Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά ποια είναι η καλύτερη εκεί μέσα για  :knockinb:;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
γούστα είναι αυτά , απο αυτές που έχω δοκιμάσει
Ηλιάννα φοβερό μασαζ καλή στο μπριζόλιασμα .
Βίκυ μέτριο μασάζ pse καταστάσεις στο μπριζόλιασμα.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

Το να κανεις κάποια στανταρακι δεν ειναι λίγο επίφοβο ???
Ειναι γλυκό το πιοτο της αμαρτιας και εκει που δεν το εχεις καταλάβει  μπορει να σε ρουφήξει  το μαγνητικο π-αιδοίο και να μην μπορεις να φύγεις .

Δεν είναι κακό να χαθείς στο τρίγωνο των Βερμόυδων της περιοχης μπικίνι αλλα μπορει να ξεχάσεις απο που μπηκες και μετα η μονη σου ελπιδα ειναι να σε βαρεθει η γκόμενα . Αν τα σκας όμως και σε κάνει η γκόμενα οτι θέλει δύσκολα σε βαριέται στέλνει.

Υγ Δεν με παίζουν στα άλλα νήματα οποτε ηρθα εδω να αρχίσω καμια αμπελοφιλοσοφική συζήτηση.

Υγ2 Η Βίκυ παρόλο που δεν ειναι του γουστου μου ειναι πιο εμφανίσιμη από την περιγραφη του n.smirni
[/quote]

Οταν λεμε στανταρακι το λεω για εμενα

εχω ξαναπει οτι οταν τα ακουμπας γινεσε πελατης και περνας καλα

και εκει δεν παμε για να παντρευτουμε καμια απλα να περασουμε καλα!!!

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους
ενημερωση για σημερα .

θα ειναι στη παρεα μας η Αλίνα η Αλεξία η Βαλέρια η Βικυ  η Ιλιάνα ,η  Ράνια η Σοφία και η Τατιανα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλημερα σε ολους
ενημερωση για σημερα .

θα ειναι στη παρεα μας η Αλίνα η Αλεξία η Βαλέρια η Βικυ  η Ιλιάνα ,η  Ράνια η Σοφία και η Τατιανα
Καλημερα και απο εμενα !!!

Πολλα  :-* :-* :-* !!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
καλημερα σε ολους
ενημερωση για σημερα .

και απο μενα καλημερα
φιλια σε ολες τις κουκλες

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
οπως καθε Σαββατοκυριακο ειμαστε ανοικτα μεχρι 8 και μιση .Τατιανα Σοφια Ρανια Ηλιανα Βικυ και Βαλερια σας περιμενουν

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ε, καλά.  Δεν χανει και τιποτα φοβερο...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πέρασμα σήμερα από το ίδρυμα, μετά από πολύ καιρό. Ρόστερ το ακόλουθο:

Ηλιάνα, ψηλή, ξανθιά, με κορυφαίες υπηρεσίες μασάζ και χαλάρωσης
Τατιάνα, αδύνατο πιπινάκι από Ρουμανία, ερωτεύσιμο για όσους αρέσκονται στον πετίτ σωματότυπο
Βίκυ, η πορνοστάρ του μαγαζιού που έχει τιμηθεί σε άλλα μαγαζιά του πληρωμένου έρωτα
Ράνια, ψηλή μουνάρα με δυνατό πίσω σύστημα
Αλεξία, όμορφη, με πολύ ωραίο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι μαζί με τον Dimit31 , είχε την Ηλιάνα ξανθό μιλφάκι με κανονικό σφιχτό σώμα και μικρό βυζί , Βίκυ ξανθοκάστανη κοντούλα με πιασηματάκια και μικρό βυζί(μέσα είναι τσότα σκέτη), Τατιάνα καστανή σήμερα τα είχε ισιώσει τα μαλλιά της , λεπτή με μικρό βυζί , Αλεξία μελαχρινό μίλφ τούμπανο , ψηλή με ωραίο πεταχτώ κώλο και 3άρια βυζιά και Ράννια ξανθιά με κανονικό σώμα και 2.5άρια
βυζιά.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
πέρασμα σήμερα από το ίδρυμα, μετά από πολύ καιρό. Ρόστερ το ακόλουθο:
...............
επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι μαζί με τον Dimit31 ,.........
βυζιά.

Επικ φεηςπάλμ . 2  ενημερωσεις απο την ιδια επίσκεψη . Αν ποτε πάρετε μαζί την ιδια γκόμενα θα γραψετε 2 κριτικες και ο ενας θα περιγραφει την σκηνη απο το κεφαλι και ο άλλος από τον κ@λό.

Παλι καλα που δεν αποκαλυψατε  οτι γραφετε εδω . Και εγω αν ξαναπάω δεν θα πω οτι γραφω εδω απλα θα κραταω ενα παλιο τευχος του τρουένο στα χερια  ;).

Τελικά μπηκατε μέσα ή μονο βιτρινες κοιτατε ???  Αν θέλετε window shopping να πάτε στην Πατησίων που εχει πέσει νεκρα ή να δωσετε λεφτα στα κορίτσια να κινησουν αυτα την αγορα που λέει και ο Στουρνάρας .

Αλεξία, όμορφη, με πολύ ωραίο σώμα.

Ε, καλά.  Δεν χανει και τιποτα φοβερο...
:2funny:

Παιδιά ποια είναι η καλύτερη εκεί μέσα για  :knockinb:;;;

Εξάρτάται τι ζώδιο εισαι !! 

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Όσον αφορα το δικο μου σχόλιο οτι δεν χανει τιποτα φοβερο . δεν αφορα το σωμα της που γούστα ειναι αυτά, αλλά την συμμετοχη της στο  :knockinb:. Στην Αλεξια λόγω βυζιων , της εδωσα 2 ευκαιριες να με κανει πελατη της. Και τις 2 φορες ξεκινησε με καλό μασαζ , προχωρησε με ικανοποιητικη περιποιηση της ευαισθητης περιοχης αλλά στο δια ταυτα , περνει στασεις αμυνας και με εμφανη ταση ξεπετας οσο πιο γρηγορα γινεται. Για αυτο και δεν θα υπαρξει και 3η καταθεση μαζι της απο μερους μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Επικ φεηςπάλμ . 2  ενημερωσεις απο την ιδια επίσκεψη . Αν ποτε πάρετε μαζί την ιδια γκόμενα θα γραψετε 2 κριτικες και ο ενας θα περιγραφει την σκηνη απο το κεφαλι και ο άλλος από τον κ@λό.

Παλι καλα που δεν αποκαλυψατε  οτι γραφετε εδω . Και εγω αν ξαναπάω δεν θα πω οτι γραφω εδω απλα θα κραταω ενα παλιο τευχος του τρουένο στα χερια  ;).

Τελικά μπηκατε μέσα ή μονο βιτρινες κοιτατε ???  Αν θέλετε window shopping να πάτε στην Πατησίων που εχει πέσει νεκρα ή να δωσετε λεφτα στα κορίτσια να κινησουν αυτα την αγορα που λέει και ο Στουρνάρας .
:2funny:

Εξάρτάται τι ζώδιο εισαι !! 
μου αρέσεις άλλος ένας φαφλατάς χιουμορίστας που δεν ενημερώνει δεν έχει ούτε μια κριτική και έχει σκοπό του να την λέει στους άλλους......
όπου περνάω το γράφω...εσένα πιο είναι το κόλλημα σου?
αυτό που έγραψε ο φίλος συναγωνιστής αποδικνείει αυτό που λ΄΄εω ότι ο καθένας έχει τα γούστα του , την Αέξία δεν την έχω πάρει αλλά σωμάτικα μου
αρέσει , εσένα μπορεί να σου αρέσουν άλλες...ακόμα και αυτό σε πειράζει.....

Υ.Γ εμένα μου άρεσε ο Μπλέικ και όχι ο Τρουένο  :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Όσον αφορα το δικο μου σχόλιο οτι δεν χανει τιποτα φοβερο . δεν αφορα το σωμα της που γούστα ειναι αυτά, αλλά την συμμετοχη της στο  :knockinb:. Στην Αλεξια λόγω βυζιων , της εδωσα 2 ευκαιριες να με κανει πελατη της. Και τις 2 φορες ξεκινησε με καλό μασαζ , προχωρησε με ικανοποιητικη περιποιηση της ευαισθητης περιοχης αλλά στο δια ταυτα , περνει στασεις αμυνας και με εμφανη ταση ξεπετας οσο πιο γρηγορα γινεται. Για αυτο και δεν θα υπαρξει και 3η καταθεση μαζι της απο μερους μου.
καλά έκανες και του το διευκρίνισες  γιατί απ ότι φαίνεται δεν ξέρει να διαβάζει...άλλα γράφουμε άλλα απαντάει...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

ώπα ρε, μήπως θέλεις να μας πεις και πότε θα γαμάμε;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ε, καλά.  Δεν χανει και τιποτα φοβερο...

Πλάκα πηγα να κάνω με το δικό μου πόστ .
 Οσο για το δικο σου σχόλιο θα μπορουσες να το ολοκληρωσεις πριν 2 μέρες και να μην μας αφησεις σε αγωνία για το τι εννοείς.

μου αρέσεις άλλος ένας φαφλατάς χιουμορίστας

Ευχαριστω που με ειπες χιουμορίστα .
Το 90% των πόστ μου ειναι ανοήσιες και τρολλαρισματα αλλα οταν μιλάω σοβαρα κατα 80% πέφτω μέσα  Σου ειπα σε αλλο νημα οτι με αυτα που κανεις θα σε τζασουν οι κοπελες και τωρα γινεται ολοκληρο θέμα σε παραάλλο νημα που δεν βγαινει μία κοπέλα  στο σαλόνι οταν σκας μυτη .
Κριτική δεν θα γραψω ποτέ για δεν μου αρέσει να βαθμολογω .

ώπα ρε, μήπως θέλεις να μας πεις και πότε θα γαμάμε;

βασικα εκανα χιουμορ αλλα απο την αλλη  συνηθως οταν καποιος κανει τσαρκα και το ανακοινωνει η επόμενη λογική ερωτηση ειναι : Γαμησες ???

Επειδη μου την πέσατε πολλοι μαζι παω να κρυφτω  :badair: :badair: γιατι δεν σηκώνετε αστεια  (Macho Man
)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom