Νέα

Service αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Συναγωνιστες,μιας και οι εποχες ειναι δυσκολες,ειπα να ενημερωσω για μια καλη περιπτωση που ετυχε σε εμενα.
Το αυτοκινητο ηθελε δισκο και τηλεφωνοντας στην αντιπροσωπεια μου ειπαν κοστος 460 ευρω(toyota).Ενας φιλος που ηταν μπροστα μου λεει να σου δωσω ενα τηλεφωνο απο ενα συνεργειο που πηγα εγω και εμεινα ευχαριστημενος.οκ του λεω ,παιρνω τηλεφωνο,260 μου λεει.Εκλεισα ραντεβου για την αλλη μερα,το πηρα το μεσημερι και τελικα πληρωσα και 230 ευρω αφου του ειπα να μην κοψει ολοκληρη την αποδειξη(150 εκοψε)και το αμαξι φυσαει...δισκος -πλατο μπηκαν ιδια μαρκα με της μαμας...περισσεψαν και 230 ευρω για πασα χρηση :knockinb: :knockinb: :2funny:
φανταζομαι παιζει πολυ σε συνεργεια οχι εξουσιοδοτημενα,λογω κρισης,αρα πρεπει να το ψαχνουμε και λιγο...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
φανταζομαι παιζει πολυ σε συνεργεια οχι εξουσιοδοτημενα,λογω κρισης,αρα πρεπει να το ψαχνουμε και λιγο...

Πολύ καλή η ενημέρωσή σου και εύγε σου!

Το μόνο ίσως κρίσιμο σημείο, είναι να ελέγχεις ότι το ανταλλακτικό είναι γνήσιο και όχι immitation.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Tί εγγύηση σου έδωσαν για τα ανταλλακτικά που σου έβαλαν?

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
να σου πω δεν ρωτησα.αλλα ουτως η αλλως ουτε η αντιπροσωπεια δινει εγγυηση για αναλωσιμα(δισκος).Παλιοτερα σε φιατακι που ειχα ο δισκος εγκατελειψε σε 14.000 χλμ.........και βεβαια δεν ειχα καμια καλυψη ασχετα αν ηταν σε εγγυηση.Το δε ιμιτασιον που εβαλα στο φιατ,εκανε αλλα 50.000 χλμ και δεν ξερω ποσα ακομη γιατι πουληθηκε....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
να ειχαμε και τετοιες ακρες και για πουτανες !!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Συναγωνιστες,μιας και οι εποχες ειναι δυσκολες,ειπα να ενημερωσω για μια καλη περιπτωση που ετυχε σε εμενα.
Το αυτοκινητο ηθελε δισκο και τηλεφωνοντας στην αντιπροσωπεια μου ειπαν κοστος 460 ευρω(toyota).Ενας φιλος που ηταν μπροστα μου λεει να σου δωσω ενα τηλεφωνο απο ενα συνεργειο που πηγα εγω και εμεινα ευχαριστημενος.οκ του λεω ,παιρνω τηλεφωνο,260 μου λεει.Εκλεισα ραντεβου για την αλλη μερα,το πηρα το μεσημερι και τελικα πληρωσα και 230 ευρω αφου του ειπα να μην κοψει ολοκληρη την αποδειξη(150 εκοψε)και το αμαξι φυσαει...δισκος -πλατο μπηκαν ιδια μαρκα με της μαμας...περισσεψαν και 230 ευρω για πασα χρηση :knockinb: :knockinb: :2funny:
μην κανετε σερβις σε αντιπροσωπειες....τους εχουν φυγει ολα τα καλα μαστορια,εχουν κατι ασχετα παιδακια,δεν κανουν κανεναν ουσιαστικο ελεγχο,σε γαμανε στις υπερχρεωσεις και παιζει να χρεωνουν και πραγματα που δεν σου κανουν καν.....μακρια.....

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
και αμα ειναι το μεγαλο σερβις υμαντας χρονισμου και τα λοιπα τι κανουμε τοτε ?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
δεν ξερω ρε παιδια
ψιλομασαω να παω εξω για υμαντα χρονισμου

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω ρε παιδια
ψιλομασαω να παω εξω για υμαντα χρονισμου

Να πας.

Να εκτιμήσεις αν τα παιδιά στο "έξω" ξέρουν τη δουλειά ή όχι. Μάλλον την ξέρουν.

Να αφήσεις τους απατεώνες των "εξουσιοδοτημένων" (στα οποία πληρώνεις τα νοίκια τους, τις γκόμενες στην υποδοχή, την υπερβολική ΔΕΗ τους κλπ και ΟΧΙ καλούς τεχνίτες) να βαράνε μύγες.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ξερετε κανενα καλο που να ειναι για vw group?

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ΑΠΟ 460 σε 260 δεν παιζει φιλε-σιγουρα σου εχει βαλει παραεισαγωγης δισκοπλατινο...

καμια φορα ομως...μπορει κ το παραεισαγωγης να σου βγει καλυτερο... :rockon: :rockon:(sachs-valeo...kt.l)
απο το μαμησιο :2funny: :2funny:
οποιος θελει σχετικες πληροφοριες pm..

moschino1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΙΑ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ;) ;) ;) ;) :headbang: :headbang: :headbang:

moschino1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ... ;)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
παιδες τα φωτα σας forester 20xt θεσσαλονικη που το παμε για μεγαλο servis ?

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ΑΠΟ 460 σε 260 δεν παιζει φιλε-σιγουρα σου εχει βαλει παραεισαγωγης δισκοπλατινο...

καμια φορα ομως...μπορει κ το παραεισαγωγης να σου βγει καλυτερο... :rockon: :rockon:(sachs-valeo...kt.l)
απο το μαμησιο :2funny: :2funny:
οποιος θελει σχετικες πληροφοριες pm..
δεν θα τολεγα....ο moschino εχει δικιο...μου εδειξε και το νεο δισκο στο κουτι και στην παραλαβη μου εδωσε και τα παλια πισω...αλλωστε στο e-bay τα βρηκα με 70 ευρω.....

Επισκέπτης
Κι εμένα το καλοκαίρι μου έλεγαν για αλλαγή δίσκου πλατό,ρουλεμάν 350-390€-σε εξειδικευμένα,όχι αντιπροσωπία- και αγόρασα τον γνήσιο από ανεξάρτητο εισαγωγέα περίπου 120€,και έδωσα 130€ σε έναν μηχανικό και τον τοποθέτησε μπροστά μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom