Στο site με οδήγησε περιέργεια, όταν μέσω της αναζήτησης του google πληροφορήθηκα την ύπαρξη του.
Κατά το μικρό χρονικό διάστημα συμμετοχής μου στο forum, «γνώρισα» και συνομίλησα με ευφυή, ενδιαφέροντα και ετοιμόλογα άτομα (με παράξενα και ευρηματικά παρατσούκλια - nicknames).
Χρειάσθηκε να αντιμετωπίσω την ειρωνεία κάποιων από αυτά και μάλιστα στα αρχικά μου post.
Διάβασα ενδιαφέρουσες απόψεις, με πολλές από τις οποίες διαφωνώ, για θέματα που δεν περίμενα να διαπραγματεύονται σε ένα τέτοιο site.
Δεν έλαβα καμία σαφή απάντηση σε όποιο ερώτημα και αν έθεσα ή πληροφορία ζήτησα, αναφορικά με το θέμα που, κατ’ εξοχήν, θα έπρεπε να αφορά και να πληροφορεί το site και ιδιαίτερα για τα cg.
Όπου δημοσιοποιήθηκαν πληροφορίες, για το παραπάνω θέμα, ήταν γενικές και πολλές φορές αντιφατικές.
Έλαβα με ιδιαίτερη χαρά προσωπικά μηνύματα και απαντήσεις σε διάφορα post μου και διαπίστωσα ότι υπήρξαν πρόσωπα που διάβασαν ή παρακολούθησαν με προσοχή τα όσα εξέθεσα (κάποιοι διόρθωσαν και λάθη μου) και έδειξαν ενδιαφέρον (τους ευχαριστώ ιδιαίτερα).
Διαπίστωσα ότι μία μερίδα προσώπων που μετέχουν στο forum κινούνται γύρω από ή ακολουθώντας τα prosts των θηλυκών μελών (αν είναι όντως θηλυκά, δεν ξέρω σίγουρα), άλλοι κατακρίνοντας τα και αναφέροντας τις με τον, άκρως προσβλητικό χαρακτηρισμό «ελλεεινίδες» και άλλοι επιχειρώντας διακριτικό διαδικτυακό φλέρτ.
Διασκέδασα πληροφορούμενος ποιες από τις ακριβοπληρωμένες ct είναι «μούφες» (μου αρέσει ιδιαίτερα να διαβάζω τις κακές κριτικές σε ct), ποιες μασέζ και ιερόδουλες παρέχουν υπηρεσίες ανάλογες με τα χρήματα που καταβάλλονται (και ένα μικρό τους μέρος καταλήγει σε αυτές).
Έμεινα έκπληκτος διαπιστώνοντας ότι θεωρείται ιδιαίτερο προσόν μίας εκδιδόμενης, να έρχεται χωρίς προφυλάξεις σε κάποιου είδους σωματική επαφή με τον πελάτη της (ιδίως φιλιά και στοματικό), χωρίς οι ενδεχόμενες συνέπειες του να προβληματίζουν ιδιαίτερα τον τελευταίο (να σημειώσω εδώ ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο τίθενται σε κίνδυνο, όχι μόνο ο τολμηρός αναβάτης, αλλά και οι υπόλοιποι συναγωνιστές που θα συνευρεθούν μελλοντικά με την, εκτεθειμένη στα σωματικά υγρά του τολμηρού, κοπέλα).
Εμπλούτισα το λεξιλόγιο μου με άγνωστες λέξεις ή λέξεις με διαφορετική έννοια από την γνωστή σε μένα, όπως «μπαζόλα», «μπριζόλα», «κουλούρι» (μου πήρε μέρες να καταλάβω τι εννοείται), «ίδρυμα», «φραπέ» (εγώ τον γνώριζα μόνο ως είδος ροφήματος), «καλαμάκι» (δεν είμαι ακόμη σίγουρος τι σημαίνει, οπότε αν επισκεφθώ ποτέ ίδρυμα δεν θα το ζητήσω), cim, cif, cob, owo, omo, a-level κ.λ.π.
Αντιλήφθηκα ότι η μου επίσκεψη στο site με έκανε μέρος μίας μεγάλης παρέας, αλλά έγινε επικίνδυνα εθιστική, μου στερεί χρόνο που θα ήθελα να διαθέσω στην εργασία μου, αλλά κυρίως ελεύθερο χρόνο και θα πρέπει να διαχειρισθώ άμεσα το θέμα (φλερτάρω ήδη με την απόφαση διαγραφής του λογαριασμού μου).
Ελπίζω, τέλος, να μην προσέβαλα και να έφερα σε δύσκολη θέση κανέναν.
Μετά Τιμής
Shy_Rider