Νέα

Σε τι σας έχει ωφελήσει το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σαββατο βραδι  στην εξοχικη μου βιλα,καθισμενος στον αναπαυτικο μου καναπε βλεποντας από το παραθυρο τις σταλες της βροχης να κτυπουν την ασημι μου πορσε…ένα ποτηρι ουισκι στο χερι και η μονικ το ξανθο πανυψηλο μοντελο στο τζακι ξαπλωμενη με το σατεν σεντονι ν αφηνει ακαλυπτα τα γυμνα της ποδια….

Γουσταρωωωω
μισο να βαλω ενα ουισκακι και σε παρακολουθω  :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εκεινη ακριβως τη στιγμη,μια λαμψη αστραψε στο μυαλο μου, να η απαντηση γιατι το site είναι εθιστικο,ουσιαστικα εμεις τα μελη τι κανουμε? Τιποτα διαφορετικο από αυτο που κανανε αυτοι οι σπουδαιοι ανθρωποι τα παλαιοτερα χρονια μονο που πια  αυτό γινεται μεσω των υπολογιστων,μιλαμε,μιλαμε για μας για τις ζωες μας ,για αυτα που θελουμε αυτα που μας συμβαινουν με αλλους ανθρωπους, σαν μια παρεα
Υπηρχε όμως κατι που ελειπε για να εξηγησω την επιτυχια,η’ διαφορετικα σε τι μας ωφελει το site..η απαντηση ηρθε την επομενη μερα..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε χιλνικ μας την σηκωσες :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Διαβαζοντας τον μεγιστο αποδυτηριακια στην κυριακατικη εκδοση της αθλητικης εφημεριδας φιλαθλος,ρωτησε τους αναγνωστες του ποιο ειναι το πολυτιμοτερο πραγμα στον ανθρωπο,αν απαντησετε το φαγητο η΄ το σεξ,ο δημοσιογραφος απαντησε πως δεν είναι ουτε το ένα ουτε το άλλο,είναι κατι που είναι εντελως δωρεαν κα δεν το βρισκεις σε κανενα άλλο  οργανισμο,ποιο είναι?
ΤΟ ΓΕΛΙΟ,η θεραπεια του ανθρωπου για τα προβληματα.,το γελιο,ο μοναδικος τροπος για να νικησεις τον θανατο…και τοτε όλα ξεκαθαρισαν μεσα μου.
Το γελιο,αυτό είναι που βρισκω στο site,αυτή είναι η ωφελεια μου από το site..oι εκφρασεις του τυπου ,ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ,ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ,ΟΙ ΚΑΨΟΥΡΟΕΡΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,και τοσα αλλα..
Ολα πια ειχαν τακτοποιηθει μεσα μου,ενα αισθημα ικανοποιησης γεμισε τον εαυτο μου, η μονικ χαμοελασε..ηξερε τι θα  την περιμενει..

Επισκέπτης
Σαββατο βραδι  στην εξοχικη μου βιλα,

Διαβαζοντας τον μεγιστο αποδυτηριακια στην κυριακατικη εκδοση της αθλητικης εφημεριδας φιλαθλος,

Η εξοχικη σου βιλα πρεπει να ναι κοντα στην ομονοια δεν εξηγειται αλλιως η Κυριακατικη εφημεριδα Σαββατο βραδυ  :grin:

Γεια σου ρε xilnik εισαι ωραιος ρε! :thumbsup:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Υστερα απο 2 χρονια περιπου παρουσιας στο σαιτ μπορω να πω οτι απο τη στιγμη που αρχισα να μπαινω εδω μεσα εμαθα παρα πολλα πραγματα και καλα και κακα..
Περα απο την ενημερωση,πληροφοριες για καθε ειδος αγοραιου ερωτα που ειναι και το κυριο θεμα του site,εχω μαθει παρα πολλα π.χ για υπολογιστες,τεχνολογια,μουσικη και ενα σωρο αλλα θεματα..
Επισης ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολυ αξιολογα ατομα με υψηλο επιπεδο ευφυιας και μορφωσης οπως και ατομα που κανουμε πολυ χαβαλε.
Αυτα

Αντε πειτε και σεις σε τι σας εχει βοηθησει αυτος ο διαδικτυακος χωρος που τρωμε τοσες ωρες εδω μεσα τοσο καιρο τωρα. :grin:
τι να πουμε ρε αδερφε;;;;;;
μες στο μυαλο μου μπηκες και τα ''εκλεψες''... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
εδω καταφερα να εγκαταστησω παιχνιδι και να το παιξω κιολας....
σε λιγους μηνες θα καταφερω να περασω και υποτιτλους σε μια γαμωταινια που με βασανιζει καμμια δεκαπενταρια μερες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι ειναι φιλε μου hristidi , να λεμε και τα καλα και τα κακα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μες στο μυαλο μου μπηκες και τα ''εκλεψες''... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
σε λιγους μηνες θα καταφερω να περασω και υποτιτλους σε μια γαμωταινια που με βασανιζει καμμια δεκαπενταρια μερες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εμενα θα με βοθισις σε τιποτα???

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
πουσαι ρε παλιοφιλε...εμαθα σου λειψανε τα πμ :dancing: :dancing: :dancing: :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγω ρε κολλητε;;;; :think: :think: :think: :think:
αφου εισαι κολλητος με τον μαραντονα της τεχνολογιας.....
απο μενα περιμενεις ;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε σε λα πραματα
το σαβατο το γινεκακι μετακομιζι σπιτι μου θα ρθις να βοθισις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι ειναι φιλε μου hristidi , να λεμε και τα καλα και τα κακα!
εγω λαλακ θελω να με πιστεψεις ,θεωρω οτι ενα 98% μονο καλα εχω παρει απο το σαιτ...
σε ολους τους τομεις....
ακομα και αυτα που σε πρωτη ματια φαινονται αρνητικα ,αν τα ''φιλτραρεις'' σωστα μετατρεπονται σε θετικα...
το παν βεβαια οπως και σε ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι το μετρο....
θελω να πω πως δεν εχω επιτρεψει στο σαιτ (και γενικα στο νετ) να με ''αλλοτροιωσει''
δεν εχω αλλαξει την ζωη μου καθολου....
δεν εχω παραμελησει πραγματα που με γεμιζαν και ικανοποιουσαν πριν για να γραψω...
πιστευω αυτο ειναι το σημαντικο σημειο....
η λεπτη γραμμη που κανει την διαφορα... ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Πολυ σωστα τα λες hristidi  , εχεις απολυτο δικιο...  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom