jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τυποι μην ανησυχειτε.εγω ημουν.γαμουσα :S :S :S
Γραψε μετα σεισμικη κριτικη
τυποι μην ανησυχειτε.εγω ημουν.γαμουσα :S :S :S
ΒΑΝοτιοανατολικα της Αθηνας ειναι η Σταματα??
Ιδιαίτερα αισθητός σε ένταση και διάρκεια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας έγινε σεισμός 4,4 βαθμών Ρίχτερ και με εστιακό βάθος 5 χλμ που σημειώθηκε στις 10:26 το βράδυ της Δευτέρας 31 χλμ νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Iνστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε κοντά στην Σταμάτα Αττικής.
Νοτιοανατολικα της Αθηνας ειναι η Σταματα??Ιδιαίτερα αισθητός σε ένταση και διάρκεια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας έγινε σεισμός 4,4 βαθμών Ρίχτερ και με εστιακό βάθος 5 χλμ που σημειώθηκε στις 10:26 το βράδυ της Δευτέρας 31 χλμ νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Iνστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε κοντά στην Σταμάτα Αττικής.
ουτε σεισμος δεν θα σωνει απ το βαθυ μπασοκΚαι στο σεισμό ρε παπάρα;;;
Το mega πόσο λέει?
Και στο σεισμό ρε παπάρα;;;
Φάνηκε για πολύ μεγαλύτερος από 4,2. :S Δε θα είχε μεγάλο βάθος μάλλον.
Νοτιοανατολικα της Αθηνας ειναι η Σταματα??
Παντα υπαρχει ακριβεστερη μετρηση μετα απο λιγο. Το γεωδυναμικο παντως ακομη δινει 4,2.4.2 κ τωρα λεν 4.4
Οκ μεχρι τις 23:00 θα χει φτασει 5
Ε ναι ρε τυπε γιατί σε κάθε περίπτωση πρέπει να πέσει μέσαβγηκε στην ΕΡΤ ο Παπαδοπουλος οτι μαλλον δεν θα γινει και αλλος αλλα να μην ειμαστε σιγουροι γιατι μπορει κα να γινει :S :S :S
βγηκε στην ΕΡΤ ο Παπαδοπουλος οτι μαλλον δεν θα γινει και αλλος αλλα να μην ειμαστε σιγουροι γιατι μπορει κα να γινει :S :S :S
Και στο αυτοκινητο να διανυκτερευσω τύπε, με το ταμπλετ στο μπου θα ειμαι.στα αρχιδια σας ετσι ;αντι να βγειτε εξω καθεστε εδω στο μπου μεχρι τελικης πτωσεως :S :S :S
βγηκε στην ΕΡΤ ο Παπαδοπουλος οτι μαλλον δεν θα γινει και αλλος αλλα να μην ειμαστε σιγουροι γιατι μπορει κα να γινει :S :S :S