχανη θα τον φιαξει με αγαπη ...καλημερα χρονια πολλα με υγεια και τυχη.θα πιουμε σημερα καφε απο τα χερακια σου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
έχει κανένα πετίτ στο μαγαζί;
από αυτά που μου αρέσουν...
;)
από αυτά που μου αρέσουν...
;)
....δηλαδή έχεις μηχανη του καφε με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο?????????απο τα χερακια μου οχι ...η μηχανη θα τον φιαξει με αγαπη ...
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Τι κι αν χτυπούσαν τα κουδούνια ψες.... Μάταιο...Σκυφτοί κι απογοητευμένοι έφευγαν οι υποψήφιοι.
χρονια πολλα ....σημερα και αυριο θα ειναι ανοικτα παντως .....εψες τα κοριτσια μας μαζευαν ορεξη ...Τι κι αν χτυπούσαν τα κουδούνια ψες.... Μάταιο...Σκυφτοί κι απογοητευμένοι έφευγαν οι υποψήφιοι.
καλημερα σε ολα τα αρσενικα ....εσενα σε περιμενω σημερα Κυριακη για καφε απο τα χερακια μου .....καλημερα χρονια πολλα με υγεια και τυχη.θα πιουμε σημερα καφε απο τα χερακια σου?
Καλημερα στα παιδια ...εδω σταματαω ..τα υπολοιπα απο κοντα απο τις κοπελες που σας φροντιζουν ....και καφες απο τα χερακια μου sl40...το ροστερ χωρις απουσιες ...καλημερα σε ολα τα αρσενικα ....εσενα σε περιμενω σημερα Κυριακη για καφε απο τα χερακια μου .....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
φίλε πήρες διπλό εσπρέσσο? Φώτο-Νανς κι έτσι?
καλός δεν βγήκε ο καφές ;;;;καλημερα στα ομορφα κοριτσια.ο καφες ηταν υπεροχος τη ζαχαρι εβαλε η φωτεινη το καφε η νανσυ και εγω το καφτο νερο με το μπρικι.τι αποτελεσμα και αφτο……….
μμμμμμμμ καταπληκτική η σαντιγί !!!!!Απίστευτος στο τέλος βάλαμε και σαντιγι
ok den einai gia mperdema ..........plaka einaiΝαι τώρα με τους καφέδες και τις σαντιγές τους μπερδέψατε τους ..............
Εκείνο που βλέπω από τις επισκέψεις μου αλλά και διαβάζω εδώ μέσα είναι ότι άλλαξαν οι ισορροπίες και υπάρχει πολύ φόβος στα μαγαζιά .
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
βαλε ζαρτιερες στα κοριτσια σου,και ερχομαστε...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ του χρονου ....ελατε να το γιορτασουμε....
παντα φορανε οτι καλυτερο ερεθιζει...βαλε ζαρτιερες στα κοριτσια σου,και ερχομαστε...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
..καλη χρονια ευχομαι φωτεινουλα....παντα φορανε οτι καλυτερο ερεθιζει...
ευχαριστω πολλή αγόρι μου!! Τα ειδια εύχομαι και σε σένα..καλη χρονια ευχομαι φωτεινουλα....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K