oollee_oollaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η κατερίνα απο Ιουλιανου δεν είναι εδω πλεον?απο σημερα ειναι ολες οι κοπελες Αλινα, Τατιανα,Ηλιανα,ΝΙΚΟΛ,ΕΛΕΝΗ,Ρανια,Αλεξια,Βικυ,Σοφια ,Βαλερια
Η κατερίνα απο Ιουλιανου δεν είναι εδω πλεον?απο σημερα ειναι ολες οι κοπελες Αλινα, Τατιανα,Ηλιανα,ΝΙΚΟΛ,ΕΛΕΝΗ,Ρανια,Αλεξια,Βικυ,Σοφια ,Βαλερια
οχι αγορι μου αλλα οπως εγραψα παραπανω εχουμε πολλες αλλες κοπελες καλες και ομορφεςΗ κατερίνα απο Ιουλιανου δεν είναι εδω πλεον?
ΟΚ, θα σας επισκεφτω συντομα...οχι αγορι μου αλλα οπως εγραψα παραπανω εχουμε πολλες αλλες κοπελες καλες και ομορφες
σε περιμενουμεΟΚ, θα σας επισκεφτω συντομα...
μια μεγαλη καλημερα στα αγορια του σαιτ . και στη σημερινη μερα δεν θα εχουμε απουσιες Ειναι ολες εδω.
απο σημερα ειναι ολες οι κοπελες Αλινα, Τατιανα,Ηλιανα,ΝΙΚΟΛ,ΕΛΕΝΗ,Ρανια,Αλεξια,Βικυ,Σοφια ,Βαλερια
η νικολ ειναι η Νικολ απο τα παλλια? μελαχρινη μικρουλα,αλβανεζα που δηλωνει Εελληνιδα?που ηταν πρωτα κηφησιας και μετα στο χαλαωδρι?
μ ενα μεγαλο ταττοο στην πλατη????![]()
αγόρι μου μιλάς για αλλη Νικολ πραγματι πολυ καλη ομως και αυτη που διαθετουμε ειναι κανονακιη νικολ ειναι η Νικολ απο τα παλλια? μελαχρινη μικρουλα,αλβανεζα που δηλωνει Εελληνιδα?που ηταν πρωτα κηφησιας και μετα στο χαλαωδρι?
μ ενα μεγαλο ταττοο στην πλατη????![]()
οντως ειναι κανονακι...ΟΤΑΝ την πετυχεις ομως,γιατι ειναι με τα φεγγαρια της....αγόρι μου μιλάς για αλλη Νικολ πραγματι πολυ καλη ομως και αυτη που διαθετουμε ειναι κανονακι
και δύστυχος πολλά φεγγάρια.............όπως τουλάχιστον εγώ την θυμάμαι......οντως ειναι κανονακι...ΟΤΑΝ την πετυχεις ομως,γιατι ειναι με τα φεγγαρια της....
οντως ειναι κανονακι...ΟΤΑΝ την πετυχεις ομως,γιατι ειναι με τα φεγγαρια της....
εδω κατι δεν παει καλα με την "νικολ" κατι κρυβεται κανενας συναγωνιστης να πει οτι πηγε και να δωσει πραγματικη περιγραφη της?και δύστυχος πολλά φεγγάρια.............όπως τουλάχιστον εγώ την θυμάμαι......
αλλά είναι φορτωμένη![]()
![]()
![]()
καλημερια στα αγορια μας
απο σημερα μεχρι και την Κυριακη θα λειπει η Ηλιανα μας ομως ολα τα αλλα κοριτσια παντα εδω Βικυ Αλινα Τατι Αλεξια Νικολ Βαλερια Ρανια Σοφια
η Νικόλ ΣΚ ξεκουραζεται απο Δευτέρα παλι κοντα μας ειναι για γουστα της πληθωρικής της χυμώδους γυναίκας 23 ετών με πλε ματια υψος με τακουνι περιπου 1.70 .εδω κατι δεν παει καλα με την "νικολ" κατι κρυβεται κανενας συναγωνιστης να πει οτι πηγε και να δωσει πραγματικη περιγραφη της?
ολοι με μισολογα μιλανε ακομη και ο πολυ λεπτολογος μας νεα σμυρνη
η Νικόλ ΣΚ ξεκουραζεται απο Δευτέρα παλι κοντα μας ειναι για γουστα της πληθωρικής της χυμώδους γυναίκας 23 ετών με πλε ματια υψος με τακουνι περιπου 1.70 .
![]()
καλο αυτο..ακου υψος με τακουνι...αν ανεβει σε σκαλα,ποσο θα ειναι?
![]()
![]()
υπάρχουν κριτικές και αναφορές στα θρέντ τον μαγαζιών που έχει δουλέψει........εδω κατι δεν παει καλα με την "νικολ" κατι κρυβεται κανενας συναγωνιστης να πει οτι πηγε και να δωσει πραγματικη περιγραφη της?
ολοι με μισολογα μιλανε ακομη και ο πολυ λεπτολογος μας νεα σμυρνη
υπάρχουν κριτικές και αναφορές στα θρέντ τον μαγαζιών που έχει δουλέψει........
η Νικόλ ΣΚ ξεκουραζεται απο Δευτέρα παλι κοντα μας ειναι για γουστα της πληθωρικής της χυμώδους γυναίκας 23 ετών με πλε ματια υψος με τακουνι περιπου 1.70 .
αγόρι μου μιλάς για αλλη Νικολ πραγματι πολυ καλη ομως και αυτη που διαθετουμε ειναι κανονακι
.............η Ηλιανα μας .............