n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.859
- Πόντοι
- 46.232
καλή χρονιά και απο μένα :-*
Μονο !!!!!!!!!!!!!!Εννοειται οτι προσφερουμε καφεδακι οουισκάκι κρασακι στεγνες ευχες δεν πάνε ....
σε περιμένουμε μωρό μαςχρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και τυχη κοριτσαρες μου.ετοιμαστηται ερχομαι για καφε!!!!!!!!!!!!!!
χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και τυχη κοριτσαρες μου.ετοιμαστηται ερχομαι για καφε!!!!!!!!!!!!!!
Εννοειται οτι προσφερουμε καφεδακι οουισκάκι κρασακι στεγνες ευχες δεν πάνε ....
anatol,και το 14 βλεπω να ειμαστε εδω και να ρωταμε τσαμπα....Καμια βυζαρού φέρε και άσε τα υπόλοιπα...
βρες εσύ μια και φερτην μου, και ασε τα υπόλοιπα φιλαράκι μουΚαμια βυζαρού φέρε και άσε τα υπόλοιπα...
βρες εσύ μια και φερτην μου, και ασε τα υπόλοιπα φιλαράκι μου
Μάλιστα...εκτός από πελάτες να σας κάνουμε και τους σκάουτερ...
Πελάτης ......... ??? δεν νομιζω .....Μάλιστα...εκτός από πελάτες να σας κάνουμε και τους σκάουτερ...
παντως ανατολ,αν μου προτεινανε να βρω καποια και να την πηδαω τσαμπα,θα δεχομουνα...για σκεψου το...Μάλιστα...εκτός από πελάτες να σας κάνουμε και τους σκάουτερ...
φαγωθηκε για αλλα τι να του κάνω ? δεν παιζει κατι στα γουστα του αγαπητου !!!!!παντως ανατολ,αν μου προτεινανε να βρω καποια και να την πηδαω τσαμπα,θα δεχομουνα...για σκεψου το...
οπως και να εχει εγω ετσι την ξερω ετσι το λεω.....αμα ειναι και αυτο κακο οκ ας ειναι.....εσεις που την ξερετε καλυτερα να της πειτε οταν γιορταζει με το κανονικο της οπως λες......Συγνώμη αλλά τα χρόνια πολλά πάνε στην ονομαστική εορτή κσι όχι στο καλλιτεχνικό όνομα
σε ευχάριστο πολλή ΑNTZEΛΟ. Κέρο έχω να σε δω.Καλημερα και χρονια σου πολλα φωτεινη οτι επιθυμεις.......