Νέα

Σε τι σας έχει ωφελήσει το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
τι σημαινει τυψεις;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμενα το ΣΑ'Ι'Τ με με εχει ωφελησει σε επιπεδο γνωσεων
καθως επειδη εδω τα ατομα τα περισσοτερα εχουν ενα επιπεδο γνωσεων οταν απαντουν σε διαφορα ερωτηματα εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον οι οποιες απαντησεις τους και τους ευχαριστω γι' αυτο.

Επεισης εχω ωφεληθει παρα πολυ απο τον τομεα της πληροφορησης οσον αφορα την θεματολογια του Σα'ι'τ .

Εδω εμαθα πραγματα που δυσκολα θα μαθαινα ''εκει εξω''

Κλεινοντας να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μοντς για την εξαιρετικη δουλεια που κανουν και ευχομαι να πανε ακομη καλυτερα

ΑΥΤΑ ....  (μου το κολησε ο μπαγασας ο nokia)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
για κακή μας τύχη ναι! αυτό είναι η μεγαλύτερος μπελάς μας ότι μας αγαπάτε! για αυτό δε μπορούμε να γλιτώσουμε από σας! Είχαμε το στρατό χωθήκατε, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί χωθήκατε μη χάσετε! ε λέμε στις πουτάνες θα είμαστε μόνοι μας ! Αμ δε! Και εκεί ρε πούστη μου! Ακόμη και εκεί!!!!!

κλαψε.. :tooth:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Συγχαρητήρια σε αυτούς που είχαν την ιδέα και το ξεκίνησαν και μπράβο σε όλους όσους συμβάλλουν για το καλύτερο εδώ μέσα!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η εξοχικη σου βιλα πρεπει να ναι κοντα στην ομονοια δεν εξηγειται αλλιως η Κυριακατικη εφημεριδα Σαββατο βραδυ  :grin:

Γεια σου ρε xilnik εισαι ωραιος ρε! :thumbsup:
αφου γραφω ρε λαλακ οτι η απαντηση ηρθε την επομενη μερα,δηλ κυριακη,η μονικ,το πανυψηλο μοντελο απο την ολλανδια ηταν  ηταν μαζι μου ολο το σαββατοκυριακο  :grin:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Για παράδειγμα το Radio bourdela.com είναι ένας ιδανικός "ραδιοφωνικός σταθμός" όπου καθένας μας μπορεί να εκφράσει την στιγμιαία του έμπνευση, χαρά, προβληματισμό, νοσταλγία, καψούρα, οργή η ό,τι άλλο.
Δηλαδη οταν εγω σας βαζω Γαλατη , τι απο ολα αυτα εκφραζω ;  :o

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εμένα πάντως το σάιτ με έχει ωφελήσει τα μάλα, πάντα βρίσκω αυτό που ψάχνω ;) το μόνο κακό είναι ότι η ποιότητα είναι ακόμα κάπως χαμηλή, αλλά πού θα πάει, θα βελτιωθούν οι ελλεεινάρες!

Επισκέπτης
Εμένα πάντως το σάιτ με έχει ωφελήσει τα μάλα, πάντα βρίσκω αυτό που ψάχνω ;) το μόνο κακό είναι ότι η ποιότητα είναι ακόμα κάπως χαμηλή, αλλά πού θα πάει, θα βελτιωθούν οι ελλεεινάρες!

εσενα ειπαμε δεν σε γαμει κανεις!
Τον δονητη σου και στην γωνια αντε

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τι λες ρε whitey τωρα,ο baby λοιωνει για παρτη της,εδω και ενα βιντεο-στιγμιοτυπο μεταξυ τους..
siasia αφιερωμενο για παρτη σου,δες το και κυριως ακουσε το
[youtube=425,350]y-LhyAVzDBI[/youtube]

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
τι λες ρε whitey τωρα,ο baby λοιωνει για παρτη της,εδω και ενα βιντεο-στιγμιοτυπο μεταξυ τους..
siasia αφιερωμενο για παρτη σου,δες το και κυριως ακουσε το
[youtube=425,350]y-LhyAVzDBI[/youtube]

Έλα ρε xilnik, δεν είπαμε να μην το δημοσιοποιήσουμε προς το παρόν; Όχι τίποτα άλλο, θα μαυρίσει κι ο καυμένος ο whitey  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το site με εχει οφελησει πολυ, γιατι ριχνω πολυ γελιο και περναει και η ωρα στη δουλεια.
Επισης, εμαθα οτι οι αντρες ειναι γουρουνια και οι γυναικες Ελλεεινιδες.
Μου κανει ομως κακο οταν διαβαζω για την Ταιλανδη και δεν μπορω να παω. Τοτε με πιανει καταθλιψη, την οποια πολεμαω με μπυρες και κανα τσιγαρακι απο το καλο :thumbsup:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.990
Πόντοι
12.056

Ετσι εεεεεεεεεεεε...καλα...αμα σου ξανακατσω να με φτυσεις.. :P :P :grin:

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στο site με οδήγησε περιέργεια, όταν μέσω της αναζήτησης του google πληροφορήθηκα την ύπαρξη του.

Κατά το μικρό χρονικό διάστημα συμμετοχής μου στο forum, «γνώρισα» και συνομίλησα με ευφυή, ενδιαφέροντα και ετοιμόλογα άτομα (με παράξενα και ευρηματικά παρατσούκλια - nicknames).

Χρειάσθηκε να αντιμετωπίσω την ειρωνεία κάποιων από αυτά και μάλιστα στα αρχικά μου post.

Διάβασα ενδιαφέρουσες απόψεις, με πολλές από τις οποίες διαφωνώ, για θέματα που δεν περίμενα να διαπραγματεύονται σε ένα τέτοιο site.

Δεν έλαβα καμία σαφή απάντηση σε όποιο ερώτημα και αν έθεσα ή πληροφορία ζήτησα, αναφορικά με το θέμα που, κατ’ εξοχήν, θα έπρεπε να αφορά και να πληροφορεί το site και ιδιαίτερα για τα cg.

Όπου δημοσιοποιήθηκαν πληροφορίες, για το παραπάνω θέμα, ήταν γενικές και πολλές φορές αντιφατικές.

Έλαβα με ιδιαίτερη χαρά προσωπικά μηνύματα και απαντήσεις σε διάφορα post μου και διαπίστωσα ότι υπήρξαν πρόσωπα που διάβασαν ή παρακολούθησαν με προσοχή τα όσα εξέθεσα (κάποιοι διόρθωσαν και λάθη μου) και έδειξαν ενδιαφέρον (τους ευχαριστώ ιδιαίτερα).

Διαπίστωσα ότι μία μερίδα προσώπων που μετέχουν στο forum κινούνται γύρω από ή ακολουθώντας τα prosts των θηλυκών μελών (αν είναι όντως θηλυκά, δεν ξέρω σίγουρα), άλλοι κατακρίνοντας τα και αναφέροντας τις με τον, άκρως προσβλητικό χαρακτηρισμό «ελλεεινίδες» και άλλοι επιχειρώντας διακριτικό διαδικτυακό φλέρτ.

Διασκέδασα πληροφορούμενος ποιες από τις ακριβοπληρωμένες ct είναι «μούφες» (μου αρέσει ιδιαίτερα να διαβάζω τις κακές κριτικές σε ct), ποιες μασέζ και ιερόδουλες παρέχουν υπηρεσίες ανάλογες με τα χρήματα που καταβάλλονται (και ένα μικρό τους μέρος καταλήγει σε αυτές).

Έμεινα έκπληκτος διαπιστώνοντας ότι θεωρείται ιδιαίτερο προσόν μίας εκδιδόμενης, να έρχεται χωρίς προφυλάξεις σε κάποιου είδους σωματική επαφή με τον πελάτη της (ιδίως φιλιά και στοματικό), χωρίς οι ενδεχόμενες συνέπειες του να προβληματίζουν ιδιαίτερα τον τελευταίο (να σημειώσω εδώ ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο τίθενται σε κίνδυνο, όχι μόνο ο τολμηρός αναβάτης, αλλά και οι υπόλοιποι συναγωνιστές που θα συνευρεθούν μελλοντικά με την, εκτεθειμένη στα σωματικά υγρά του τολμηρού, κοπέλα).

Εμπλούτισα το λεξιλόγιο μου με άγνωστες λέξεις ή λέξεις με διαφορετική έννοια από την γνωστή σε μένα, όπως «μπαζόλα», «μπριζόλα», «κουλούρι» (μου πήρε μέρες να καταλάβω τι εννοείται), «ίδρυμα», «φραπέ» (εγώ τον γνώριζα μόνο ως είδος ροφήματος), «καλαμάκι» (δεν είμαι ακόμη σίγουρος τι σημαίνει, οπότε αν επισκεφθώ ποτέ ίδρυμα δεν θα το ζητήσω), cim, cif, cob, owo, omo, a-level κ.λ.π.

Αντιλήφθηκα ότι η μου επίσκεψη στο site με έκανε μέρος μίας μεγάλης παρέας, αλλά έγινε επικίνδυνα εθιστική, μου στερεί χρόνο που θα ήθελα να διαθέσω στην εργασία μου, αλλά κυρίως ελεύθερο χρόνο και θα πρέπει να διαχειρισθώ άμεσα το θέμα (φλερτάρω ήδη με την απόφαση διαγραφής του λογαριασμού μου).

Ελπίζω, τέλος, να μην προσέβαλα και να έφερα σε δύσκολη θέση κανέναν.

Μετά Τιμής
Shy_Rider

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραίος ο Ντροπαλός Καβαλάρης! :thumbsup:

Stories