You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεισμούλης πάλι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.070
- Πόντοι
- 6.056
Και εχουμε 97 λεπτά ακόμη θείο...
Τώρα φουντώνει το πάρτυ...
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
Και εχουμε 97 λεπτά ακόμη θείο...
Στο μέγκα έχει Σούλα γύρνα ξανά...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.070
- Πόντοι
- 6.056
Το ειχε αποκλειστικοτητα το σταρ,καθε εβδομαδα σχεδον το εδειχνεΚαι εχουμε 97 λεπτά ακόμη θείο...
Στο μέγκα έχει Σούλα γύρνα ξανά...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Eισαι με τα καλα σου χριστιανε μου? Ποιον βριζεις για τον σεισμο?Γαμω το ξεστα..ρι τους!
5,9 στις 20:30 περιπου και 5,1 στις 21:31 συν τους πανω των 4 μετασεισμους.
Οι "ειδικοι" λεγανε ψεκασμενο οποιον πιστευε οτι θα γινει πανω των 4 Ρ μετασεισμος.
22:08 κ η μιση λαρισα ειναι στους δρομους με μποτιλιαρισμα εκστρατειας...
Γαμω το σπιτι τους
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
παιδια μαλλον με γελανε τα ματια μου αλλα αχνοειδα λαβα να κυλα στον λυκαβητο
Η Αίτνα είναι θείο...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.070
- Πόντοι
- 6.056
Πεσε για υπνο,θα φανει καλοκαρδος και θα μας ρουφηξει μαυρη τρυπα πριν ξυπνησουμε λογικαπαιδια μαλλον με γελανε τα ματια μου αλλα αχνοειδα λαβα να κυλα στον λυκαβητο
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 456
εκλογες ΤΩΡΑ να φυγει ο Γκαντεμης!!!
θα χασει και σε λιγες εβδομαδες ολα θα στρωσουν!
ΥΓ-και μετα θα ερθει ο Αλεξης.....
θα χασει και σε λιγες εβδομαδες ολα θα στρωσουν!
ΥΓ-και μετα θα ερθει ο Αλεξης.....
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
Πεσε για υπνο,θα φανει καλοκαρδος και θα μας ρουφηξει μαυρη τρυπα πριν ξυπνησουμε λογικαπαιδια μαλλον με γελανε τα ματια μου αλλα αχνοειδα λαβα να κυλα στον λυκαβητο
Πρώτα ο κομήτης είπαμε...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Στην Κεφαλλονια το 1952 και στη Χιο το 1881 εκανε πρωτα δυο-τρεις μεγαλους και μετα απο δεκα μερες τον καταστροφικο, αλλά αν υπαρχει μια επιστημη που δεν μπορει να σου πει τιποτα με σιγουρια ειναι η σεισμολογιασυνηθως οι μετασεισμοι οσο πανε ειναι και μικροτεροι..... αυτος 5.8...παλι στο ιδιο μεγεθος... Βρε μπας και ειναι προσεισμοι και περιμενουμε τον μεγαλο???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εν τω μεταξυ λενε καποιοι "μας λενε ψεματα, δεν ηταν 6.0, ήταν 6,3" και αυτοι που το λενε το εχουν βρει στο ιντερνετ που οντως τα ξενα γεωδυναμικα το εχουν δωσει 6,3.
Δηλαδη οι υπολοιποι δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ και οι αρχες μπορουν να κοροιδευουν, πλην ομως οι εξυπνοι το ειδαν στο ιντερνετ και αποκαλυψαν την συνωμοσια.
Αυτη η χωρα ειναι μαγικη
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Θα σου το διατυπώσω αλλιώς τύπε.Στην Κεφαλλονια το 1952 και στη Χιο το 1881 εκανε πρωτα δυο-τρεις μεγαλους και μετα απο δεκα μερες τον καταστροφικο, αλλά αν υπαρχει μια επιστημη που δεν μπορει να σου πει τιποτα με σιγουρια ειναι η σεισμολογιασυνηθως οι μετασεισμοι οσο πανε ειναι και μικροτεροι..... αυτος 5.8...παλι στο ιδιο μεγεθος... Βρε μπας και ειναι προσεισμοι και περιμενουμε τον μεγαλο???
Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί του και να το δαμάσεις, είτε προβλέποντας τη συμπεριφορά του είτε τιθασεύοντάς την, αυτό είναι η φύση.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.070
- Πόντοι
- 6.056
Λες να μας βγαλει ψευτες ο Κιμ και να πατησει το κουμπιΠεσε για υπνο,θα φανει καλοκαρδος και θα μας ρουφηξει μαυρη τρυπα πριν ξυπνησουμε λογικαπαιδια μαλλον με γελανε τα ματια μου αλλα αχνοειδα λαβα να κυλα στον λυκαβητο
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
Λες να μας βγαλει ψευτες ο Κιμ και να πατησει το κουμπιΠεσε για υπνο,θα φανει καλοκαρδος και θα μας ρουφηξει μαυρη τρυπα πριν ξυπνησουμε λογικαπαιδια μαλλον με γελανε τα ματια μου αλλα αχνοειδα λαβα να κυλα στον λυκαβητο
Είχε κάτι αποκεφαλισμούς να κάνει, δε ξέρω αν προλαβαίνει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Αν υπαρχει κατι που δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι του και να το δαμασεις, είτε προβλεποντας τη συμπεριφορά του είτε τιθασεύοντας την, αυτό ειναι η ανθρωπινη βλακειαΘα σου το διατυπώσω αλλιώς τύπε.Στην Κεφαλλονια το 1952 και στη Χιο το 1881 εκανε πρωτα δυο-τρεις μεγαλους και μετα απο δεκα μερες τον καταστροφικο, αλλά αν υπαρχει μια επιστημη που δεν μπορει να σου πει τιποτα με σιγουρια ειναι η σεισμολογιασυνηθως οι μετασεισμοι οσο πανε ειναι και μικροτεροι..... αυτος 5.8...παλι στο ιδιο μεγεθος... Βρε μπας και ειναι προσεισμοι και περιμενουμε τον μεγαλο???
Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί του και να το δαμάσεις, είτε προβλέποντας τη συμπεριφορά του είτε τιθασεύοντάς την, αυτό είναι η φύση.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Μου αρέσει που βλέπω ότι κάνεις σιγά σιγά το πρώτο βήμα για να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Συγχαρητήρια.Αν υπαρχει κατι που δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι του και να το δαμασεις, είτε προβλεποντας τη συμπεριφορά του είτε τιθασεύοντας την, αυτό ειναι η ανθρωπινη βλακειαΘα σου το διατυπώσω αλλιώς τύπε.Στην Κεφαλλονια το 1952 και στη Χιο το 1881 εκανε πρωτα δυο-τρεις μεγαλους και μετα απο δεκα μερες τον καταστροφικο, αλλά αν υπαρχει μια επιστημη που δεν μπορει να σου πει τιποτα με σιγουρια ειναι η σεισμολογιασυνηθως οι μετασεισμοι οσο πανε ειναι και μικροτεροι..... αυτος 5.8...παλι στο ιδιο μεγεθος... Βρε μπας και ειναι προσεισμοι και περιμενουμε τον μεγαλο???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Προσπαθεις να γινεις πνευματωδης αλλά εχεις δρομο ακομη.Μου αρέσει που βλέπω ότι κάνεις σιγά σιγά το πρώτο βήμα για να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Συγχαρητήρια.Αν υπαρχει κατι που δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι του και να το δαμασεις, είτε προβλεποντας τη συμπεριφορά του είτε τιθασεύοντας την, αυτό ειναι η ανθρωπινη βλακειαΘα σου το διατυπώσω αλλιώς τύπε.Στην Κεφαλλονια το 1952 και στη Χιο το 1881 εκανε πρωτα δυο-τρεις μεγαλους και μετα απο δεκα μερες τον καταστροφικο, αλλά αν υπαρχει μια επιστημη που δεν μπορει να σου πει τιποτα με σιγουρια ειναι η σεισμολογιασυνηθως οι μετασεισμοι οσο πανε ειναι και μικροτεροι..... αυτος 5.8...παλι στο ιδιο μεγεθος... Βρε μπας και ειναι προσεισμοι και περιμενουμε τον μεγαλο???
Το να με θεωρεις βλακα ειναι ολιγον αστειο, δεν σε τιμά.
Τις ακρίδες τις γλυτώνουμε?????????????????Πεσε για υπνο,θα φανει καλοκαρδος και θα μας ρουφηξει μαυρη τρυπα πριν ξυπνησουμε λογικαπαιδια μαλλον με γελανε τα ματια μου αλλα αχνοειδα λαβα να κυλα στον λυκαβητο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 174