You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 842
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Όσο η Ελλάδα συνεχίζει πάντως τη μαλακισμένη πολιτική της σε σχέση με τις μειονότητες στο έδαφός της και τρώμε συνέχεια καμπάνες απο το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, ο κίνδυνος θα διογκώνεται...
Το παρατηρητήριο του Ελσίνκι, με το οποίο μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, δεν είναι παρά άλλη μια μκο με πολλή μεγάλη γλώσσα, η οποία φέρνει εις πέρας αποστολές που θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες εξαιτίας διπλωματικών περιπλοκών, να φέρουν εις πέρας εθνικές κυβερνήσεις...
Η φάμπρικα είναι απλή...Αρχίζουν οι μκο τις υστερικές κραυγές περί παραβίασεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περί σφαγών κ.τ.λ.
Βρίσκουν αφορμή, χωρίς φυσικά να φροντίσουν να εξακριβώσουν το βάσιμο των καταγγελιών, οι πάσης φύσεως παγκόσμιοι νταβάδες να αρχίσουν τους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς, χωρίς να ακούσουν την άλλη πλευρά, χωρίς να ζητήσουν επιβεβαίωση των καταγγελιών από κάποια αντικειμενική πηγή, χωρίς καν την παρέμβαση του ΟΗΕ που προβλέπει η διεθνής νομιμότητα...
Το είδαμε το έργο στο Κόσοβο, όπου αν πιστεύαμε τις ΜΚΟ, στις εισηγήσεις των οποίων στηρίχθηκε η "ανθρωπιστική επέμβαση", ο πληθυσμός των κοσοβάρων θα ήταν στο 1/3 απ' ό,τι είναι σήμερα...
Το βλέπουμε το έργο και στην Ελλάδα όπου κάποιοι γραφικοί (;) από ΜΚΟ τραβάνε τις κωλότριχές τους για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όποιου έχει εδαφικές βλέψεις κατά της Ελλάδας- την ίδια ώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο για β. ήπειρο, ίμβρο, τένεδο, ελληνισμό της πόλης, εγκλωβισμένους στην κατεχόμενη κύπρο...
Η Σερβία υπέστη πολλαπλό ακρωτηριασμό...
Και παρά τα τραγικά λάθη- εγκλήματα μιλόσεβιτς, άποψή μου είναι ότι δεν θα τον απέφευγε ό,τι και να έκανε...
Οι συμφωνίες που κατά καιρούς της προτάθηκαν, θύμιζαν περισσότερα τα τελεσίγραφα του Χίτλερ προς την Τσεχοσλοβακία πριν την προσάρτηση της Σουδητίας παρά έντιμες προτάσεις για συμβιβασμό, έστω και επαχθή...
Όσο για τη Ρωσία, ασφαλώς έχει τη δική της ατζέντα και δεν θα επηρρεαστεί από φυλετικές και θρησκευτικές συγγένειες...
Τουλάχιστον δεν χαράζει την εξωτερική της πολιτική φοβούμενη τί θα πει το παρατηρητήριο ή η αμνηστία ( η οποία προς τιμή της έχει επιτεθεί πολλάκις στις ΗΠΑ για το γκουαντανάμο και έχει πολύ πιο διάφανη πολιτική χρηματοδότησης από άλλες μκο)......
Εν πρώτοις, μου χρωστάς μια απάντηση σε άλλο θρεντ.Το παρατηρητήριο του Ελσίνκι, με το οποίο μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, δεν είναι παρά άλλη μια μκο με πολλή μεγάλη γλώσσα, η οποία φέρνει εις πέρας αποστολές που θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες εξαιτίας διπλωματικών περιπλοκών, να φέρουν εις πέρας εθνικές κυβερνήσεις...
Η φάμπρικα είναι απλή...Αρχίζουν οι μκο τις υστερικές κραυγές περί παραβίασεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περί σφαγών κ.τ.λ.
Βρίσκουν αφορμή, χωρίς φυσικά να φροντίσουν να εξακριβώσουν το βάσιμο των καταγγελιών, οι πάσης φύσεως παγκόσμιοι νταβάδες να αρχίσουν τους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς, χωρίς να ακούσουν την άλλη πλευρά, χωρίς να ζητήσουν επιβεβαίωση των καταγγελιών από κάποια αντικειμενική πηγή, χωρίς καν την παρέμβαση του ΟΗΕ που προβλέπει η διεθνής νομιμότητα...
Το είδαμε το έργο στο Κόσοβο, όπου αν πιστεύαμε τις ΜΚΟ, στις εισηγήσεις των οποίων στηρίχθηκε η "ανθρωπιστική επέμβαση", ο πληθυσμός των κοσοβάρων θα ήταν στο 1/3 απ' ό,τι είναι σήμερα...
Το βλέπουμε το έργο και στην Ελλάδα όπου κάποιοι γραφικοί (;) από ΜΚΟ τραβάνε τις κωλότριχές τους για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όποιου έχει εδαφικές βλέψεις κατά της Ελλάδας- την ίδια ώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο για β. ήπειρο, ίμβρο, τένεδο, ελληνισμό της πόλης, εγκλωβισμένους στην κατεχόμενη κύπρο...
Η Σερβία υπέστη πολλαπλό ακρωτηριασμό...
Και παρά τα τραγικά λάθη- εγκλήματα μιλόσεβιτς, άποψή μου είναι ότι δεν θα τον απέφευγε ό,τι και να έκανε...
Οι συμφωνίες που κατά καιρούς της προτάθηκαν, θύμιζαν περισσότερα τα τελεσίγραφα του Χίτλερ προς την Τσεχοσλοβακία πριν την προσάρτηση της Σουδητίας παρά έντιμες προτάσεις για συμβιβασμό, έστω και επαχθή...
Όσο για τη Ρωσία, ασφαλώς έχει τη δική της ατζέντα και δεν θα επηρρεαστεί από φυλετικές και θρησκευτικές συγγένειες...
Τουλάχιστον δεν χαράζει την εξωτερική της πολιτική φοβούμενη τί θα πει το παρατηρητήριο ή η αμνηστία ( η οποία προς τιμή της έχει επιτεθεί πολλάκις στις ΗΠΑ για το γκουαντανάμο και έχει πολύ πιο διάφανη πολιτική χρηματοδότησης από άλλες μκο)......
Εν δευτέροις, αμφιβάλλω αν έχεις ιδέα τι είναι ακριβώς το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι.
Εν τρίτοις, χλευάζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και αμφισβητείς τις σφαγές. Περί Σρεμπρένιτσα δεν έχεις ακούσει ποτέ τίποτα;
Εν τετάρτοις, ονειρεύεσαι προσάρτηση της Βορείου Ηπείρου, ακόμα και σε τέτοιες εύφλεκτες συνθήκες.
Εν πέμπτοις, στηρίζεις τη Ντορολίζα.
Θες να σε πάρω και στα σοβαρά; Αλίμονο αν την εξωτερική πολιτική την κάνανε κάποιοι με τα μυαλά τα δικά σου. Τα σύνορά μας θα ήτανε στη Μαλακάσα.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
μα τι λες τωρα...?
υπαρχει κρατος ινδιανων στις ηπα?
δηλαδη αμα μαζευτουν ολοι οι αλβανοι της ελλαδας σε ενα μερος θα γινει ανεξαρτητο κρατος..?
μπορει να γινει ανεξαρτητο τουρκικο κρατος μεσα στην γερμανια επειδη ειναι περιπου 3 μυρια οι τουρκοι τις γερμανιας...?
θα γινει ανεξαρτητη η βορεια κυπρος επειδη εχει μονο τουρκους..?
Κι όμως, υπάρχουν αυτόνομες ινδιάνικες περιοχές μέσα στις ΗΠΑ με σχετική αυτονομία καθώς και σχετικά ισχυρό αυτονομιστικό κίνημα...
Σημειώνεται ότι πολλά από τα δικαιώματα των αυτοχθόνων που είχαν αναγνωριστεί από τις ΗΠΑ με συνθήκες, καταπατήθηκαν βάναυσα από το ίδιο το κράτος...
Όλως τυχαίως, οι ινδιάνοι είναι από τους φτωχότερους κατοίκους των ΗΠΑ με περιορισμένες προσβάσεις σε υποδομές και εκπαίδευση...
Για εμένα, οι Ινδιάνοι, οι Εσκιμώοι και οι αυστραλοί αβορίγινες, είναι οι πιο τραγικές περιπτώσεις μειονοτήτων στις ίδιες τους τις χώρες που κάποιοι άλλοι βίαια εποίκισαν...
Κάτι σαν τους σέρβους του κοσόβου.
Να σε ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο???Εν πρώτοις, μου χρωστάς μια απάντηση σε άλλο θρεντ.
Εν δευτέροις, αμφιβάλλω αν έχεις ιδέα τι είναι ακριβώς το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι.
Εν τρίτοις, χλευάζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και αμφισβητείς τις σφαγές. Περί Σρεμπρένιτσα δεν έχεις ακούσει ποτέ τίποτα;
Εν τετάρτοις, ονειρεύεσαι προσάρτηση της Βορείου Ηπείρου, ακόμα και σε τέτοιες εύφλεκτες συνθήκες.
Θες να σε πάρω και στα σοβαρά; Αλίμονο αν την εξωτερική πολιτική την κάνανε κάποιοι με τα μυαλά τα δικά σου. Τα σύνορά μας θα ήτανε στη Μαλακάσα.
Και δεν με ρωτάς;Να σε ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο???
Εσύ δεν πιστεύεις;Πιστεύεις στην αυτοδιάθεση, αυτοπροσδιορισμό κλπ κλπ των λαών, το σεβασμό των δικαιωμάτων κλπ κλπ?
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εν πρώτοις, μου χρωστάς μια απάντηση σε άλλο θρεντ.
Εν τρίτοις, χλευάζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Εν τετάρτοις, ονειρεύσαι προσάρτηση της Βορείου Ηπείρου.
Το αν θα με πάρεις στα σοβαρά, μου είναι παντελώς αδιάφορο..Εδώ εκλεκτά μέλη του σάιτ θέλουν να σε πάρουν στα 4...
Μπορείς επίσης να μου αποδίδεις όποια θέση θέλεις, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα...
Άλλωστε, έχεις δείξει ότι ενστερνίζεσαι απόλυτα το δόγμα ότι αν η πραγματικότητα διαφωνεί με αυό που έχεις στο κεφάλι σου- αν έχεις- , τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...
Πήγαινε πούλα κανά κουπόνι της όποις μκο σε ερεθίζει και άσε μας να μιλήσουμε σοβαρά...
Έλα κι εσύ λοιπόν να με πάρεις στα 4 μικρέ μου. Αν όντως το εννοείς.Το αν θα με πάρεις στα σοβαρά, μου είναι παντελώς αδιάφορο..Εδώ εκλεκτά μέλη του σάιτ θέλουν να σε πάρουν στα 4...
Μπορείς επίσης να μου αποδίδεις όποια θέση θέλεις, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα...
Άλλωστε, έχεις δείξει ότι ενστερνίζεσαι απόλυτα το δόγμα ότι αν η πραγματικότητα διαφωνεί με αυό που έχεις στο κεφάλι σου- αν έχεις- , τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...
Πήγαινε πούλα κανά κουπόνι της όποις μκο σε ερεθίζει και άσε μας να μιλήσουμε σοβαρά...
Αλλά απαντήσεις δεν δίνεις.
Γιατί δεν έχεις.
Με τον Κωστάκη είσαι, με τη Νατάσα η με το Ζαχόπουλο τελικά;
Υ.Γ. Να σε δω με φουστανέλλα να φωνάζεις ΑΕΡΑ έξω απο το Αργυρόκαστρο κι ας πεθάνω!
Ναι πιστεύω εννίοτε, η ερώτηση μου αφορά εσένα όμως.Εσύ δεν πιστεύεις;
Κάνε λιανά πρώτα το δικό σου "ενίοτε", αν θες απάντηση λοιπόν.Ναι πιστεύω εννίοτε, η ερώτηση μου αφορά εσένα όμως.
Μην πιάσουμε πάλι τις 500 σελίδες στο θρεντ.Κάνε λιανά πρώτα το δικό σου "ενίοτε", αν θες απάντηση λοιπόν.
Μια απλή ερώτηση έκανα Φεθρυ.
Παρακαλώ μια απλή απάντηση και μετά συνεχίζουμε όπως θέλεις...
Εσύ ρώτησες πρώτος.Μην πιάσουμε πάλι τις 500 σελίδες στο θρεντ.
Μια απλή ερώτηση έκανα Φεθρυ.
Παρακαλώ μια απλή απάντηση και μετά συνεχίζουμε όπως θέλεις...
Απάντησε λοιπόν κι εσύ πρώτος.
Γενικά πάντως δεν μου αρέσουν τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά.
Σε βοηθάω κάπως;
Οκ.Απάντα ξεκάθαρα και δεν χανόμαστε....
Είμαι υπέρ του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παντού και πάντα. Και για όλους.
Όπως επίσης πιστεύω στο βασικό κριτήριο της επιστήμης της εθνολογίας, το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των λαών.
Το ζήτημα της αυτονόμησης είναι κατά πολύ πιο σύνθετο. Και έχει πολλές παραμέτρους. Σίγουρα όμως δεν το λύνεις ΜΗ αναγνωρίζοντας την ύπαρξη μειονοτήτων.
Περιμένω τη δική σου απάντηση
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αυτα να τα βλεπουν μερικοι-μερικοι,που βγαινανε στους δρομους και υποστηριζανε τους Αλβανους...
Ειναι ΚΩΛΟ-ΦΑΡΑ..Τελος..
Υποστηριζανε κιολας το "Αλβανοι μεταναστες-Αδερφια μας"...
Ο Βοριδης που φωναζε για το ποσο ατιμη φαρα ειναι οι Αλβανοι,χαρακτηριστηκε φασιστας,χουντικος,εμετικος,βρυκολακας και αποβρασμα της κοινωνιας...
"Να χαρω" εγω τους "Δημοκρατικους πολιτες" που τους υποστηριζουν..Αυτους που φιλουσαν τα χερια του Μπους..
Για πολλοστη φορα θα επαναλαβω...Ε ρε Long Island που χρειαζεται σε μερικους..
Και αυτα τα λεω εγω,που η πρωτη κουβεντα που εμαθα και ψελλισα μπουσουλωντας,δεν ηταν το "μαμα" η "μπαμπα",αλλα το "Κατω η Χουντα"...
Ειναι ΚΩΛΟ-ΦΑΡΑ..Τελος..
Υποστηριζανε κιολας το "Αλβανοι μεταναστες-Αδερφια μας"...
Ο Βοριδης που φωναζε για το ποσο ατιμη φαρα ειναι οι Αλβανοι,χαρακτηριστηκε φασιστας,χουντικος,εμετικος,βρυκολακας και αποβρασμα της κοινωνιας...
"Να χαρω" εγω τους "Δημοκρατικους πολιτες" που τους υποστηριζουν..Αυτους που φιλουσαν τα χερια του Μπους..
Για πολλοστη φορα θα επαναλαβω...Ε ρε Long Island που χρειαζεται σε μερικους..
Και αυτα τα λεω εγω,που η πρωτη κουβεντα που εμαθα και ψελλισα μπουσουλωντας,δεν ηταν το "μαμα" η "μπαμπα",αλλα το "Κατω η Χουντα"...
Πρωτού πάμε στις δικές μου απόψεις....
Όταν θα σέβεσαι τα δικαιώματα παντού και πάντα.......δεν θα χλευάζεις τις προτιμήσεις άλλου μέλους σε αυτό το σαϊτ. Γιατί τόσο μαλάκας είσαι αγαπημένε μου πάπιε.
Όσον αφορά τις μειονότητες είναι όντως μεγάλο θέμα για να ασχοληθώ μαζί σου....sorry αλλά τώρα, μετά τα προχθεσινά σου σχόλια, σε εκτιμώ ακόμα περρισότερο
Όταν θα σέβεσαι τα δικαιώματα παντού και πάντα.......δεν θα χλευάζεις τις προτιμήσεις άλλου μέλους σε αυτό το σαϊτ. Γιατί τόσο μαλάκας είσαι αγαπημένε μου πάπιε.
Όσον αφορά τις μειονότητες είναι όντως μεγάλο θέμα για να ασχοληθώ μαζί σου....sorry αλλά τώρα, μετά τα προχθεσινά σου σχόλια, σε εκτιμώ ακόμα περρισότερο
Αυτό το μέλος που λες, μήπως με χλεύασε πρώτος;Πρωτού πάμε στις δικές μου απόψεις....
Αλλά εγώ φταίω, που πίστεψα οτι οι "επιστήμονες" σαν και σένα μπορούν έστω και στιγμιαία να έχουν μπέσα.
Εννοείται οτι σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό.
Στις βρισιές καλός είσαι, απο απόψεις πάσχεις.
Μόνο επιστήμονας??
Παρακαλώ αξίζω παραπάνω...πανεπιστήμονας και βάλε.
Ναι, βρίζω αραιά και που.
Κάνε μου την χάρη όμως και μην κρίνεις τις απόψεις μου, αν έχω όπως λές, γιατί παραείσαι κωλοτούμπας αγαπημένε μου πάπιε.
Τώρα σταματάμε, το κουράσαμε
Παρακαλώ αξίζω παραπάνω...πανεπιστήμονας και βάλε.
Ναι, βρίζω αραιά και που.
Κάνε μου την χάρη όμως και μην κρίνεις τις απόψεις μου, αν έχω όπως λές, γιατί παραείσαι κωλοτούμπας αγαπημένε μου πάπιε.
Τώρα σταματάμε, το κουράσαμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 222