Επίσκεψη εδώ. Στην πόρτα η Σάρα. Καραμπινάτο μιλφ με κοντό ξανθο-πλατινέ μαλί καλό σώμα μικρό (1-1,5) στήθος. Παρούσες επίσης Σοφία Αλεξάνδρα και Νάνσυ. Στο δωμάτιο η Σάρα προσπαθεί να προχωρήσει η δουλειά αλλά αν σε δει ότι θέλεις να ελέγχεις την ροή, ακολουθεί. Μια συμπαθητική συνεδρία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
καλημερα αγορια!!καλη εβδομαδα σε ολους.ζηταμε συγνωμη για το σαββατο αλλα κλεισαμε νωριτερα επειδη γιορταζε μια απο τα κοριτσια μας...σας περιμενουμε σημεραΠερασα χθες Σαββατο στης 5 το απόγευμα και δεν ανοιγανε.
καλημερα αγορι ομορφοΚαλημερα στα ομορφα κοριτσια.
Θα περασω σημερα να σας δω.Μου λειψατε.καλημερα αγορι ομορφο
καλος τον..ετοιμαζο καφεΘα περασω σημερα να σας δω.Μου λειψατε.
Περασα και πηρα την Βαλερια που την ειχα βαλει στο ματι από το παλιο μαγαζι αλλα λογω ότι ηταν Ελληνιδα φοβούμουνα μην φαω φολα.Ρισκαρα για να δοκιμασω και πρεπει να παραδεχτω ότι ηταν αψογη στο SEX .Στο μασαζ ψιλοτριψιμο αλλα προσπαθει και εχει φιλοτιμο.κοστος 60€
Θα περασω σημερα να σας δω.Μου λειψατε.
Μυρίζεις λίγο ψαρίλα ή μου φαίνεται?
Μυριζω burberry armani versace dolce cabana χαχαχαχαχαχαχαΜυρίζεις λίγο ψαρίλα ή μου φαίνεται?
καλιμερα αγορι μουΚαλημερα κοριτσαρες μου.
χαχαχαχα ποσο γελασα!!ειναι αληθεια ετσι μυριζισ πανταΜυριζω burberry armani versace dolce cabana χαχαχαχαχαχαχα
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Περασα και πηρα την Βαλερια που την ειχα βαλει στο ματι από το παλιο μαγαζι αλλα λογω ότι ηταν Ελληνιδα φοβούμουνα μην φαω φολα.Ρισκαρα για να δοκιμασω και πρεπει να παραδεχτω ότι ηταν αψογη στο SEX .Στο μασαζ ψιλοτριψιμο αλλα προσπαθει και εχει φιλοτιμο.κοστος 60€
ωραια μπασα φωνη !
μετρια + ...........στο σεξ
μετριο + ............μασαζ
λιγο .... πανω από το μεσω ορο κατά την δικια μου γνωμη !
αγοπι μου ο καθενας εχει τη γνωμη του.και ειναι και θεμα χημειας μη το ξεχνας αυτο.και ειναι πολλοι αυτοι που εχουν διαφορετικη γνωμη..ετσι και αλλιως εμεις σου στελνουμε πολλαωραια μπασα φωνη !
μετρια + ...........στο σεξ
μετριο + ............μασαζ
λιγο .... πανω από το μεσω ορο κατά την δικια μου γνωμη !
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
αγοπι μου ο καθενας εχει τη γνωμη του.και ειναι και θεμα χημειας μη το ξεχνας αυτο.και ειναι πολλοι αυτοι που εχουν διαφορετικη γνωμη..ετσι και αλλιως εμεις σου στελνουμε πολλα
φωτηνη μου φωτηνουλα μου ... δεν ειχα παραπονο από τη κοπελα ...
οι γνωμες είναι υποκειμενικες ετσι και αλλιως ... το αναφερω στο τελος ετσι και αλλιως ....
φιλια πολλα !!
φωτηνη μου φωτηνουλα μου ... δεν ειχα παραπονο από τη κοπελα ...
οι γνωμες είναι υποκειμενικες ετσι και αλλιως ... το αναφερω στο τελος ετσι και αλλιως ....
φιλια πολλα !!
H βαθμολογια σου, ηταν θετικη και στα δυο, μετρια+ !!!
καλησπερα και σε σεναΚαλησπερα σας !!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K